Trombofilia, o cauza a infertilitatii -64-
Raspunsuri - Pagina 12
Beatrice1982 spune:
aha, inteleg...
si ea le-a pierdut ...adik au fost sarcini oprite din evolutie prima la 6 sapt si ultima la 9...........
am scris un mail la dr sa vedem ce zice
mersi mult mult de tot....
maia stept pareri de la fete mai experimentate pe tema asta......
frgaminul e tot o chesti ca si clexanul?????
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
31+ cu
Adam
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
Cristinuta_M spune:
P@ulici, m-ai facut sa plang de bucurie! ![]()
Felicitari!
sarcina de 24 sapt oprita in evolutie, factor XIII pozitiv heterozigot, trombofilie indusa in sarcina. Tratament de intretinere cu aspenter 3/sapt, acid folic 5mg, folowise 1/zi, magneB6 1/zi, cetebe 1g/zi
carmen_ch_12 spune:
paula, iti doresc sa fie totul bine cu tine si copilasul vostru, m-ai facut si pe mine sa plang-acum sunt mai sensibila, noi ne-am hotarat sa adoptam, maine speram sa depunem dosarul si sa incepem cursurile de luni
MTHFR A1298C heterozigot,mutatia V34L heterozigot, gena PAI-675 heterozigot, nicio sarcina, 3 IA nereusite, sotul- OATS
MeAlex spune:
Paula, felicitari
!
Beatrice, sustin ce a spus Musette. Va primi tratament cu complex de B-uri (probabil Femibion si pentru ca MTHFR e heterozigot , e o forma mai usoara), s-ar putea sa primeasca doar Aspenter. Dar, pentru ca a pierdut 5 sarcini, este foarte posibil sa i se dea anticoagulant (Clexane, Fragmin, Fraxiparine sau Innohep). Sa mearga inainte sa ramana insarcinata sa arate analizele unui ginecolog si cred ca ar fi foarte bine sa ajunga si la Fundeni.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
samira33 spune:
eu deduc din analizele respective ca are si Factor V si Factor II-cata vreme e specificata si gena la nivelul careia e prezenta mutatia.
paula,mii de felicitari!!!
sarcina usoara si bebe la termen.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
p@ulici spune:
Va multumesc pt cuvintele voastre.
Va doresc un weekend placut
MTHFR A1298C – HOMOZIGOT si PAI 675 4G/5G – HETEROZIGOT
Trombofilie descoperita la prima sarcina tratament pt trombofilie de la 10 saptamani de sarcina: Clexane 0.4, Acifol 5mg 2/zi, Dr. Heim Satu Mare
O fetita Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 nascuta prematur la 28 de saptamani devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
samira33 spune:
beatrice,esti sigura ca ai tradus corect analizele?
pentru ca la Factor V in partea de sus spui ca e bifata gena 1691 deci asta inseamna ca este prezenta-sunt sigura de asta pentru ca si eu ma mandresc cu ea.
la Factorul II la fel e bifata o gena ca fiind prezenta.
asadar nu inteleg de ce la concluzii sunt trecute ca normale...ca nu-i normal sa fie prezentele mutatiile la genele respective.
per total as zice ca are:
-Factor V
-Fctor II
-MTHFR amandoua
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
QiaoBing spune:
nu stiu cum fac ungurii analizele, dar ma gandesc ca poate au bifat ce gene au verificat, iar la concluzii la care au gasit mutatia.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
loretta76 spune:
buna dimi aspirante si burtici
ma poate ajuta cineva cu experienta in trombofilie? am facut profilul II de trombofilie de la synevo si toate mi-au iesit bine inclusiv MTHFR. credeti ca ar trebui sa fac si PAI-ul? Din cat am citit eu, de obicei, sunt pozitive amandoua, sau stiti cazuri cand doar PAI este pozitiv?
samira33 spune:
beatrice,mai bine scanezi buletinul de analize si ni-l arati.
personal,cred ca au verificat tot ce se verifica in profilul de trombo si au bifat ce au gasit prezent...dar asta nu inseamna sigur ca am eu dreptate.
da stau si ma gandesc:de ce sa fi verificat numai gena 1691 din Factorul V si pe celelalte 2 nu???
si la Factorul II la fel:de ce numai o gena si nu pe toate cele 3 care pot fi prezente?...ca toate inseamna trombofilie.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite