Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Pinkisor credeam ca ne-ai uitat de mult.., ce bine ca m-am inselat.. sper sa te vedem mai des da?
Bine ai venit DANI ANDREI

CREola in primul rand : FELICITARI MAMICA!!!
BINE AI VENIT ELISA... A MAI VENIT O CLUJEANCA FRUMOASA PRINTRE NOI
Creola.. buline negre pt personalul din stanca? nu erai la gine 1? cu Dicu ai nascut? cine a fost medicul tau?
Eu in final ma bucur ca imi e printesa bine , insa totusi experienta m-a marcat, nu conditiile ci oameni inumani ( daca pot sa zic asa), nu am fite , nu vreau atentie insa asistentele ( unele nu toate, unele erau f scumpe -daca nu le soolicitai ) si mai ales infirmierele ( ca ele vezi doamne se dau cele mai importante )erau niste n*f***** , doctorii erau ok chiar f ok insa e suficient ca 2 asistente sa te faca sa intri in depresie ca e gata filmul.. in final bine ca esti /Sunteti acasa si bine..

Hellena .. te rog sa ne "terorizezi" si deranjezi cu intrebari, sa te crizezi si panichezi.. fiecare sunteti/ suntem un fir de aur la odisee ( evident ca in mom de dupa nastere Ionela -dpdv al meu e bulgar de aur -) , suntem un grup de sustinere .. Orice nelamurire, durere ai vino si vb cu noi..Cat m-am plans si eu pe aici in unele perioade si nimeni nu a zis nimik...
Dpdv propriu, eu iti zic ca mai bine Petru creste asa fara tata de la inceput.. macar o sa stie ca tu esti 100 % a lui, pt el si sunt sigura ca el nu o sa simta nici o nevoie cu tine langa el..

Ionela.. multumesc , ma gandesc serios sa incerc si variantele naturiste pt balonarile ei, insa nu stiu de unde sa incep imi e frica sa nu ii dereglez digestia cu picaturi .. insa totusi sunt confuza pt ca ,dandu-i 2 2 siropele nu a avut colici , gazele le-a eliminat frumos si azi de dimineata era mai putin balonata ..

MAY.....pt matale: si pe BEATRICE ANA

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinkysor spune:

Nu v-am uitat deloc!
O sa intru mai des acum :) o sa va mai povestesc despre noi :) E asa de bine cumicul puiut acasa! O sa va povestesc si despre nastere maine.
Daca puteti sa ne treceti si pe noi in listuta cu nasteri va rog numele micutului e Dan Andrei, noi ii zicem Dani.

Va pup pe toate

Mamica fericita de Dani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Pinkysor ... deja esti in listuta
te asteptam cu povestea voastra

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari Pinkysor ! Bine ai venit bebe Dani Andrei !!!

Felicitari Creola ! Bine ai venit bebe Elisa !!!

Hai May3 !!!

Hai Iris K !!!

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Aplicatii IPhone utile pentru mamici: http://alexiaignat.wordpress.com/2011/09/22/10-tips-tricks-pentru-parinti/

Primele 3 mi se par super , la cat de uituca sunt eu

Lena - 38+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Ionela - multumesc frumos pentru raspuns, admir foarte mult felul in care esti mereu pregatita sa ajuti pe fiecare dintre noi care avem vreo poblema/nelamurire/intrebare .
Ideea este ca prima data mi-am propus si dorit cu indarjire sa alaptez: am facut tot posibilul pentru a reusi si chiar am reusit ( partial), insa am pierdut din vedere esentialul: sa imi gasesc si pastrez linistea, calmul, relaxarea, intr-un cuvant: echilibrul. Echilibrul in relatia mea cu copilul si in relatia mea cu mine insami. Astfel experienta a fost una deloc placuta, in plus fetita mea probabil ca simtea starea mea: oboseala, nelinistea, ingrijoarea, stresul - de aici s-a ales cu nesomn, voma in jeturi, greutate la limita inferiaora sau sub. acum este la fel: o agitata si nelinistita! Deci ce am reusit? Sa alaptez!
De data aceasta mi-am propus altceva: sa fiu echilibrata, linistita, relaxata si sa transmit asta bebelinei. Am incercat 4 zile sa o alaptez, mi-au trecut falsh-uri cu aceleasi imagini si situatie de acum 8 ani. Am ales sa ne fie bine, sa fim linistite, odihnite si multumite de noi. Am reusit! Am un copil care mananca f bine, doarme, este linistit. Sunt multumita! Chiar daca poate parea nefiresc, chiar daca nu alaptez. ii ofer biberon in cea mai relaxanta si linistita atmosfera, eu sunt odihnita si fericita!

Alex2011 - te felicit daca ai reusit cu alaptatul, cam pe aceeasi idee ca si tine merg si eu cu ce ai scris in ultimul ( parca) mesaj. Sper sa ai mai mult succes ca mine, insa oricum ar fi, fii sigura ca ai facut ce e mai bine pentru bebelul tau si orice ar fi pastreaza ZEN-ul .

Si daca prima oara am zis: felicitari mamicilor care au reusit sa alapteze, acum completez: felicitari mamicilor care alapteaza si sunt Zen! .

Ionela - inca o pentru ca esti un om frumos!

Va doresc o noapte linistita!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

maica, majorete pt mine... nu-mi vine sa cred
merci

felicitari pinkisor si creola!!

am emotii rau de tot
cred ca nu dorm un min in noaptea asta.

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

eu nu am avut timp sa mai intru sa citesc postarile voaste :( .. am facut furia laptelui cu temp mare si tot tacamul :(( ... urmez tratament cu antibiotic si mi-am mai revenit o idee, dar bebe e foarte agitat.. cand o sa am timp o sa citesc din urma..
felicitari noilor mamici si mult curaj viitoarelor mamici!

albert s-a nascut pe 17 sept la ora 16.25.. am vazut ca e trecut cu 18 :D

40+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Hellena - felicitari ! Esti o mamica foarte puternica! Stiu, cuvintele noastre te ajuta prea putin sau deloc, oricum tu esti puternica si deja ai luat cea mai buna si importanta decizie din viata ta: sa aduci pe lume un copil minunat! Cat despre tatal lui - fii bucuroasa ca s-a intamplat asa, sigur nu aveai nevoie langa tine de un barbat care sa te jigneasca si sa iti adanceasca grijile! Acum esti tu cu puiul tau si vei reusi.
Vad ca esti din Bucuresti, poate reusim sa ne intalnim in pac cu copiii, macar in we, oricum daca te pot ajuta cu ceva astept mesaj sau PM.

Este greu, dar nu imposibil sa reusesti!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Seidana fetele astea ale noastre se cunoaste ca sunt nascute in aceeasi zi. Astazi de pa la ora 7 mi-a adormit pe la ora 15 cand am scos-o afara.Plus ca a stat tot timpul la san.
Mikka noi am inceput vigantolul dupa 2 saptamani cu 2 picaturi pe zi.
May te asteptam inapoi pe forum cu o poveste frumoasa despre nastere.
Mult a fost putin a ramas.

Fetelor de racheel mai stiti ceva?

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput