Sept-Oct'10!La multi ani Mara si Carina!!!(77)
Raspunsuri - Pagina 12
alynta27 spune:
Salutare!
Camelia multumesc! Casa e plina mereu la asa evenimente ca suntem familie mare!
E frumos sa fie macar 2 frati si la diferenta nu prea mare! Usor nu e tot timpul, momente si momente...
La multi ani, Tess! KAT sa va traiasca frumusica!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
just_me31 spune:
Neatza !
De ceva timp nu am starea necesara pentru a mai scrie
, dar azi m-a "facut" MARI sa scriu ......imi aduc aminte perfect de KAT si de TESS , abia asteptam poze cu ele asa ca ...
LA MULTI ANI TESS ! multa sanatate ca fericire sunt convinsa ca ai cu o asa familie 
eveline spune:
LA MULTI ANI TESS! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita ca frumoasa esti! Pu pariu ca esti o adevarata domnisoara deja
.
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
camisv spune:
Ma alatur si eu fetelor care isi amintesc cu placere de bebelusul dulce care era Tess, acum probabil ca-i o adevarata domnisoara
, la fel de dulce si zambareata
. Sa cresti mare draga Tess, sa-ti iubesti parintii si ei sa te iubeasca cum numai un parinte stie, sa fii sanatoasa, frumoasa si desteapta
Camelia, mami de Tudor (10/9/10)
camisv spune:
Cameluska, Tudor mananca ceva mai mult, dar acum dupa 1 an nu mai au nevoie de atatea calorii (sau cel putin asa am citit). Dar el mananca mai putin lapte. Sunt zile in care mananca f. bine, iar altele in care mananca mai putin, dar mi se pare normal sa aiba si ei toane.
Uite cum am gasit eu distributia meselor la 1 an:
•mic dejun : lapte adaptat varstei : 180-200ml;
•gustare 1 : piure de fructe ( mar, piersica, etc)- 150 -200 g, eventual cu adaos de 1-2 biscuiti, piscot;
•pranz: – ciorba de legume ( 100 ml) + piure de legume/pilaf de orez, etc ( 80-100 g) + carne, ficat ( 30-50g) sau galbenus de ou;
•gustare 2: branza de vaci cu fructe, iaurt, mamaliga cu branza, budinca de orez, cereale, etc – 100-150 g;
•cina – lapte adaptat varstei ( 180-200 ml)
ana_25 spune:
La multi ani TESS!! sa cresti mare si frumoasa,sa se bucure mami si tati de tine Imi aduc aminte ce dulcica era Tess in poze! Si eu cred ca e o domnisoara superba acum. Sper din tot sufletul sa ne mai citeasca macar,K.A.T.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
ana_25 spune:
Buna dimineata! Poftiti la o cafeluta si la micul dejun! Azi avem zacusca !![]()
Am cam tras chiulul in ultimele zile. Maia e f maraita,se trezeste noaptea din ora in ora si plange. Cred c-o dor gingiile,ii mai ies doi dinti jos!
Sa aveti o Duminica placuta !
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Bazar umanitar
camisv spune:
La multi ani, Andreea, Raisa si Matei! sa crsteti mari copii frumosi, sa fiti sanatosi si iubiti de toti.
Ana, multumim de mic dejun. Daca te ajuta cu ceva si noi avem nopti nedormite
, Tuodr e iar "mucios" si de ieri si eu
. Ce mai face Maia? cum papa acum?
ana_25 spune:
Cami sper sa va treaca repede mucii
! Maia papa destul de bine,multmesc la D-zeu! Cand va trece ,poate mai venim in parc!![]()

La multi ani Matei,Andreea si Raisa!! Sa cresteti mari si sanatosi !!

Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Bazar umanitar
vanyy2009 spune:
buna dimineata mai la pranz......
.....la multi ani tuturor sarbatoritilor
sa cresteti mai, sa fiti sanatosi si norocosi