Trombofilia, o cauza a infertilitatii -64-

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Musette_1982 spune:

In afara de anti FXA, pe care l-am facut ieri si dureaza 2 saptamani rezultatul (Synevo tm - spun ca le trimit in Germania) mai sunt investigatii de facut pentru a stabili dozajul de anticoagulant corect?

MTHFR C677T - homozigot si PAI 4G/5G - heterozigot.
2 avorturi spontane - 5s in 2010 si 4s in 2011
in 4+

Mergi la inceput

multumesc cybele. Voi doza progesteronul dar saptamana viitoare cand mai fac beta HCG.
sa iau si Tarosin si Cetebe sau doar una e suficienta?

in 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_26 spune:

buna fetelor,
nu am mai scris pe acest forum de mai bine de 1 an dar acum pot sa spun ca sunt o mamica fericita care dupa sarcini pierdute din cauza trombofiliei Dumnezeu a vrut sa apara in viata mea o minune de baietel. Toata sarcina am facut Clexane 0,4 si de la 26 sapt cate 2 pe zi,am stat numai la pat si mai mult in spital.
Deci se poate dar cu multe sacrificii.
va urez bafta si bebei sanatosi si frumosi

Mergi la inceput

Oana,felicitari si sa-ti traiasca baietelul. Sa fie fericit si sanatos. Spune-mi te rog, tu de la cate saptamani a trebuit sa stai in pat? In functie de ce ti-au recomnadat asta?

in 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

musette ori tarosin ori CETEBE. CETEBE e vit C cu eliberare prelungita si se absoarbe mai bine. eu aveam 2/zi date de dr U.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

QiaoBing, multumesc mult.

in 4+

Mergi la inceput

musette eu am stat la pat de la 6 sapt de sarcina adica imediat ce am aflat ca sunt insarcinata la recomandarea medicului ginecolog si bine am facut pt ca la aproape 7 sapt eram internata in spital cu sangerari. Asa am sangerat toata sarcina pana la 22 sapt.Clexane am facut din prima zi de confirmare a sarcinii.Tu de ce iei tarosin?Eu am luat pt fragilitate capilara dar cu mult inainte de sarcina si la recomandarea Dr Uscatescusi numai 2 luni iar CETEBE+Zn am luat toata
sarcina este bun mai ales dc ai hematom. Eu am avut hematom dupa sangerarea de la 7 sapt si cu CETEBE+Zn am ajutat sa se absoarba ceea ce este mai bine,decat sa il elimini.daca mai vrei sa ma intrebi ceva astept si daca stiu iti raspund cu cea mai mare placere. Eu am facut in sarcina toate analizele posibile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina21 spune:

Oana 26 tu ce mutatii ai?

_
FVL-heterozigot, MTHFR (A1298)-heterozigot, antitrombina III - deficit
3 sarcini oprite in evolutie: 13 s, 6 s, 9 s

Tratament pregatitor recomandat: Thrombo Ass de 100 mg - 1/zi, Magne B6 3/zi, Femibion 1 - 1/zi, Vitamina C 200 mg/zi, Ulei de peste cu vitamina D - 1/zi, Metformin - 1/zi

Mergi la inceput

Oana eu stau deja in pat... e a 5-a zi. De luni pana ieri am avut hemoragie (maroneli) dar sarcina e in evolutie. Astazi s-a oprit hemoragia dar au ramas ceva dureri de burtica si ovar. Am concediu medical inclusiv saptamana viitoare. Apoi nu stiu ce sa fac, iar medicul e momentan usor derutat. Ajung la un altul abia pe 10 oct. Pana atunci incerc sa-mi salvez sarcina... cum pot. Iar la capitolul vitamine m-am gandit ca mai pot ajusta si eu cate un pic, desi stiu ca nu e in regula, in mod normal sa iau de capul meu si nici nu recomand asta altora. Dar ma gandesc ca un pic de vitamina C nu mi-ar strica dupa hemoragia avuta...

in 4+

Mergi la inceput

stiu ca atunci cand sangerarea era maro era de bine,ca sa zic asa. Doctora spunea ca e sange vechi si ca e bine ca il elimin,daca era rosu nu era bine,era o sangerare noua si trebuia sa vada de unde vine.Sfatul meu este sa stai numia la pat si la 6 sapt de sarcina tb sa se auda inimioara copilului. la mine cand a aparut hematomul am avut mai intai o sangerare rosie,asa ca poate e bine.Am luat no-spa cate 2 pe zi de 40 mg pt dureri de burta,no-spa calmeaza eventualele contractii ale uterului.
Era sa uit: pt sangerari mi-a dat si utogestan la inceput cate 2/zi de 200 iar mai tarziu am ajuns la 6/zi de 200. Dar toate astea numai dupa ce am fost consultata de medic si faceam eco o zi da una nu la inceput

Mergi la inceput