Aspirante optimiste > 20 ani (717)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza, si inca o intrebare intrebatoare, deci ff iti confirma ovulatia la 3 zile dupa ce a avut loc? Iar abstract, pai... nu e cam tarziu? sau nu ma pricep eu calumea? azi tb a sarit la 36.9 deci mai mult ca sigur ca am ovulat in ziua 10-11. FF imi zice ovulation not detected yet. Nu e cam devreme sa fi ovulat in z10-11???? Ptr un ciclu de 30 de zile??? Dar poate iar mi s-o fi scurtat? Prestatul ala din ziua 11 imi da mari sperante. Am prestat si aseara just in case.
Vad ca nu v-ati trezit

o coffee ptr voi (decaf, ofcourse)

Aaaaa ca tot veni vorba, hai cu lista de testari, eu aveam asa:

Micky 26 septembrie
Ylari 10 oct
Bob 11 oct

astept aspirante sa umplem lista si apoi topicul de liniute duble. Inscrierea libera

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Ylari, multumim de cafea. Da ov se detecteaza dupa 3 zile pt ca trebuie sa ai o temp scazuta si apoi 3 cresteri consecutive, asta e regula, ah, sau o crestere ff mare si apoi 2 zile temp ridicata.
Ma bag si eu pe lista cu 1 oct.
Eu am si azi musafiri, asa ca intru mai rar.
Ma duc sa adun din casa de aseara, ca dupa ce au plecat prietenii aia nu am avut putere de nimic. nu prea fac duminica curatenie, dar azi sunt obligata. Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Neatza la toate aspirantele! Multumesc ptr cafea! Ofer si io una cu muuulta cafeina... tare .... neagra si dulce!
Ylari- eu cred ca azi o sa-ti iasa testul de ovultie pozitiv ptr ca concentratia aia de hormoni nu scade atat de repede, chiar dc sa zicem ai avut ov inainte.
Mi s-a intamplat sa ma testez dupa ovulatie si testul a iesit tot pozitiv. De obicei (la mine): in ziua 17 am cele 2 liniute la fel de intense,in z 18 cea de test e mult mai intensa decat cealalta, apoi se mai mentine o zi testul pozitiv- cu cele 2 liniute egale ca intensitate...
Eventual mai incearca unul azi... tot pe la 5-6, fara sa bei lichide.
Pupici!

SAFL, 2 sarcini pierdute la 5s si 7 s.

Mergi la inceput

Vreau sa va mai intreb ceva... cele care ati facut stimulare : ati luat utrogestan dupa ovulatie? Cate mg/zi?
Dc da cate zile? 10?
Eu ma gandeam ca e mai bine sa iei pana vine menstruatia...
O sa intreb si io la dr oricum, dar imi place sa ma duc cu lectiile invatate la acolo.
Eu va spun maine , dupa eco, cand ma voi testa. Voi cand o faceti, in prima zi de intarziere? Mie la celelalte sarcini de abia mi-a iesit testul slab pozitiv la o sapt si ceva de la DPM.
si sa avem multe liniute !

Mergi la inceput

Stefulici merci de rasp, da o sa mai fac un test astazi, cred ca am gresit cva cu cel de ieri, nu cred nici eu sa fi ovulat asa devreme. Oricum, dpdv al prestarii macar stau linistita
Ce fac fetele, cam liniste pe aici, noi am fost la gradina botanica, foarte frumu, recomand o plimbarica peacolo, liniste, curatenie, lume civilizata, etc
Pup fetele

POZE
Mami de Eva scumpa

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefulici

Vreau sa va mai intreb ceva... cele care ati facut stimulare : ati luat utrogestan dupa ovulatie? Cate mg/zi?
Dc da cate zile? 10?
Eu ma gandeam ca e mai bine sa iei pana vine menstruatia...
O sa intreb si io la dr oricum, dar imi place sa ma duc cu lectiile invatate la acolo.
Eu va spun maine , dupa eco, cand ma voi testa. Voi cand o faceti, in prima zi de intarziere? Mie la celelalte sarcini de abia mi-a iesit testul slab pozitiv la o sapt si ceva de la DPM.
si sa avem multe liniute !

hello fetele!eu cand am facut stimulare,luam duphaston din ziua 16 timp de 10 zile.cate 2 pastile pe zi,iar cam dupa 4 zile venea cm.ma gandesc ca daca faci stimulare,dr. ti-a indicat cum sa iei
o duminica placuta sa aveti!

Mergi la inceput

Mulumesc mult -Cora ptr raspuns. Dr nu mi-a zis deloc de utrogestan la stimulare.
Doar ca ma gandeam eu sa-i cer.
Am luat de curand utrogestan si m-a cam dereglat... insa ma gandeam ca a fost o exceptie... poate cu stimultrea e altceva si o sa-mi fie bine.
Mi-a zis ca la mine corpul galben nu arata tocmai bine( el secreta progesteron) si de aceea la vremea aceea mi-a dat progesteron... insa, dc a vazut ca m-a dat peste cap nu mi-a mai dat( mi-a venit la 3-4 zile dupa ce am terminat de luat cele 10 pastilute... insa putin .. 1 zi si jum, apoi mi-a mai venit dupa o saptamana... inca cateva zile.
Ciudat e ca ... acum 3 ani am facut tratament in acelasi mod cu utrogestan si de atunci mi s-a reglat ciclul( pana atunci n-avea nici o noima- imi venea chiar si la 2 luni ).
Cred ca am dat cam multe amanunte, imi cer scuze dc exagerez!
Va pup !

Mergi la inceput

Scuze... am scris din gresala Cora in loc de Codra!

Mergi la inceput

Buna, asa cum banuiam, testul de ovulatie este negativ. Deci, cea mai pronuntata linie de test a fost pe cel facut vineri, si tot nu arata a test pozitiv. Evolutia liniilor de test ma fqc sa cred ca am ovulat in ziua 11. In ziua 12 am prestat, doar un mare noroc ar face sa nu fi pierdut trenul luna asta, lucru care ma intristreaza peste masura... Mare taina corpul meu. Dar asta vom vedea in ziua testului.

POZE
Mami de Eva scumpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Stefulici, eu la stim nu iau progesterol, sub nici o forma (dupf sau utro). Dr meu spune ca la stim se presupune ca ovulezi cum trebuie, deci nu ai nevoie de supliment.
Cel mai bine ar fi, insa , sa intrebi.

Mergi la inceput