Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bau de la munca.. luni voi fi libera, marti la munca, de miercuri pana dumnica in medical, abia luni ar incepe 2 saptamani continue de calvar la job, si ma gandesc sa pun mana pe un medical macar o saptamana, s-o rog pe dr. Popa, sper sa nu ma refuze... apoi cam din 20 oct ar putea iesi in prenatal..
Pica, yeeey, actiune sa fie, ce-ti spuneam eu?

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pica - tot scorpie?
mda, greu de cand cu copii astia. eu nu am fost niciodata matinala, nu ma trezeam la 6 decat cand plecam in concediu.am avut si eu cateva nopti cand m-a intrebat: s-a facut lumina mami? cand se face lumina?

lia - daca vrea tatuaj baiatul eu l-ash lasa(bine si eu sunt pictata pe piele si mai vreau dar acum nu potdar in primavara direct la salon sunt daca am cu cine lasa plodul cateva ore). acum cu mesajul....hmm..e f dulce din partea lui, dar eu sunt contra tatuajelor cu mesaj descifrabil pt toata lumeaimi plac alea alambicate sa isi bata toti capul incercand sa inteleaga ce inseamna

mama de mic +s29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Va las o buna

Noi plecam la piata sa cumparam pt muraturi si gemuri .... apoi facem aprovizionarea din supermarket, apoi curatenie......asa ca la BE nu mai ajung sigur..

Pup, sa aveti un wkd frumos!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 27+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

aris, esti tare! unde ai tatuaj, ce reprezinta?..si eu sunt cu pata pusa, dar..
beeey, eu incep munca la 7!!!! ma trezesc la 6 fara ceva, nu mai pot! ma rog, azi am venit de la 8, asa, ca o favoare..

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Neata si de la noi....am tot citit ce a-ti scris insa cu musafiri pe cap nu prea am avut timp si de scris.Musafiri au plecat si reintru si eu in program.

Intru si eu in club, trezita de la 6, Rozi catelusa e bonavaam alergat cu ea la vetrinar,desteapta de fimea a facut drift cu ea ieri, mi se rupe sufletu de ea cand o vad ca nare vlaga in ea.Bine ca nu e ceva grav si in cateva zile isi va reveni.

Lia imi aduci aminte de mine cand am vrut sa-mi fac tatu si ai mei nu mau lasat, bineinteles ca nu i-am ascultat si acum regret si vreau sa-l scot insa costa foarte mult ptr ca e mareeeee.
Imi plac tatuajele insa la 17 ani creerasi nu aveam si nici nu am avut pe cineva sa ma invete care e rostul lor si cam ce mi sa-r fi potrivit.

Ce vrednicute sunteti puneti muraturi, gogosari ...eu habar n-am n-am pus niciodata.

Saptamana trecuta am fost si noi la cumparaturi si am luat aproape tot ptr jr.Ma uit la ele si paraca nu-mi vine sa cred ca voi deveni din nou mamica

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

neatza,netaza!!!

am luat carut lui bebe si patutz, pe langa muuulte altele de la BE, dsi a fost aglomerat.
ca intrebau cateva fete: mie caruturile mi s-au parut la pret bun, la Graco si Peg Perego, cu vreo min 300lei mai putin la BE, si Hauck am gasit la cei de la miniblu, la pret bun. eu desi plecasem chitita pe un graco, am ajuns acasa cu un Peg Perego, pentru ca asta se strangea umbrela, fata de cel de la graco, car desi se strangea usor, ramanea destul de mare.
Eu pe peg perego am dat 1800 - http://www.ibebe.ro/products/Carucior-modular-Pliko-P3-on-track.html, si cred ca am economisit ceva

patut am luat de la bertoni, la fel si salteluta cu dublu strat de cocos: patut 350 lei, saltea 175.

am luat si combinezon fas cu 60 lei de la o firma romaneasca si i-am luat 6 luni, ca sa fiu sigura ca ii vine

in rest de la Kara am luat si eu pantalonasi de bumbac cu piciorus si fara, vreo doua caciulite o paturica. i-am luat si scutece de finet cu 18lei/3 bucati.

celule stem cu Cord Blood center, numai ca trebuie sa vb cu dr. meu.

asa si m-am impotmolit la biberoane si sterilizator, si creme si sampoane...ca am uitat care sunt mai bune, cate imi trebuie...
si am zis ca decat sa iau si sa nu fie folositoare, mai bine mai astept si iau atunci in functie de necesitate.

acu citesc din urma si revin!

v-am pupat

30+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Alinuk felicitari ptr noile achizitiifoarte dragut carutu si pretu mi se pare ok.La biberoane m-am impotmolit si eu nu stiu cate sa iau am luat doar 2 pana acum ptr ca mi sau parut f scumpe 16 euro bucata
Sterilizator eu mi-am luat de la fisher price mi-a placut tare mult designu

Anita mami de printesa,
Rachella Alexia - si
27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata fetelor,
ce matinale sunteti astazi
Anna multumim de cafeluta foarte buna
Alinuk ce multe lucrusoare ai reusit sa iei ....bravooo...link-ul nu merge ( nu se deschide) ...sa le stapanesti sanatoasa cu bb...caruciorul l-ai luat trio ( cu 3 piese- scaun mmasina , landou) ?? sau ai dat 1800 doar pe carucior??
celulele sterm dupa ce vb cu doctorul poate ne adunam cum vorbeam zilele trecute cu fetele si sa completam taloanele, pentru ca avem reducere , ce zici?

muraturi au pus ai mei insa voi face niste gogosari in bulion cu sora mea zilele viitoare

sa aveti un w-kend minunat

Andreea 29+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Biberoane mi-am luat de la Avent ... am dat 20 euro pe 4 bucati. si sunt bune acum ....nu mai sunt din alea care curg ( povesteau fetele din experienta lor) ....insa mai trebuie sa-mi mai iau si alte marimi ( mai mici)

Andreea 29+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

fetelor, eu in principiu sunt disponibila de intalneala oricand. sa stiu dinainte sa ma abonez la masina...apropos, v-am zis ca m-a salvat burtica de o ridicare de permis? nu acordasem prioritate pe trecere cand faceam dreapta, dar am scapat cu avertisment: "doamna, inteleg ca nu va mai trebuie permisul, ca va pregatiti sa nashteti...dom'le politist, ma vedeti acum cu burta la gura umbland cu autobuzul? am gresit si eu, asa sunt gravidele, mai cascate" am clipit blond si am scapat
pica vine maica cu sfaturi pt grupul electrogen daca vrei
alinuk sa-ti fie de bine cumparaturile, carutul e f bun, stiu de la prietene care il au iar pretul e grozav. e posibil sa fie un model din anul trecut, altfel nu-mi explic cum a iesit asa de bine, e cu tot cu landou si scoica, nu? oricum, e f bun, sa-l folositi sanatosi.
legat de tatuaje, pe mine ma sperie orice e permanent pe lumea asta ca stiu ca nu-s constanta in gusturi si placeri, si cred ca e firesc sa fie asa...toate evolueaza/se transforma. la 17 ani am fost singura din ditai gasca de la costinesti care n-a vrut tatuaj mi-ar placea la nebunie sa-mi fac daca as stii ca tine 1 an....da cand o fi pielea scofalcita la batranete...hm....nu ma suna asa bine
ooka felicitari pentru zoica ce mare. mie mi l-a estimat corect pe T si pe ecograful de acum 3 ani jumate, la 3.600, a avut 3.650
gata, am facut o mamaliga si un pastrav la cuptor si plecam in parc. e al doilea we la rand in care barbata-miu umbla creanga si eu cu maimutoiul prin parcuri si nu mai poci, al meu alearga si sare si eu sunt ca un butoi fara cercuri. ma duc in cismigiu, acolo macar nu-s masini, da e lacul

ps. sa va zic cat a mancat fi-miu ieri seara cand stia ca 2 zile nu merge la gradi?!? a spart frigiderul...iar aseara canta frenetic in cada "stiu ca nu sunt vinovat si ma simt mai bine"...n-am reusit sa scot de la el nimic legat de vinovatii, ce o fi in cap'shorul ala nu stiu i-am zis ca orice ar fi facut/gandit nu o sa ma faca sa nu-l mai iubesc, dar a zis ca e doar un cantec si ca nu e adevarat ce canta acolo...nasol e ca e in mod sigur adevarat, chit ca e vb doar de imaginatia lui fata de care se simte responsabil/vinovat

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput