Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Mai fetelor, eu nu ma prea dau cu crema pe burta..Si deja se vad intinse la maximum vergeturile de la sarcina trecuta..Deci ma astept sa iasa unele noi curand.
Stiti cine are grija de mine? Sara, scumpa mea. Ma unge cu crema in fiecare seara pe burta, pe spate si pe picioare E atat de mamoasa, de dragastoasa si de grijulie. Sunt indragostita tare de tot de ea E sufletelul meu

Alina 23+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Toni,la noi primele masuratori au iesit toate bune,dar rezultatele ne ieseau cu risc.Eu nu sunt din Buc.dar din disperare am ajuns la dr.Iosup la clinica fortis.i-am gasit pe net si din auzite,mi-a fost recomandat si de o ruda de-a mea care a trecut prin ceva asemanator iar acest medic a linistit-o ca si pe mine dealtfel.eu eram oricum hotarata sa nu fac amnio, nu cred ca eram pregatita sa trebuiasca sa iau vre-o decizie...adica eu si sotul luasem decizia sa pastrez copilul orice ar fi, nu stiu daca decizia mea era pe placul familiei.
Abea astept urmatoarea morfo sa vedem cum am crescut si daca ne-am dezvoltat bine, inca mai stau cu sufletul strans sa fiu sincera...
sa ne ajute Dumnezeu sa nastem bebelusi sanatosi si la termen,multa sanatate.

+23 cu

Mergi la inceput

Ma uitam acum pe albumul unei mamici cu fetitza mulatra si mi-am amintit ca avem si noi o mamica de viitor copil mulatru Ce mai face oare? Poate ne mai da vesti!!

Si celelalte care n-au mai scris demult, dati-ne un semn!!!!

Mergi la inceput

Fetele, ce spuneti de poza mea de profil,nu-i asa ca am un baietel frumusel? cred ca seamana cu mineiubesc poza asta,se vede asa bine profilul lui bebe.

+23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

feteloooor...am revenit si ioo...weekendu asta nu prea am stat cumintica...m-am tot plimbat..dar am stat si in pat si am dormit la greu...ceva gen..juma de zi pl8imbare juma de zi somn
- am citit si eu povestea Elenei...e trist..imi pare rau..mi-am amintit de povestea nasilor nostri de cununie, ei sunt divortati..s-a intamplat dupa un an de la casatoria noaastra...dupa 10 ani de casnicie, si cu o fetitza...a fost foarte greu pentru nasica mea..dar viatza merge mai departe...
- am fost si io la baby expostiti ca-mi doream mult sa ajung...initial am fost ametitza de tot ce era pe acolo..la toate standurile am fost asaltati....cu pliante.etc...am o gramada acasa, dar e bine ca voi sti ce ne mai trebe...am pus deja ochii pe un carucior..tre sa vedem daca il luam acum sau in decembrie...deja patuturile de babydesign mi-au intrat in minte...de acolo vrem sa-l luam...si am zis ca cele mai multe lucruri le vom lua in decembrie...acu mi-am gasiut doua bluzite de gravidutze interesante, dragute si atat...asha ca vom mai astepta.pana atunci mai facem liste cu ce trebe si ne rugam la Bunul Dumnezeu sa ne tina sanatosi si sa fie bine
- azi la baby expo a fost tare agitata bebelina, mi-a tras la un mom dat un picior in timp ce ne explica cineva la un carucior
- noi de-acu mai mergem in octombrie pe 14 la urmatoarea ecografie..astptam sa repetam analiza aia cu listeria sa vedem daca si-a facut efectul antibiticul, si sper sa da..
ALINA-ce dragut ca Sara are grija de tine..de mine are grija sotu cu cremele ca eu nu prea le am...nu-mi prea place sa ma dau mai ales ca acum zona e mai sensibila si parca ma doare putin pielea de pe burta...

23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

SILVI- ce bine se vede baietzelu strengarelule frumusel cum sa nu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui silvi23

Fetele, ce spuneti de poza mea de profil,nu-i asa ca am un baietel frumusel? cred ca seamana cu mineiubesc poza asta,se vede asa bine profilul lui bebe.

+23 cu

Chiar vroiam sa-ti spun ca esti o norocoasa sa ai o poza asa reusita cu bebele din burtica Eu nu ma pot lauda decat cu niste picioruse, coate si un spate de baietel..atat. Nu a vrut sa ne arate fatza, profilul, nik, decat "dotarile".

Dar sa ne arati si poze cu tine, ca sa vedem daca iti seamana Sau ai pus deja pe contul comun poze??

Mergi la inceput

Mady, deci si tu ai fost la baby expo. Trebuia sa va vorbiti fetelor, poate va intalneati acolo.

Eu ma retrag, noapte buna!!
Sa incepem o saptamana frumoasa!!

Mergi la inceput

Pai nu cred ca ma pricep sa pun poze, voi studia maine mai bine, acum mergem la somn si noi. toate burticile , sa aveti o noapte cat mai linistita.

+23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

f frumos silvi baietelul tau, am avut si eu asa poza clara la Alexis. De data asta nu ne-a aratat profilul. Cred ca e fetita de aia

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si 19+

Mergi la inceput