Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(80)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

LML saratoritilor zilei !!!

unde vad si eu un pepenas ?

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Pe FB!

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andutza_B spune:

Multumim, fetelor, de aprecieri! Imi creste inima cat un cozonac de mandrie... Cra-cra-cra!! Da' stiti si voi sentimentul!!
Nu-i asa ca avem cei mai frumosi bebei la buburuze??

Andutza- de pepenas Miruna-Georgiana (26.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka-maria spune:

Fetelor,sunt varza. Bubu n-a mai avut febra duminica, in schimb a refuzat sa manance. Cred ca toata ziua a bagat 150 ml de lapte si cateva linguritze de mancare. A plans rauri de lacrimi, se scoala din somn si urla pur si simplu. Nu poti sa-l lasi singur, plange de groaza. N-a vrut sa se culce decat cu manutzele in jurul gatului meu . El, care nu suporta nici sa-l pup. Si spune "mama" cand plange si ma cheama.
Tot ieri a facut kk de 6 ori! Numai ca de consistenta normala, nu e stricat la burtica.
Of, ce naiba o fi tampenia asta. Bube nu i-au iesit, dar nici dinti.
Acum a sunat sotul la gradi si i-au zis ca n-a mancat nimic, nici legume, nici fructe .
Nu se mai desprinde de suzeta, daca incerc sa i-o iau se isterizeaza de zici ca-l tai.
Vineri mergem cu el la doctor, desi e fara febra, fara muci, fara tuse, doar iritat la maxim si mofturos. Adica toate simptomele eruptiei dentare si otusi nu se vede nika.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

hey, ziua buna si de la noi, multumim pentru urarile de ziua noastra si uram si noi LA MULTE LUNITE LA TOTI BEBEI de azi; ma uitam in mama si copilul la luna noastra si tot rasfoiind am ajuns la 1 an, brusc am realizat ca mai sunt 4 luni si facem 1 AN, nu stiu cand a trecut timpul...
acum, vreau si eu sa vad pozele pe FB, Mayan si Roxx mi-au spus sa le cer prietenia lor, frate dar zici ca sunt de pe alte lume cu FB-ul asta (cont mi-am facut doar ca sa vad pozele cu buburuze, ceea ce evident nu am reusit); Roxx cred, nu sunt sigura, ca ti-am cerut prietenia (eu sunt Roxana Chi, ca nu am reusit sa imi bag tot numele), dar nu stiu daca am reusit, asa ca va rog cereti-ma voi ca asa se pare ca reusesc mai bine ; se vede ca am avut restante la info in facultate incepend cu primul an pana la ultimul ;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

reteta: Ficatel cu orez (peste 6luni)

se ia o mana de orez, se spala bine, se pune la foc impreuna cu morcov, ceapa, ardei gras (puteti sa mai puneti si alte legume), dupa 10 min de fierbere se adauga si ficatelul si se mai lasa 10-15min. la final se presara niste patrunjel si se serveste la bebei.

pofta buna

am postat=o si p fb

Roxx dc ai timp si vrei, o sa incerc in fiecare zi sa pun cate o reteta din carticica bucate pt copii, si te rog sa le adaugi tu p blog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

de urari!

TUNDE -am primit coletul! sa'mnaaaa

deci - proful Flaviei de karate, care e japonez, ne suna sa ne spuna ca nu intelege ce se intampla, de doua saptamani trebuia reparata dusumeaua de la sala lor din scoala unde fac karate, si inca nu e gata.
in gandul meu, i-am urat din suflet sa se intoarca in Japonia, tara in care explodeaza reactoare nucleare si a doua zi se incep deja reparatiile.
mi-a fost mila de el, se pare ca nu s-a integrat suficient la noi, daca inca "nu intelege"
si mi-a fost mila si de flavia, care a visat tot weekendul ziua cu prima ora de karate...

ma duc sa distrez maimuticile.
multa sanatate tuturor!
pupicei de la noi

sanziana, de doi pestisori flavia- 19.03.2006 si felix- 26.02.2011
din cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

OCSANICA, te-am adaugat eu (cred, pt ca nu am vazut nici o poza ca sa fiu sigura ca esti tu...). Ia verifica!

RALU, de acord!

TUNDE, primit colet, depus banuti! pupici multi!
_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

inseamna ca tre sa verific si eu posta??

ziki haioasa mai esti! felicitari lui Felix pt ridicari, dinti si asteptam primele 7 strofe din Luceafarul la urmatoarea aniversare d elunite.

Shine felicitari lui Edu pt busilea, s astii ca prietena lui cand a auzit una ca asta s-a apucat si ea, de azi, sa mearga busilea.

bebelu misi de reteta, notat!

mai, unde poate fi aceasta batista a bebeluslui??? sigur au ascuns-o puii pe undeva...

aaa.Anka mami, sigur nu e de la dinti, rar am auzit atata suferinta pt dinti. Nu, mai ales ca primii, incisivii de jos nu produc atata durere. Eu zic ca bubu a avut un virusel (de unde febra), cred ca unul gastro sau nu stiu. Las-l cu mancarea ca-si revine el, important ar fi sa bage niscaiva lichide, ca s anu se deshidrateze. Sanatate!

Mergi la inceput

hai ca mai scriu cateva, cat ma lasa buburuza

Supa crema de cartofi: (peste 7 luni)
-4cartofi, 1 fir praz, 1 cubulet unt,1.5l supa pui, 1lingura smantana. patrunjel proaspat

cartofii se spala se curata si se taie cubulete. prazul se spala, se curata si se taie rondele froase deaprox 2cm.cartofii si prazul se pun la fiert impreuna cu supa de carne si selasa la foc mediu aprox30min. cand cartofii sunt bine fierti, se pune supa la blender si se paseaza. si adauga cubuletul de unt si smantana si se amesteca bine. se asezoneaza cu patrunjel tocat fin.

Truc: poate sa fie servita rece sau calda. dc vreti rece, trebuie sa fie mai diluata, deoarece se ingorasa atunci cand se raceste

Mergi la inceput

Ciorbita cu galuste: (de la 7-8luni)

-300g carne pasare, 2 cartofi, 1 morcov, 1radacina pastarnac, patrunjel, telina, praz, ardei rosu, galbenus ou, ulei masline, gris, leustean

Carnea se spala si se pune la fiert in apa, luandu-se spuma ori de cate ori este nevoie. legumele se spala, se curata si se toaca marunt. dupa ce carnita este fiarta bine, se scoate din zeama. in supa de carne se pun la fiert legumele. in timp ce legumele se fierb se pregateste compozitia pt galuste.
galbenusul se freaca cu cateva picaturi de ulei de masline, apoi se adauga grisul in ploaie, amestecandu-se bine pt a nu se forma cocoloase. cand legumele s=au fiert, se da focul mic si se pun galustele in supa cu lingurita umezita. se lasa la foc mic pana fierb apoi se adauga vedereata.

truc: pt a obtine galuste cat mai pufoase, trebuie sa adaugi in supa putina apa rece

Mergi la inceput