Tigaia Dry Cooker

Tigaia Dry Cooker | Autor: Littlelight

Link direct la acest mesaj

In ultima perioada am intalnit vreo 2 persoane care si-au achizitionat acest produs, declarandu-se foarte incantate de el.
Eu, Toma necredinciosul pe motiv de tepe cu produse gen teleshoping, vreau sa va intreb daca aveti acest produs si merita banii aruncati pe el. Si o alta chestie. Tigaia in cauza este undeva la 150 lei la o firma, iar la altele am gasit si la 1/2 din pret (ba chiar si 2 bucati la 80 lei). In poze nu pare a fi nici o diferenta (in afara capacului care poate fi de sticla/metalic).
In concluzie, astept parerile celor care au achizitionat acest produs.
Multumesc.

PS. In prezent folosesc tigai Tefal cu termospot. Pana acum am fost 90% multumita de ele, dar ar cam trebui inlocuite si vreau sa stiu daca ma reorientez.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Eu am luat o tigaie din asta acum vreo 8-9 ani, de pe cand era 99 lei singuricaa fost extrem de scumpa la vremea respectiva, dar pot spune ca a meritat banii .

Eu am luat-o in urma unei prezentari pe viu, ca in cele facute la tv nu am incredere.
Am facut de toate in ea, mai putin prajituri, dar factorul determinant la mine a fost cum face ouale ochiuri si cum se curata dupa aceea. Deci ouale se fac cu o picatura de ulei sau un puf (eu am luat un spray de ulei si folsesc numai ulei de canepa sau samburi de struguri) si ies perfecte, albusul e alb fara a fi uscat, galbenusul e usor zemos, si oul aluneca pur si simplu di tigaie in farfurie. Iar daca, cine stie cum, se sparge galbenusul, se curata cu un servetel fara sa lase nicio urma.
Daca vrei cartofii mai crocanti sau carnea cu pojghita mai crocanta trebuie sa o lasi descoperita pe final, sau sa scurgi zeama care se lasa, dar avand grija sa nu se lipeasca.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Are si maica-mea si e foarte multumita de ea. O foloseste in general la prajit, la omlete, etc...nu gateste in ea decat chestii asa simple, dar e foarte buna. Luata direct de la firma cu pricina, de restul nu stiu daca au aceeasi calitate, etc

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Multumesc pentru raspunsuri .

Dicristea, sa inteleg ca ai luat-o de la un vanzator ambulant de genul celor care bat din usa in usa sau organizeaza prezentari private? E ceva de genul asta http://www.tvproducts.ro/tigaie-pentru-copt.html ? De unde iei spray cu ulei?

Madau, firma e Top Shop sau Media Shop?

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Revin.
Cartofii prajiti chiar ies bine? Ca celelalte chestii le pot face fara ulei si in Tefal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Am primit si eu una cadou de vreo 2 luni si e f utila. Carnea se face buna, mai mult inabusita si cu cant minima de ulei. Legumele le cam inmoaie, mie-mi plac mai crocante, stilul ala stir fry, dar ies bunicele si asa, n-am ce zice.

Acuma de cand a inceput Vizigotul scoala imi e de ajutor pt pachetel. Evit sa ii dau mezeluri, asa ca seara arunc in tigaia asta jumate de piept de pui bucati, cu ceva legume (ceapa, praz, usturoi, morcov, rosie....ce gasesc), condimentez, si las sa se inabuse la foc mic pana sunt facute. Asa am carne pt sandvisul tanarului la scoala si pt tartina de dimineata (iar legumele mi le ciuguleste el pe post de snack seara ).

Mai fac prajituri in ea, eu-s cam antitalent la aluaturi dar in dry cooker mi se coc frumusel si chiar nu se lipesc. Plus ca-s f ochioase pandispanurile iesite asa, in forma de inel.

Pe scurt eu zic ca-si merita investitia.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

aceasta tigaie ce are la interior ? teflon ?
parca se spunea ca nu mai sunt bune nici tigaile cu teflon, indiferent de marca, ci sa ne orientam spre vase cu interior ceramic...
nu exista "spray de ulei", e vorba de fapt despre recipient cu pulverizator, in care poti pune ulei sau otet, in felul acesta pulverizezi mai usor in salata, fara sa torni in exces si fara sa-ti curga pe langa sticla. nu stiu unde am vazut asa ceva, fie intr-un catalog (bon prix sau ceva similar, produse ce pot fi comandate numai prin posta), fie in pliantul cu oferte de la kaufland (parca)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Littlelight

Dicristea, sa inteleg ca ai luat-o de la un vanzator ambulant de genul celor care bat din usa in usa sau organizeaza prezentari private? E ceva de genul asta http://www.tvproducts.ro/tigaie-pentru-copt.html ? De unde iei spray cu ulei?

In poze arata toate cam la fel, important e interiorul.
La mine arata diferit capacul, fata de cea din linkul tau.
Si ti-am zis...a fost 100 una, si eu am luat-o de la o prezentare facuta intr-un fel de targ culinar intr-o toamna, pe la un mall.
M-am fript cu niste chestii luate dintr-n catalog de la Direct-Mail sau cam asa ceva, care erau de foarte proasta calitate, si nu ma mai risc, oricat de ieftine ar fi.

A mea e greuta si grosuta, am vazut si unele ca folie de ceapa, daca le pui la foc mai puternic fac fundul in valuri.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA; www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Citat:
citat din mesajul lui Littlelight

Uite asta e http://www.top-shop.ro/drycooker-17354-mm.html?csu=general&cix=57167&med=osm&orig=NA&vir=no&srcint=ro_gen_general_osm_sa&refint=NA_osm

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

littlelight eu mi-am achizionat aceasta tigaie dry coker acum 1 an 150 lei plus taxa de transport.am primit si un mixer,de fapt am luat 2 tigai,una pt mine cealalta pt mama.suntem f multumite de ea.e din teflon.micii si carnaciorii ies deliciosi fara pic de ulei,iar cartofii prajiti la fel,doar ca nu mai ies asa crocanti.am luat-o de la top shop,cei cu reclamele la televizor,mai am produse de la ei si sunt f multumita.sunt cam scumpicele dar asta e.cele din magazine sau de la vanzatori ambulanti nu sunt la fel,sunt falsuri,si mie mi s-a intamplat sa vina la usa cu produse asemanatoare si nu erau ca acestea.daca vrei tigaia suna la ei si spune ca nu vrei mixerul si o sa ti-o dea cu 100 lei.asa a facut o vecina de a mea.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danutza26 spune:

aaa si carnea iese ca la gratar,delicioasa,numai ca trebuie sa scurgi zeama care se lasa in timpul prajirii

Mergi la inceput