Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (50)
Raspunsuri - Pagina 21
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ailed_dota Happy, ![]() ![]() ![]() pentru Andrei!Sa-i dea Dumnezeu sanatate si noroc!mami de fete frumoase: MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008) |
Multuesc frumos!
De sanatate avem mereu nevoie!

Happiness_4_us spune:
Multumim din suflet pentru urari!
Acum am aterizat si sunt franta. Trebuie sa dau un refresh ca diseara avem musafiri.
Va
,
Strumph, da si la mine un pm cu linkurile, asa mura- n gura, te rog mult si iarta- ma ca indraznesc, dar de pe iPad mi- e mai greu sa dau cu copy paste. Sunt eu mai blonda.
. Te
si merci mult!
strumphitza spune:
nah ca tot calare pe laptop sunt
mama lui de laptop ca numa aici stau de cand am ajuns acasa din RO
i-am trimis mail la munca lui Nick sa sune la agentie sa vada de ce nu mai apare bulgaroaica mea la curatenie ca vad ca i-am trimis si eu un sms acum vreo 2 ore sa o intreb la ce ora vine ca ea mereu vine cand ii tuna
si nu mi-a raspuns, acum sa vedem ce spune si agentia si daca nu vine madam azi nici nu-mi mai trebuie, reziliez contractul cu ei ... sa se spele pe cap, o sa fac eu singura ![]()
Happiness cum e tortul?
o feliuta sa pastrezi si pentru mine da ?
ti-am trimis pm cu linkurile, no problem
Ii urez o zi frumoasa lui Andrei si sa se distreze bine

deci acum ia sa ma duc eu la ale mele , inchid laptopul si la curatenie cu mine ca bulgaroaica mea cred ca a plecat in vacanta si nu mai apare azi 
see you laters 
_
Happy Mummy of
Sophia Nicole (02.04.2011)
pisucmic spune:
Strumphi minunate pozele!!! toate, ati avut o nunta si botez si o vacanta minunate! 
Scrish, intrebare tehnica: in ce vas al blenderului faci tu piureul? (am ca al tau) 
Happi ce torturi, ce prajituri am vazut pe FB!!! 
Azi am avut vaccinul, pana acum totul bine, e razaret si foarte vorbaret, a dormit bine si acum doarme din nou... A spus la silabe noi azi, parca scaunul asta de masa il indeamna la vorba ![]()
Fug si eu la un somnic si revin
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de
dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
catank spune:
Hop si eu!
Ioana doarme, eu tocmai ce m-am trezit
. Astazi amindoua am muncit cu drag si spor: adunat rosii din gradina, teci, ..etc puse la locul lor, curatenie, ....diverse.
Dragele mele, multumesc de sfaturile legate de scaun auto si nu numai. Mii de multumiri!!!Ce m-am fi facut fara voi??? Vb mamei soacre ....rogojina mama, rogojina
ca noi nu am avut scaune![]()
strumphyam vazut pozele imediat cum le-ai postat (alaptam)
Nu am cuvinte sa-ti spun cit de mult mi-ati placut.
De tata-socru al tau sunt ''indragostita'' imi place maxim de el, se vede din foto cit de mult te iubeste, respecta, apreciaza...nu ca mama soacra nu te-ar iubi,
Imi place si de mam... are un sarm aparte si ea
. Nick, e blajin ca tatal lui...ce sa mai...SUNTETI MINUNATI!!! ... de micuta londoneza, ehe... as scrie romane, mii ca-ti fur ''meseria'', pe scurt: este o papusa dulce! Dumnezeu sa va aiba in paza pe toti!
Aaaa tu miresica mi-ai placut maxim, nu ma asteptam la altceva din partea ta. Felicitari inca odata!si iti multumesc si eu ptr aprecieri.
Da, am intrat mai greu pe forum (greu am rezistat)![]()
roxy si mie imi place la iarva verde,, nu musai.... aer sa fie, chit ca e zapada![]()
revin, s-a trezit I
moulineta spune:
Strumphitza am vazut pozele! o familie fericita! se vede ca ati fost relaxati!
acum ca am vazut-o pe sora ta nu mai cred ca piscotica e 100% dady...cred ca seamana si cu familia ta; tare dragalasa cum a stat ea cumintica la baita din cristelnita!
miki1979 spune:
neata..la pranz![]()
bbyasmi, la multi ani pt sot, sa fiti fericiti si sa nu te supere niciodata![]()

happiness, La multi Ani lui Andrei, ii doresc tot binele din lume, sa fie fericit si sa aiba parte de o zi perfecta, asa cum e si tortul 

e superb, l-am admirat pe fb
ca sa nu mai zic ed bunataturile celelalte din album ..m-ai facut sa 

strumph, ati fost superbi, nici nu ma asteptam altfel..sunteti 3 surori frumoase, daca am identificat eu bine prin poze..cred ca mami e tare mandra de voi..iar strumphitza ta e frumoasa rau..m-am indragostit de mutritele ei
aaa, si nu stiu cum dar seamana cu nanuta ei ceva de groaza..
hai ca numai laude si felicitari am avut azi![]()
![]()
andra mea iar nu a dormit toata noaptea, deja sunt convinsa ca altceva e de vina..ceva o deranjeaza..tuseste din ce in ce mai rau si a facut si febra dimineata..astept sa se trezeasca piticii si fug cu ei la doctor

am facut si mancare, o supa crema de dovlecei cu brocoli si smantana de te lingi pe degetele![]()
![]()
si ficatei cu cartofi..m-a laudat fimiu![]()
va pup

miki1979 spune:
madutza, v-am admirat in poze si si mie imi pare catalina grasulina..si ma mir pt ca andra mea e mai grea la cantar
si totusi eu n-o vad grasana..doar o alint asa si mai nou o alinta si fratisu..andra grasana![]()
![]()
bine, eu cred ca n-am okii "corecti" pt ei ca eu nici pe vlad nu-l vedeam gras desi toata lumea se minuna..bine avea si 10 kg aproape la 6 luni![]()
![]()
apropo de alinturi, o alintam zilele trecute pe andra - andruta ratusca..si vorbeam cu ea ca sa o tin ocupata sa pot sa-i fac papa..la care vlad vine si ma trage de mana - nu e andra ratusca, e vlad ratoiu![]()
![]()
e ceva de groaza cu gelozia asta..
ailed_dota spune:
strumphule, super poze!
o mireasa frumoasa si fericita!
si o bebeitza cumintee! nu mai zic ca seamana cu Nick, seamana cu matusica-nasica
.....sa fiti sanatosi si fericiti......i-a placut lui Nick mancarea? ii povesteam sotului meu de al tau ca intreba de carnati.... si carne si al meu imi zice" imi place cum gandeste
"
mami de fete frumoase:
MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
miki1979 spune:
catank, din lipsa de timp n-am apucat sa-ti spun de scaun..eu am de la chicco pe cel 0+, adica 0-18..nu sunt f multumita de el, mi se par cam de proasta calitate, in primul rand transpira in el ceva de groaza, husa e sintetica ..in al doilea rand, cand sunt micuti nu stau f bine in el desi e de la 0 luni..dar iaona fiind deja mai mare acum poate sare peste al doilea dezavantaj..oricum, eu personal as opta pt alta firma la scaune masina..
cu patuturile pliante, cam toate fosnesc/se misca cand folosesti salteluta intermediara..eu il tin mai mult loc de joaca in living..