Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(20)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Silvi intr-adevar spre sfarsit se iau cele mai multe kg, dar si eu tot cam ca tine stau. La 19 saptamani am luat aprox 6 kg Daca o sa alptezi o sa le dai repede jos. Mai nasol este cu vergeturile, caci de acelea chiar nu mai scapi. Nu mai zic de sanii lasati Dar merita

Multumesc tare mult pentru aprecieri

Si noi avem un teren pe care trebuia sa facem demult casa, dar tot din aceasta cauza am tot amanat. Desi in spate sunt multe case si s-a mai construit o casa chiar langa terenul nostru, sotul tot nu vrea. Mie tare mult mi-ar placea caci platim o gramada bani pe chirie la casa (caci la bloc nu ne place), desi avem si apartament si teren Daca ar fi dupa mine si maine m-as apuca de construit, numai sa ma stiu la casuta mea...

Olga, mamica lui David iepurasul si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mie nu imi apare mesjul tau, my lady ... Dar inteleg ca-s vesti bune. Felicitari!

Si mie imi place sa fac prajituri si dulciuri dar acum nu am timp. Cand doarme mara fac mancare sau curat si in rest dupa funducul ei

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Felicitari My Lady sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa si sa vina la termen...

+23 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

felicitari MYLADY---ce frumooos..o fetitzuca!!!sa fie sanatoasa si sa te bucuri de ea!!
- vad ca vb aici iar de gatit..io de-abia am facut azi un pilaf cu legume...in schimb mi-a adus mama soacra tiramisu facut de ea..face mama soacra dulciuri asha buneee..io nu ma dau in vant dupa tiramisu dar al ei a iesit super.mai bun k la cofetarrie
- mi-am pus si eu o alta poza la profil, nu stiu daca apare...o poza cu burtica mea...care creste creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Matza si eu te inteleg perfect. Noi ne-am mutat la marginea Bucurestiului cand casa era inca in constructie, pentru ca nu aveam timp sa supraveghem muncitorii si ne tot "plecau" materialele. Nu aveam nici gaze, nici curent. Acum ne amintim cu drag dar atunci eram in pragul isteriei. Singuri, in camp...Daca nu aveam masina parcata in fata casei dimineata ma trezeam cu "carutasi" care carau din bca-ul si fierul nostru. Mi-am facut permis pentru pistol (si am exersat pe camp langa casa ), mi-am luat doi caini fiorosi (acum am 5, 3 in curte, 2 in casa ) si nu mai am nici o grija. Decat aceea a cateilor care nu prea se inteleg unii cu altii.My_Lady felicitari! Sa fiti sanatoase si voioase !MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tonirro

Mi-am facut permis pentru pistol (si am exersat pe camp langa casa ), mi-am luat doi caini fiorosi (acum am 5, 3 in curte, 2 in casa ) si nu mai am nici o grija.

u rule

*Blackmoon Lady 21+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Bulinutza, Bubbles, Jonesy....done!

Daca mai sunt fete care au date lipsa in listutza sau nu au sau trecute..va rog verificati si anuntati!

si mie mi-e dor sa .pana ma intorc la munca mai eee

acu' tre sa gasesc 3 nume de fititza ffffff.frumoase, deosebite si combinatia sa fie unica...sa nu fac discriminare.La Rebecca mi-a dat D-zeu inspiratie divina.....acum

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

felicitari LADYpt caruciorul rozzzz

Mergi la inceput

ms, Ligia!

eu tot sunt de parere...ca ne scrii prea mult...mai scurteaza si tu mesajele-sunt prea lungi...ne obosesc ochii

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

ce fac zanele
lady , felicitari pt printesita
anto , io nu-s mare bucatareasa (adica spre deloc), ca si olga tot cu curatenia ma laud (cum cu burtica nici cu aia ) ,insa daca nu ma insel alea se numesc gogosi in lingura si sunt faimoase cat is de bune
de annesi mai stie cineva ceva ..astepta niste rezultate la analize ..
vreeeemmm si noi la casuta pe pamant, dar terenul pe care il avem e departe de toti ai mei , deci mai asteptam... daca era dupa mintea mea vindeam apartamentul in care stam,si faceam o casuca , dar nu a vrut sosulica..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput