Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***
Raspunsuri - Pagina 28
olishka spune:
Ela multumesc tare mult
Ce iubaret este Ianis
Legat de mutatul la alta gradinita eu zic ca o sa fie ok, caci o sa fie mult mai mare, mai intelegator si o sa-l pregatesti din timp 
Novus si noi abia asteptam sa venim, dar stai sa vad cand o prind pe soacra-mea pe-acasa, caci este tare plimbareata in ultima vreme ![]()
Denisamada mi-a fost dor de tine
Poate organizam si noi o intalneala sa ne mai vedem, caci tare imi este dor de fetele din Bucuresti ![]()

Olga, mamica lui David iepurasul 
si
19+
simonapro spune:
Buna!
Pisik si Bebe: Sa va traiasca mamele si sa va bucurati de ele multi ani inainte!
Ela: azi am achitat voucherul, mi-a prins tare bine incurajarea ta 
Bianca: de liber nici vorba de la munca, daca raman tot aici, eu sper sa obtin medical o perioada pana o sa fiu apta sa stau in fata calculatorului tot timpul. O sa sun zilele astea pentru programare,eu vreau prin noiembrie.
Eu va recomand la mucisori de toate tipurile, homeopatul Coryzalia, pe noi ne-a ajutat de fiecare data.
Si eu mai tip la copil
, face si muuulte nazdravanii si ma mai si intreaba: mami de ce tipi 
Eu nu sunt intr-o stare prea buna, inca nu am nici un raspuns de la ultimul interviu la care am fost si in care imi puneam mari sperante, ma apuca groaza cand ma gandesc sa ma intorc de luni la munca 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
olishka spune:
Simona rabdare, trebuie sa fie si pentru tine ceva pus deoparte, cu siguranta 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
19+
Gianina34 spune:
aaaa, stiam eu ca am uitat ceva
La multi ani! mamici de bebe si pisik
multi ani sanatosi si frumosi va dorim

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
Ela78 spune:
Confirm, Coryzalia este bun la muci, Homeovox la raguseli, Homeogene nu mai stiu..., homeopate la fel ca si Oscilococcinum.
Simona, eu inainte de operatie citisem pe net postarea lui Dobrovolski de la ProFM, la fel m-a incurajat, plus ca e foarte amuzanta, poate o gasesti si tu. Concediu medical vei avea nevoie 2 saptamani. Eu ma intorsesem la servici (din CIC) dupa 10 zile de la interventie si inca eram aeriana.
Gianina34 spune:
homeogene - rosu'n gat
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori
novus spune:
Denisamada ma bucur sa ''te aud'' si virtual 

Mi-am terminat treaba pe azi, abia astept sa plec acasa
!! e o vreme la noi, supeeeerba asa ca profitam la maximum de ea, trebuie sa ma gandesc pe unde sa purcedem in wkd ![]()
Si Ada ne face declaratii de dragoste asa din cer senin, ne topim ce mai cand zice : mami te ubec mult !! i pe tine tati !! si continua : i pe mamuta, i pe ... etc ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Inca una si ma duc
: Ada mai nou cand face kk, ne anunta si noi repede hai pe olita la care raspunsul ei este: nuuuu pt ca fac mult mult
!! pana la urma cedeaza si vine pe olita in ultimul moment dar nu are stare, tot se invarte sa-si admire opera ![]()
Na, v-am pupat
!!!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
La multi ani mamelor sarbatorite azi!
Sa fie sanatoase si iubitoare cum numai ele stiu sa fie!
Ina, Olga, pe Andrei l-am tinut acasa si azi; ieri am fost cu el la doctor, nu are nimic la plamani- asa a zis dr., dar se aude un harait; doctorita a zis ca e de la mucii pe care-i acumuleaza si nu-i stie expectora. Mergem inainte cu Nurofen, Tantum verde, picaturi de nas si, pentru tuse, sirop de patlagina, ca ala mi l-a recomandat si eu m-am executat. N-am fost la ficatea, am prins pediatra aia buna, care vine din alt oras si lucreaza aici la spital. maine cred ca-l duc la gradinita ca e plictisit rau. Cred ca saptamana asta avem sedinta cu parintii, ioi ce emotionata sunt!
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Inca una si ma duc Na, v-am pupat !!!!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Foarte tare
Noi am renuntat la operatiunea olita, am zis ca nu este momentul acum
Mai astept...cred o sa ramanem ultimii cu pampers...Olga, mamica lui David iepurasul

si
19+