"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 2
MarianaPop spune:
Doinita, yupii pentru analizele ok
! Doamne ajuta!
Teodorei micuta gradinarita! Si pasarica mea imi spunea dimineata ca nu vrea azi la cresa...
. Ce sa facem, trecem si peste asta
!
Fetelor va las ca info asta si www.kiabi.ro/Kiabi-data/230-ROUMANIE/catalogue/appli.htm" target="_blank">asta!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:

Doinita, LMA fratelui tau, sanatate si fericire!
Mariana, mamica de
doinita_g spune:
Mariana, multumesc de urari!... tocmai l-am cadorisit cu cate ceva![]()
Mai, ce-mi faci tu mie cu Kiabi asta...acu' spune-mi cum ajung si eu pe acolo (ca tare-mi doresc o ;'lochitica' ...si te iert

MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana, multumesc de urari!... tocmai l-am cadorisit cu cate ceva Mai, ce-mi faci tu mie cu Kiabi asta...acu' spune-mi cum ajung si eu pe acolo (ca tare-mi doresc o ;'lochitica' ...si te iert ![]() ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Uite www.kiabi.ro/" target="_blank">aici, daca ai drum la capitala e si mai bine
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Ce liniste.....

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
pe fuga,dar tot e bine,ca v-am cetit
LMA fratelui,si distractie placuta Doinita.
Gherman_in spune:
Si Dariuta e bine la gradi,in fiecare zi vine cu cate ceva nou:auf di toaleten bitte,ceva de elefanten spatiren,ma uimeste,poate mai inventeaza,dar sunt si cuvinte pe care le inteleg
E bucuroasa ca doarme in patul de sus,nu ma asteptam sa fie asa zer gut![]()
pe toate,am vazut ca se ingroasa stolu
Gherman_in spune:
Mi s-au umplut ochii de lacrimi.Acum Iarina a gasit pijamalele Dariei si s-a imbracat cu ele.A reusit doar pantalonii sa-i puna bine,bluza mai putin,a tras-o pe cap,dar fara maneci,si a zis ca merge la Daria s-o vada faina.Ii duce dorul toata ziua.O striga prin casa tot timpul.
MarianaPop spune:
Tatiana, n-am plecat, sunt aici intr-un colt
. Mai am 10 min si o zbughesc la mandra la cresa
. Dupa amiza ma asteapta ture de trotineta si plimbari
.
Dariutei nemtoaice !
Mariana, mamica de

>>