Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(115)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Hellena, in primul rand respira adanc si recapata-ti calmul. Afitatia ta e unul dintre motivele pentru care bebe e agitat
2 . Nu mai forta copilul cu lapte de niciun fel din biberon. Biberonul curge mult si bebe nu are control asupra cantitatii. E ca la adulti: cana mananci repede si nemestecat simti ca-ti explodeaza stomacul). Lasa-l sa se linisteasca
3 am nevoie sa-mi povestesti cum a vomat: jet puternic? icnituri de greata? s-a inecat? a curs laptic pe nas? ce te-a speriat cel mai rau?
4. tine copilul pe verticala si nu fa miscari bruste cu el ( eu banui o supraincarcare a stomacului doar, ceea ce nu ar fi deloc alarmant, e doar neplacut)
5. Urmareste daca se repete, exACT CE FACE.
6. ia temperatura copilului: pana la 37.4 un bebe are teperatura normala
7. urmareste nasuc, tuse

ALUNGA DEPRESIA! Inteleg ce spui de sot. Multi barbati traiesc un sentiment de tipul: tu l-ai adus acasa, tu stii ce sa-i faci, e treaba ta. Al meu simtea exact asta. Lasa ceva timp sa te linistesti tu apoi roaga-l sa preia cate putin din sarcini. Inclusiv alaptatul e o treba in 3. Nu e necesar sa stea la fundul vostru ci sa va sustina. La barbati functioneaza cel mai bine daca le povestesti ca lp pe la 3-4-5 luni ajunge si la 400lei pe luna, alaptatul e gratis+ medicamentele de care vei fi scutita datorita imunitatii castigate.

Acum mi-am dat seama: pe contul comun e adresa mea de mess, poate fi folosita fara probleme pentru orice urgenta sau atunci cand simte una dintre voi necesar sa intrebe mai in detaliu ceva si ii e mai ok sa nu fie public.
NU DERANJEAZA!!! nu va faceti griji pentru asta. Cat de repede pot , raspund

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

May3, mi-e teama ca discutia cu mine de pe alt topic a facut sa dispara de pe aici, nedorind sa stea sub acelasi acoperis cu mine. Sper sa gresesc.

Eu fug putin afara

EDIT: "discutia cu mine" e impropriu spus. Prefer sa nu dau link la subiect ca sper sa nu fie asta cauza si daca e asta nu vreau sa discutam aici acel subiect. De ovestit cu atat mai mult nu voi povesti pentru ca , oricat mas stradiu as prezenta punctul meu de vedere si ar fi incorect

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 35+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

am inteles.

eu nu prea inteleg cum e sa te superi pe un om cu care interactionezi doar virtual intr-atat incat sa-ti iei jucariile si sa pleci, dar fiecare cu piticul lui.

am terminat epilatul

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

buna seara fetele....in primul rand vreau sa felicit toate mamicutele care au nascut..sa aiba bebei sanatosi si mancaciosi
eu acum sunt in spital...asteptam sa nasc..dar nici urma de contractii...
de dimineata la ora 11 mi a facut un calciu in vena..asta k sa mi grabeasca nasterea..si nimic nici pana la ora asta....nu vrea sa iasa....ufff...abia astept sa nasc...sa mi tin comoara in brate..
va pup cu drag pe toate

cu ajutorul lui Dumnezeu sunt 39+

Mergi la inceput

ana, e dr ta de garda?
eu luni am cezariana.
cum e spitalul?

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

mayda e dr mea de garda..si mai e si luni dimineta..intra iar...si eu stau si n am nici o contractie..inseamna k ne vedem aici..te astept
spitalul e groaznic...cel putin in saloane...nu stiu cum este in saloanele de nounascuti under o sa stam dupa

Mergi la inceput

mayda e dr mea de garda..si mai e si luni dimineta..intra iar...si eu stau si n am nici o contractie..inseamna k ne vedem aici..te astept
spitalul e groaznic...cel putin in saloane...nu stiu cum este in saloanele de nounascuti under o sa stam dupa

Mergi la inceput

mama, ce des are garda. a mea nu-i de garda, e in tura normala de dimineata.avea garda tocmai pe 6 si era prea tarziu. sper sa n-am surprize si sa ma opereze ea, nu altcineva.
tu esti cu popescu, nu?
eu sunt la folea.
la ce salon esti?

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

da sunt cu popescu...o stiu si pe folea...am auzit k e buna....dar de..fiecare dr are pareri impartite..si k e buna si k nu e buna..
sunt in salonul 307 etajul trei ...vad ca chiar si cu sarcina p[rovocata fimea nu are de gand sa iasa..nici macar o contractie nimic..

Mergi la inceput

hai ca poate vine
scoatem motatele

sa scrii maine seara pe unde esti. poate ne gasim.
eu luni la 8 dim sunt la spital sa ma internez. sper ca pe la 11 sa intru in operatie.

39+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput