Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (65)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

moldoveanca la multi anisori baietelului, sa fie sanatos si sa va bucurati de el

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

corina - imi pare ok cadita aia. Da' nu stiu daca am inteles bine cum e. Deci o cadita normala in care s-a pus un suport pt. bb? Si apoi, optional, poti sa iei picioarele de metal pe care sa pui toata treaba asta? Asa am inteles eu ...si din experienta personala iti spun ca suportul ala de pus in cada pt. copil nu iti foloseste la nimic. Eu am, www.okbaby.it/index.php?option=com_content&view=article&id=73%3Abuddy&catid=16%3Abagnetto&Itemid=87&phpMyAdmin=320428c78e4d4620dcd60be8f6711f2f&lang=it" target="_blank">nou-nout ... o singura data l-am folosit. E incomod sa il speli pe bb. Sau la mine asa era, mai bine o tineam eu cu o mana, iar cu cealalata o spalam. Ma rog, o uzi acolo cu apa, ca doar nu a fost la sapa ca sa fie jegoasa, sa freci la ea cu ambele maini . Eu recomand o cadita normala, cat mai mare ca sa poti sa o folosesti mai mult, cu dop (ca la cada normala) pt. a scoate apa fara sa o ridici.
Iar suport de pus cada, fiecare se aranjeaza in functie de spatiu, finante etc. Cum spuneam, eu am avut (si am) ceva homemade, din lemn, facut de sot.

ralu - in 2008, cand am avut eu de-a face cu diversificarea, pediatrii de aici recomandau de la 6 luni. Acum, din spusele altora, tot asa e.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 32s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov.dec.2011 spune:

cap. 66

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Si eu am avut o cada simpla, mare, pe suport de metal. Tineam copilul pe mana stanga si cu dreapta spalam, apoi in invarteam cu burta in jos (la manevra asta aveam mari emotii la inceput) tot pe mana si iar spalam. Am vazut modalitatea asta intr-un filmulet cu pediatra dr. Culcer. Tot folosind un filmulet in care arata ea cum se mufeaza copilul la san l-am mufat si pe al meu dar si pe al unei colegi de salon.

Diversificarea am inceput-o inspre finalul lunii 4 dar am mers mult mai lent ca altii care au inceput-o la 6 luni. Mi s-a potrivit si mie si fiului meu strategia propusa de pediatra lui atunci, desi alte mamici aveau alte abordari. Cand o sa ajung din nou la etapa asta spre sa imi reaminteasca pediatra ce sa fac ca eu am uitat unele lucruri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

de cadita asta ce parere aveti?
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-2314/cadita-onda-evolution/

m-a apucat cheful de cumparaturi

29+

Cadita de-asta am eu, am folosit-o si cu suportul de cada (care pt mine e cea mai buna inventie) la Vlad pana de curand, si acum o va mosteni bebelina

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 27+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ralu_t

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

de cadita asta ce parere aveti?
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-2314/cadita-onda-evolution/

m-a apucat cheful de cumparaturi

29+

cada asta o am eu, si am avut si suporti de cada ( o porcarie, a cazut copilul cu tot cu cada la 4-5luni, nu-ti zic ce sperietura) si picioare mari, care au fost ok. tot asta o sa folosesc si la fata

cristy nu stau in centru dar mergem des in cismigiu ca ii place lui fi-miu (iubeste trenuletul si salteaua de sarit) si in plus e aproape de o statie de metrou. noi suntem abonati ai metroului, o data de 2 ori pe saptamana tre sa dam o raita cu metroul...si mai iesim la cismigiu sau in parcul izvor...si azi am mers acolo, de data asta cu masina

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 33+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Ralu, f ciudat, eu cred ca nu ati fixat-o bine. Eu am folosit cadita pe suportii de cada normala pana la 2 ani jumate ai lui Vlad, nu am avut nici cea mai mica problema, din contra, m-a scutit de aplecat in cada

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

Oauu ce harnicutze ati fost ,cumparaturi aprovizionari pe toamna,super.
Noi l-am sarbatorit pe Vlad ieri,desi maine impluneste anisorii.A fost foarte frumos,a primit cadouri frumoase iar aseara cand l-am bagat in pat era tare fericit.Nu stiu cand au trecut anii,am flacau mare de 4 anisori
Eu ma misc greu desi nu sunt chiar asa de mare,abia astept sa treaca timpul sa-l tin in brate pe Noah

mami fericita de Vladut Dominic

Sebi are nevoie de voi!!!

La multi ani lui Vlad, sa fie sanatos si sa aiba parte de tot ce e mai bun in lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

Corina, faina cadita. Pe mine ma tentau mai tare suportii pentru cada mare, dar daca zice ralu ca sunt o porcarie, mai bine nu. Tot pe taburetii de la bucatarie o sa pun cada .
Am pus si eu pe FB poza cu invitatia de botez de la Stefan.

diana27+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Nu sunt o porcarie suportii, sigur Ralu nu i-a fizat bine, eu i-am folosit pana la 2 ani si 6 luni ai lui Vlad si nu am avut niciun incindent, cadita era f bine fixata, si iti imaginezi, tinea un copil mare pe ei care facea nebunii

Mergi la inceput