"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 7
nyny spune:
Alina ma bucur mult pt Delia... si pt tine ca faci o pauza de shmotruiala si gatit odata cu venirea mamei tale. 
Doinita misto cadoul de Craciun. Rezisti pana atunci?
Bafta la dr saptamana asta. Si eu ma duc maine sa vars niste sange
pt analize.
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Fetellor va multumesc frumos tuturor
deliuta are rosu in gfat si tuseste nu are febra nu are nimik si merge asa la gradi toata grupa tuseste stranuta si etc
deja vad ce m-au avertizat celellate mamici
Sper sa trecem cu bine peste tyotae
Va
pe toate si
micutii gradinari
Spor la trebuti tuturor azi
doinita_g spune:
Nyny am si uitat de el (cadou)
, l-am budit aici in dulap...sper sa nu uit de tot
...bafta la analize
Mara ce mai face? Ai inscris-o la vreun curs?
Cu ce va mai ocupati dupa-amiaza?
Alina sanatate Deliutzei
...daca-i rosu-n gat nu suna prea bine...
Tatiana ce mai faci draguto? atomicile sunt bine?
Miri, Discordia, Magda...nu mai intrati si voi putin pe la noi?
alina_satena spune:
I-am dat Deliei cu tantum verde in gat acujm ea febra nu face si tuseste,ptr tuse yi dau Humex sa vedem cum rezolvam deoarece ea nu vrea sa mearga la medic ca sa nu piarda ce fac la gradi.
Gherman_in spune:
Am venit si eu putin la barfeala,vad ca sunteti relativ bine.Noi suntem cu behaiala toti,Dariei ii mai curge nitel nasu,dar nu tare,mai behaie din cand in cand,dar de dimineata am expediat-o la gradi,ca saptamana asta au nu stiu ce teste si nu vreau sa le piarda.Mai Doinita,iar suntem pe-o felie,si eu m-am trzit cu sfertu de masea in gura
,ma intepa ceva la limba,si da-i cu scobitoare pana am dezmembrat-o.Cand si-o face omu cu mana lui e...lucru manual
.Si fugi azi la stoma,da ..surpriza..obloane trase ,nimeni nu misuna pe acolo,la telefon dr nu-mi raspunde.o fi dat coltul saracu ,ca era cam in varsta
,eu ce ma fac amu,ca nu vreau pe altu,am prins drag de el,si el de mine
,imi mai lucra si gratis
din cand in cand.Daca-i musai,de data asta imi trag unu mai tanar,dar tot la ala imi sta neuronu.![]()
,nu a uitat nici acum ,dar mai are de asteptat...vreo 7 luni
Gherman_in spune:
Doinita,ai incercat Bioflu sirop de tuse cu extract de iedera?Pe Daria o calmeaza,mai ales noaptea.Pe el scrie ca se da de la 6 ani in sus,dar eu i-am dat si nu a patit nimic.E f.bun,la noi merge.
MarianaPop spune:
Buna dimineata fetelor
!
Va invit la 

aromate!
Doamne fetelor, am avut o zi ieri...de groaza
. M-a ajutat DD si am rezolvat intr-un final. Totul pe high speed
. Azi am alta serie dar nu la asa intensitate
. In rest...cateva cumparaturi dupa amiaza, din pacate am uitat sa iau bobite Mutzei
si mi-a mieunat ca disperata, e fomista rau si altceva in afara de boabe nu serveste...
. Am tras o fuga si pe la mama si gata seara, ma dureau talpile de parca dansasem toata ziua. Turturica ca de obicei cu talentele ei, a depasit recordul la cazaturi
, bine ca era in casa, a mai tras si-un cap la usa de a vazut stele verzi...nu i-a iesit nici un cucui dar i-a cam zdruncinat freza...
. Apai din parinti tineri si nelinistiti in permanenta (mai ales tati) ce sa iasa
? Si cam atat...![]()
Sanatate multa bolnaviorilor
! La noi a mai functionat www.centrofarm.ro/ccW03480001/detalii_produs/Homeogene-9.html" target="_blank">asta si am descoperit:
Sirop de cimbru si miere
Cimbrul e un bun expectorant si antimicrobian, iar mierea, pe langa efectul ei calmant, are si rolul de conservant in acest amestec. Un mare avantaj e ca poate fi pastrat la frigider pe tot timpul iernii si folosit imediat cum simti ca gatul tau "scartie".
Ai nevoie de:
o 30 grame cimbru;
o 1 ceasca de miere;
Infuzeaza 30 de grame de cimbru intr-o cana de apa fiarta, apoi amesteca ceaiul cu 1 ceasca de miere.
Toarn-o intr-un recipient de sticla si...gata. Iti va fi la indemana de cate ori ai nevoie.
Se ia cate o lingura nediluata pe care trebuie s-o lasi intai sa ajunga la temperatura camerei. Se pastreaza la frigider.
Sa aveti o zi minunata
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Neawtza fetelor spun si eu prezent la cafea si eu acum sunt plina de treburi sper sa le termin si eu astazi
,cu Delia merge ok gradinita a inceput sa isi faca treburile la toaleta acolo ceea ce este foarte bine acum sa vedem cu mancatul acum fug la treburi.
O zi buna in continuare
Gherman_in spune:
Tineri si nelinistiti?Hmmm
Biata Biencuta.Oare cat mai rezista capurile astea ale lor?Ca si noi avem sute date+cateva copci![]()
.Se poate folosi si cimbrul asta din plicuri,din comert?Sa incerc si eu.Putem sa-l dam si preventiv,sau doar cand au pb,cu gatutul?Si ce am mai auzit eu azi:cand simtiti ca incepe o raceala sau ceva in gatut,sau curs de mucisori,ii suflati bine nasul,ii puneti Olynth,si ii dati pe gura cateva picaturi de Zirtec,sau Aerius.Si nu mai are nica.Dar mira-m-as,sa incerc si apoi mai dau raportul daca functioneste au ba.Sa ai o zi usoara Mariana
Bravo Alina,ai vazut ca se obisnuieste?Si cu mancarea o sa fie la fel.Spor la treburi si tie.Doinita,Nyny,voi?Pe unde huzuriti?
Si celelelalte randunici?Sunteti bine???Mai dati si voi un semn de viata
Fug si eu,am atatea de facut si nu stiu cu ce sa incep.Eu stau cam naspa la capitolul Organizare si Ordinea prioritatilor.Parca vad ca nu fac nimic,ca nu prea am chef