Sept-Oct'10!La multi ani Mara si Carina!!!(77)
Raspunsuri - Pagina 19

oramona spune:
Fetelor, dau eu, cam tarziu , cafeluta, sucuri, un gratarel si ciupercute alaturi, eclecre si o felie de tort de mere, are mama o fetita mare care a implinit 1 anisor. Sa-mi traiasca si sa fie toata viata fericita.
Multumesc mult pt urarile pe care ni le-ati transmis
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#

Olivia26 spune:
La multi ani, Daria de Alina_feier!
La multi ani, Eduard de h_3llena!
La multi ani, Elisa de oramona!
La multi ani, Sara de RalucaElenaM!
Sa cresteti sanatosi si fericiti!

Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata.
LA MULTI ANI, ERIC SI SABRINA!!!
Noi am avut inca o noapte de cosmar, cu doar 2 ore dormite legat, restul cu treziri din jumatate in jumatate de ora...
Oricum, azi nu am voie sa fiu suparata, asa ca va invit la o cafeluta cu lapte, omleta si prajiturele (cumparate, nu facute) si...setea o potolim noi cumva cu ceva...
In seara asta ma scoate sotul in oras, cica mergem intr-un club, Vlad va sta cu soacra-mea. Asa ca maine dimineata nu voi fi prezenta pe aici prea devreme

ana_25 spune:
La multi ani Mariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!! sa fii sanatoasa,voioasa,si sa-ti dea D-zeu tot ce e mai bun in viata !!!!
Ana de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">ArticolBazar umanitar

ana_25 spune:
La multi ani Eric Si Sabrina ! Sa cresteti mari,voiosi,voinici si sanatosi !
Mari distractie placuta in club !! Sa vezi ce bine o sa-ti prinda iesirea! Ce mult conteaza cateva ore de recreere si voie buna!
Unde sunteti feteleee??????
Ana de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">ArticolBazar umanitar

doina_1984 spune:
Buna dimineatza!
Iau si eu repede o cafea... pentru ca acum a adormit M si cat este treaz nu pot sa mai stau o clipa. Tot cu mersul de o manutza ne laudam, doar ca nu-i mai pun hamul si este mai greu pentru mine. Am observat ca din cauza hamului nu mai are siguranta, stie ca e tinut, asa ca am renuntat la el.
LA MULTI ANI, SARBATORITILOR DE IERI SI DE AZI!!!
LA MULTI ANI, MARI!!! DISTRACTIE PLACUTA!!!
De maine cica se strica vremea mi-e groaza... unde mai plimbam noi bebelusii (mai avem putin si nu mai putem sa folosim acest apelativ).
-am bebeii bolnaviori. Multa sanatate!!!
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442

doina_1984 spune:
Ana, eu sunt aici
Andreea, poate ne vedem la o intrecere cu smart trike-urile
Legat de marea intalnire a bebelusilor, noi nu vom putea veni chiar daca imi doresc mult sa cunosc bebeii si mamicile, o sa fie o perioada aglomerata pentru noi din cauza motzul. Poate data viitoare
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5638841906656249442

vanyy2009 spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor
sa cresteti mari si sa fiti sanatosi!!!!
La multi ani Mari

bebecris26 spune:
Buna dimineata!
La multi ani Mari! Sa-ti dea Domnul multa fericire, sanatate si iubire!
La multi ani si bebelusilor de zilele acestea, sa va dea Domnul sanatate!

Olivia26 spune:
Va multumim pentru urari si va invitam la petrecereeeLa multi ani, Mariuk! Sa fii fericita alaturi de baietii tai!
La multi ani, Sabrina!
Sunt prea emotionata ca sa mai pot sa-mi adun cuvintele asa ca vreau sa va impartasesc o poezie de suflet care reda f bine ce simt eu acum
RUGA de Elena Farago
Daca-mi aplec smerit genunchii,
Si mâinile mi le-mpreun
Nu ma gandesc sa fie, Doamne,
Nici cel mai drept, nici cel mai bun…
Si nu te rog sa-i dai nici haruri,
Nici minte cine stie cât…
Mi-ar fi destul sa-l vad ca-mi creste
Nici prea frumos, nici prea urat;
Si nu l-as vrea nici prea cuminte,
Si nici din cale-afar-nebun;
Nici prea de tot supus s-asculte,