Aspirante optimiste > 20 ani (717)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Buna dimineata fetele.
Eu ma simt rau ca ieri ca am racit rau
Am nasul infundat rau, umblu cu prosopelul dupa mine sa-l suflu des, doare un pic si plamanii, acuma la 10 am stranutat de vreo 5-6 ori de mi s-a umflat ochii.
Ma doare usor si gatul, capul.
Nu am febra(36,5), dar e o raceala nasoala.

Ylari, m-am uitat pe graficul tau si apoi am comparat cu al meu, si mi-am adus aminte ca si eu am avut teste de ovulatie aproape pozitiv, si a doua zi a inceput sa creasca TB. Banuiesc ca azi OPK tau va fi "+".
M-a facut sa ma intreb daca nu cumva ai ovulat aseara?(intrebarea asta de fapt mi-o pun mie ca caut corect ovulatia mea comparand FF cu altele)
Ca asa stiam eu, dupa ovulatie TB creste, si tot creste. Asa arata la mine graficul(ca ai zice ca am ovulat in z16-as cum mi-a si zis eco in ziua 16 ca azi sa prestez sa prind bebe) dar FF a pus ovulatia la primul "+" (ziua17). Initial o pusese in z18, dar apoi a schimbat.
Stiu ca se spune ca de la "+" in 12-36ore (sau 24-48) are loc ovulatia. Dar nu stiu de ce am impresia ca de fapt ovulam deja in ziua cand OPK e aproape pozitiv(ca la tine ieri, si ca la mine cum a fost in ziua 16). Si cand e "+" deja, ovulul deja este iesit din folicul.
Asta e ceea ce observ now
Ufff ce fac?
Sper ca nu te-am incucat mai rau

E never nu am fost pe stadion si nu cred ca imi va placea.
Distractie placuta

edit: sa mai adaug ceva legat de ovulatie si OPK.
Mi-am adus aminte si de Amabella care zicea ca cum vedea "+" cum trecea la prestat, asa a facut de fiecare data cand ramas cu ambii baieti. Presta numai dupa ce OPK ii arata pozitiv.
Ceea ce ma lamureste mai bine ca ea cand avea "+" ovulul deja era afara.
Pe ce ma bazez? Pe faptul ca cromozomii Y(masculini) din sperma traiesc mai putin si sunt mai rapizi, prind mai repede ovulul. Dar cromosomii X(feminini) din spermatozoizi traiesc mai mult si rezista si 2-3zile pana la ovulatie.
De aia si se spune ca daca prestezi in ziua ovulatiei sau putin dupa... iese BAIAT, dar daca prestezi inainte de ovulatie, iese FATA.
Iaca si secretul(cred ca voi deja stiati) cum sa concepi fata/baiat.

M-a iertati ca m-am intins la explicat.
Se pare ca am vrut sa-mi explic si mie ca cand OPK e "+" atunci ovulul este deja afara.
Dar poate gresesc

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna dimi
Azi am musafiri asa ca intru mai putin.
Fetele cu colesterol, sa nu va lasati pacalite de medici sa va dea pastile anticolest. , am vazut de curand un reportaj in care spuneau exact asta. Ca dr dau astfel de pastile chiar daca femeia vrea sa ramana insarcinata, dar e f mare riscul de malformatii. Cea mai des intalnita erau fante labiale sau palatine(malformatii ale buzei sau fetei). Explicatia era ca aceste pastile sintetizau acidul folic impiedicand asimilarea lui. Spuneau ca inca nu s-au descoperit alte molecule care sa fie colesterol absorbante. Concluzia era ca cel mai bine se raporteaza tratamentul dupa nastere, in timpul asta mancand tot mai sanatos.
Acum din experienta mea: eu am sub- colesterol, adica cel bun este fff mic si aparent asta duce la o lipsa importanta de D3, pe care nu prea reusesc sa o ridic desi am baut la fiole.
Hai ca m-am intinsss
Pupici

Mergi la inceput

MeAlex, ce vei face de-acuma? Vei relua tratamentul prescris de d.Uscatescu?
Ca spui ca din cauza pauzei de la tratament ti-a iesit asa valori la trombocite si limfocite.

Mergi la inceput

Fetele ce inseamna daca visezi un baietel si o fetita?

Ati visat si voi vreodata fata/baiat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu intrerupsesem total...mai luam asa, din 2 in 2 zile, dar nu pe toate...de vineri am inceput sa il iau ca la carte ca se apropie perioada fertila si trebuie sa fiu acoperita (dar dupa recoltare).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

[quote]citat din mesajul lui lorena_86

nikoniko, dar alex urmeaza tratamentul dat de dr U de ceva vreme si tot au iesit modificate

iar legat de "datul cu parerea" asta cam fac toti...ba chiar in zilele noastre sunt multi dr habarnisti....din pacate

am vazut la semnatura ca suntem gemene....
ai reusit sa duci o sarcina?
ti-a fost greu?
ai pierdut sarcini?

Lorena, eu am dus o sarcina la capat dar aveam 23 de ani, am stat in spital cam jumatate din perioada sarcinii cu diagnosticul "iminenta de avort", copilul s-a nascut prematur, dar a fost ok. La vremea respectiva nu se stia de trombofilie, accesul la astfel de informatii era limitat, asa ca nu am stiut motivul pt care am dus atat de greu sarcina. Si oricum, era prima sarcina dupa trei ani de sex neprotejat.
Nu am pierdut nici o sarcina pt ca nu a fost cazul, iar eu cred ca aceasta mutatie pe care o avem noi impiedica implantarea embrionului.
Poate gresesc, dar asta este opinia mea. Si acum, dupa inceperea tratamentului dat de dr U am vazut si eu cum valorile analizelor au revenit la normal dupa atatia ani in care nimeni nu si putea explica toate valorile alea "explodate" desi aveam un regim de viata destul de strict in ce priveste alimentatia, faceam sport,etc. Iar in afara de tratamentul de la dr U, mai iau un supliment de vit B12. Asta, pt ca am citit multe despre treburile astea dupa ce tatal meu a paralizat in urma a 4 accidente cerebrale ischemice si am inteles ca sunt fericita "mostenitoare" a unei gene care favorizeaza infarctul de miocard si accidentele vasculare.
Sper ca nu am fost prea haotica in explicatiile mele, dar sunt concluzii stranse in ani de zile de experiente si plimbari pe la zeci de medici si spitale.
si weekend placut
Niko 9+ si mami de Alex(1995)

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Niko cata concentratie de B12 iei pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikoniko spune:

Deny, iau 2gr/zi, sub forma de methylcobalamin de la firma solgar

MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikoniko

Deny, iau 2gr/zi, sub forma de methylcobalamin de la firma solgar

MTHFR C677 Homozigot

Multumesc pt raspuns

Sanatate, si sarcina la termen cu bebe sanatos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Bob, iti tin pumnii!

Toata lumea se bucura cand HCG creste, eu ma bucur cand scade. A ajuns la 2 ieri si doctorul vrea sa fie zero...asa ca inca un test de sange saptamana viitoare. Mi se pare cam exagerat dar conteaza ce mi se pare mie?

Plecam intr-o mini excursie pana duminica seara, sa aveti weekend placut!

Mergi la inceput