Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***348***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Ina, eu am noroc ca pentru restul familionului face tanti mancare, asa ca eu ma ingrijesc doar de propriul burtoi. Dar ideea cu zama care poate "acoperi" doua zile mi se pare grozava.

Ioi, deci daca incep cu lactate, cu lactate trebuie s-o tin toata ziua. Eu chiar ma gandeam ca, mancand carne si oua si lactate, nu o sa mi se para grea ziua de proteine.

Io cred ca o sa tin o Rina combinata cu Dukan in acest caz. Nu pot sa maninc nici oua, nici carne, nici iaurt toata ziua. Motivele difera pt fiecare "sortiment", dar ma gindesc ca daca la Dukan puteai sa maninci ORICE proteine, mai bine tin 2-3 zile de proteine la rind decit sa maninc numai un neam/zi.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Neata !!!

Bianca, si eu vreau un colt de perna !!
Lunea mi se pare cea mai grea zi din saptamana, mai ales ca am lipsit si vineri, imi ia o ora sa fac curat pe birou

InaPreda, de cand am citit meniurile tale ma gandesc tot la ciolan , faci ceva mancaruri bune !!
Aaaa si dupa ce am citit meniurile voastre pe azi, am visat toata noaptea ca eram in cautarea unui iaurt, nu stiu de care !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Pisigri, nu e chiar asa greu, sa stii; initial, si eu am crezut ca o sa o iau pe aratura in zilele alea, dar nu e asa, acum chiar prefer zilele de carbo si amidonuri; dar, la fel ca si-n zilele cu proteine, incerc sa-mi fac kestii gustoase care sa-mi "gidile" papilele ca altfel eu nu rezist 90 de zile.

Am avut 2 zile de amidonuri:
1. mi-am facut orez cu ceapa, ardei rosu, ardei verde, rosii, usturoi, porumb si mult patrunjel; l-am mincat cu salata de castraveti, ceapa si rosii cherry
2. am facut o salata de cartofi cu muuuuuuuuuult usturoi, vegeta di ulei de masline; linga, mi-am facut vinete cu ceapa rosie si ulei de masline in loc de salata; imi venea sa nu ma mai opresc din mincat

Intentionez sa-mi fac saptamina asta o salata cu fasole boabe, ceapa rosie, piper si ulei de masline + salata de varza

2 zile de carbo: am mincat doar pizza si placinte cu varza care sint dementiale (le cumpar de la un restaurant )

No, nu suna bine????

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Noh, eu o luasem muuult mai in tragic, adica in ziua de carbohidrati m-am simtit vinovata si pt sucul de rosii pus pe paste...

Mergi la inceput

Citat:

Pisigri, uitasem sa-ti spun ca in zilele de vitamine poti consuma miez de nuca, seminte, migdale neprajite etc.
Eu in Kaufland am gasit un mix interesant de ceva "boabe" din astea + migdale + caise uscate

No, sa inteleg ca incepi si tu de marti?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Mai, eu cred ca o sa continui cu o varianta personalizata :)) a ceea ce am inceput saptamina trecuta. Habar nu am cit de eficient slabesc, ca nu vreau sa ma cintaresc mai des de o data pe saptamina, dar cu siguranta maninc mult mai putin. Si mai fara piine, fara cartofi. O singura data am mincat paste, miercuri am o saptamina. Dar de ex ieri am avut zi de proteine si azi o sa tin tot proteine, ca am un piept de pui ramas restant si tre sa il haleasca cineva, nu? :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
Novus sa va fie de bine relaxarea; pe mine tare m-ar tenta pustietatile dar Jambo nu agreaza deloc agrementul la cort, din pacate

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

Dar a stat pana acum la cort si a avut o experienat neplacuta sau ii displace ideea?

Noi ne-am luat cort cu apartament interior: camera de somn si camera de nebunii si e chiar in regula...asa de bine e sa dormi in natura

InaPreda, stai linisitita ca nici eu nu-s fan cort, ba din contra , am nevoie de un minim de confort, din ce zici tu cred ca in afara sunt campinguri ultra dotate, acolo, da as sta si eu, poate si la noi or fi condtii ok dar aici in vraf de munte chiar trebuie sa-ti duci tot cu tine iar cu copil cred ca ai nevoie de destule
Si noi avem cort cu dormitor si sufragerie , in copilarie majoritatea vacantelor le-am petrecut la cort asa ca de aia cred ca acum aleg doar hoteluri/pensiuni dar nu m-as da in laturi de la o ieseala cu gasca de corturi, sigur ar veni si Bianca, Pisigri , nu ?!

La discutiile de dieta nu ma bag ca nu ma pricep dar meniul de maine cu lactate suna bine

Pina in Retezat cu siguranta, dar in concediu si nu pt un singur weekend :)). Ca e departe rau de noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

asa..bine ca mi-ai adus aminte. poi, a fost ok, a stat piticul meu o ora cu gura cascata si a ascultat tot ce ii spunea tipa. nu era el mereu de acord cu ea, de exemplu degeaba ii zicea ea ca degetul asta se numeste index ca el o corecta: nu e index, e aratator. dar in rest se uita la ca la o icoana. daca avea gagica o chitara electrica si nu doar clasica si rece cred ca lesina fii-miu de extaz. una peste alta e clar ca are ce invata(eu habar nu am sa ii spun toate chestiile alea) si e clar ca absolut orice este legat de acest instrument il intereseaza, daaaar cred totusi ca o sa caut o alta varianta. aici e destul de scump unu' la mana si cred ca pt ce vreau eu este suficient un pusti de la lipati de exemplu. el acum imita, nu neaparat poate sa fie invatat pe metoda clasica dar daca sta cineva in fata lui si canta baga la cap imediat. oricum ceva a invatat clar ca ieri radeam de le ca si-a schimbat pozitia la chitara clasica, deja o tine cu griful in sus cu ia aratat profesoara, iti spune cel putin 3-4 componente ale chitarii...e ceva. dar cred ca aleg varianta unui elev pasionat de rock pt ca nu stiu daca reuseste sa il prinda acum chitara clasica. face si ala mare nicste bani de buzunar si al meu isi face damblaua pana mai creste un pic. apoi ii caut o scoala de muzica si arte plastice si gata.
astia vor enorm din puctul meu de vedere. 300/4 sedinte.
cam asta ar fi. in rest mi-ar fi placut ceva mai neconformist sa fie acolo. eu vedeam ceva la modul unei gradinite cu multe instrumente muzicale, copii sa se joace mai mult ca sa prinda dragoste de muzica si sa isi aleaga singuri instrumentul care le aduce cea mai mare satisfactie. aici e un fel de...hmm..nu stiu, cam cum mergeam noi la meditatii. cred ca desi se lauda pe site nu au inca gandirea necesara sa poata inocula unui plod de 2-3 ani dragostea pt muzica. cred ca e facuta mai mult pt parinti care tin mortish ca copilul lor in cateva luni sa cante la reuniunile de familie si toti prietenii sa ramana cu gura cascata. eu nu imi doresc asta. eu vreau doar sa petreaca macar o zi pe saptamana inconjurat de instrumente, de muzica in general, sa se joace de-a muzica si pe langa sa primeasca si un pic de informatie...sa capete o cultura. aici mi se pare un pic fortat...daca ma intelegi. el e curios acum si o intreba mereu pe tipa ce este asta, un portativ, o partitura, asculta explicatiile si baga la cap...ceea ce e de bine dar nu vreau sa il chinui. habar nu am ce sa fac, ma mai gandesc

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Aris, cum a fost la chitara astazi?

mama de mic +s29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Aris, da ciudat si scump.

Noi cred ca mergem pe tobe:
http://www.youtube.com/user/talpaexageratdeiute#p/u/0/0jmqpHoWfJA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Heloo!
Bey ce tare e asta cu cortu', sigur mi-ar placea, insa pana la faza cu dusul si spalatul de vase...aici ma blokez.
Bianca e mortala gradi si serbarea nota 10, Ari asa a adormit aseara cu okii pe Vladimir
Aseara cika ea doarme in sufragerie pe canapea, eu ok, (suntem pe sistemul 2 camere, o bucatarie de neam prost, cand puteam sa facem un dormitor acolo, si bucataria pe un minihol)in fine;ii fac culcusul, apoi asteptam ca sobolanii fara respiratie ce face, dc sta si dc chiar o ia somnu'...n-a durat mult si vine taras cu cearceaf, perne, :"eu nu dom"chair credeam ca mai atingem si noi un prag
Asa cu dietele nu zic nimik, va aprob in totalitate, eu sunt anti menu, ca poftesc in dracidar am mai renuntat la paine, si nu mai combin cartofi cu ceva sau orezul, deci am facut un pas de furnica, zic eu
Am dus-o azi la gradi pa Ari, o ia mama la 12.30, sper sa vina cu ceva nou, cantecel, ca deja ma saturasem, eu de Iepulas coconas
pupesept luni hai cu

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Neata !!!

Bianca, si eu vreau un colt de perna !!
Lunea mi se pare cea mai grea zi din saptamana, mai ales ca am lipsit si vineri, imi ia o ora sa fac curat pe birou

InaPreda, de cand am citit meniurile tale ma gandesc tot la ciolan , faci ceva mancaruri bune !!
Aaaa si dupa ce am citit meniurile voastre pe azi, am visat toata noaptea ca eram in cautarea unui iaurt, nu stiu de care !!

Noh, iti fac eu o recomandare iaurt grecesc Olympus (facut la BV :)))), 10% grasime (bun de diete, asa...:P). Azi l-am descoperit...cremooooossss....super gustos. Noroc ca e mic insa, ca la 10% grasime, pe la sf paharutzului ti se cam apleaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

buna dimineata dragelor,

astazi anunt IARASI prima zi de lactate (dupa dieta biancai, desigur) - la serviciu, deja s-au obisnuit toti cu mine cu eterna prima zi de slabit

am lipsit motivat ca umblu de nebuna prin tot bucurestiul (traseul dr taberei-fundeni-serv-gradi...) ca am tatal cu ceva probleme internat la spital (drept pentru care va rog mult sa spiralati maine diminetata pentru noi, ca atunci il opereaza)

despre prevenar nu stiu ce sa spun, noi am facut synflorixul pe la 1.4 ani)
acum, de cand ne plimbam des si foarte des si pe la dr orelist, ne-a spus sa inghitim si niste bronhovaxom ca este un medicament testat si rastestat in 3 de ani de existenta si ca beneficiile sunt clare - asta vis-a-vis de sensibilitatile noastre cu nasucul si urechile
asa ca astept sa termin cura cu aller care si incep 3 luni sa-i dau bronhovaxomul, dupa care mi-am propus sa urmeze first defensul, asta pe langa imonogrip/imunoreszistan/ propolis, vit C si ce mai e cazul cand ne ataca vre-un virusake

si noi am trecut de la okitele de vara la cele de toamna (cand m-a auzit ca povestesc ca de acum e mai frig afara si trebuie sa ne imbracam mai gros, m-a si dus de manuta la dulapul cu colectia de toamna-iarna sa le mai probeze putin)
azi dimineata cand am plecat la gradi erau 14 grade afara, iar in casa aveam 22

am savurat pozele si filmuletele cu serbarea lui vladimir iar acum ma pregatesc de pozele simonei

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 2 anisori

Mergi la inceput