"Prichindei nazdravani 2008 (12)!"
Raspunsuri - Pagina 15
Gherman_in spune:
Chestia e ca Iarina doarme,si pana se trezeste,pana o imbrac,trece timpul.Si din Simeria pana in Deva mai fac vreo 45 de minute,ca e trafic,asa ca...ma mananca mintea
O sa intreb dintaru si cu onlinu-l![]()
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gherman_in Chestia e ca Iarina doarme,si pana se trezeste,pana o imbrac,trece timpul.Si din Simeria pana in Deva mai fac vreo 45 de minute,ca e trafic,asa ca...ma mananca mintea tatiana |
Tu cred ca stii cam pe la ce ora o ia tati pe Daria de la gradi. Ce-ar fi sa invoci un motiv si suni la gradi
?Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
bnbbbbbbbnnnnbqqqqxxzxa.
Ai priceput Mariana?
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in bnbbbbbbbnnnnbqqqqxxzxa.Ai priceput Mariana? tatiana |
Acum da
. Chiar ma gandeam ce mesaj subluminal o fi 
Pupicei dulcei Iarinei!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui Gherman_in Ma duc sa o imbrac si sa o tai la gradi. ![]() tatiana |
Run babies, run! Va asteapta Dariuta

!Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Hai ca ma pregatesc si eu de plecare, strang tot de pe birou si astept cumintica semnalul sonor (o goarna). Ma arunca o colega pe traseu la un maxi, sa ajung mai repede la gogoshica mica. Fug si la Billa sa cumpar piept de pasare pt. snitzele si sa ma gandesc ce garnitura sa pregatesc...
. E cald s-au anuntat 26-27 de grade. Apai cum sa nu raceasca copiii...dimineata si seara rece si ziua cald...s-a mai largit putin gaura in stratul de ozon 
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
Buna dimineata
!
Poftiti la www.youtube.com/watch?v=ljsxbk0SIx0" target="_blank">cafelute aromate 

! Mmmm ce bine miroase ![]()
Mi-e asa de somn
. As casca intr-una. E mica noaptea nene
. Am avut si-o tantzaroaica care m-a piscat de zor
. Degeaba am aprins lumina...ca n-am reusit sa o omor. S-au smecherit si insectele astea...
Iubita mea cu greu s-a trezit dimineata
, mereu imi promite ca o sa ne culcam devreme seara
. Aseara am avut etapa a 2-a a tratamentului de re-venire. Nu va mai ganditi ca mi-am luat ceva, nuuu...
. Am sortat puzzle-uri...
. Turturica a binevoit sa amestece toate puzzle-uri din dotare, daduse copiilor (imaginari) sa se joace...
. Am avut cam 500 de piese de pus la cutii...
. Azi urmeaza etapa a 3-a
, ma duc sa-mi trag o koifura
. Copilu' iar are muci, nu multi si de durata, dar are. Am umblat cheauna pe la toate farmaciile si intr-un final i-am gasit ce cautam, adica www.centrofarm.ro/ccW08249001/detalii_produs/Coryzalia-X-40.html" target="_blank">asta.
Va
si va doresc o zi buna
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
Buna dimi...
Trag si eu o cafea spre mine, multumesc Mariana
.
Moammaaa da ce ne sincronizam... si noi am sortat puzzle-uri saptamana trecuta... noi avem un copil real (nu imaginar
) care se distreaza maxim amestecandu-le
. Si cu trezitul de dimineata am fost pe aceeasi lungime de unda azi... e clar, la maxim 9 trebuie sa fie in pat ca sa fiu sigura ca nu trag de ea dimineata ... aseara i-am bagat pe la 9 si un sfert, pana s-au chitzait s-a facut 10 fara ceva
...
Relaxare placuta azi la coafor
... poze, ceva?![]()
Si tu Tatiana... nu ne pui si noua poze cu atomicele?![]()
Sa aveti o zi usoara si frumoasa
.
Mamica fericita de Mara si de David