Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

felicitas ce bine ca innoata bebelinaaaaaaaa
ce super tre sa fieeeeeeee

lalely da ce greu ne mai scrii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Strumphi draga, bancile se inchid in general pe la 5, unele la 4 (desi cred ca majoritatea la 5). Acum ca mi-a amintit Miki, vroiam sa te intreb - tu mai esti racita? sau ti-a trecut de tot? Intreb si eu asa , ca n-as vrea sa faca mucisori Petru tocmai acum, fiindca luni avem vaccinul si miercuri plecam la munte Sper sa fim toate sanatoase tun si sa ne vedem cu bine vineri. Azi e si la Bucuresti mai rece si cica va ploua!
Miki sanatate muuuuulta lui Vladut, il trimiti la munte asa? sa stie bunica ce sa faca daca nu respira bine...
Yvyana, aoleu, mi-ai adus aminte de puseul de crestere de 6 luni... uitasem de el - a mai avut cineva?
Cami sanatate multa, ai grija de tine!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

Buna dimineata fetele! Se pare ca in dimineata asta eu sunt mai harnicuta!
O zi frumoasa sa avem noi si puii!
Si noi suntem la puseu de crestere mai ales acuma ca ne-a iesit si al doilea dinte si suntem mai linistiti. Papa o gramada de lapte pe langa cele trei mese de mancarica, pana acum cateva zile aveam 2, dar mi-am dat seama ca fata nu se satura

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicitas spune:

De fapt Cami a fost cea mai harnica!
Sunt eu mai.

Mamica fericita de Miriam 01.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeeeeee

si la noi azi e ceva innourat
si vad ca bate vantul
am trecut doar sa va invit lka cafea
si sa va doresc o zi frumoasa
fug sa intind niste rufeeeeeeeeeeee
vorbim
sunt prin zonaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimineata!

Am apucat sa citesc putin din urma acum pe fuga, cam din 2 in 2 dar tot bine ca am citit nu ?

Va multumim la toate de urari si sa speram ca ii mai facem o fratioara Sophiei peste vreo 2 ani sa nu ramana singurica, sa aiba cu cine sa se joace

Iar nu am timp sa scriu la fiecare in parte , sper sa mi se ierte dar am lasat piscoata cu tati si nepotica sa se joace si eu tzup la laptop sa citesc pe forum ca doar sunt dependenta si acusi ne striga mama la micul dejun

Pisuc, raceala mi-a trecut, nimic contagios am racit cand am venit de la bucuresti spre moldova de la aerul conditionat din masina pentru ca socrii mureau de cald ca deh ei nu-s obisnuiti si tot cand en opream la popas intram de la cald la rece si tot asa, plus aerul conditionat din camera de hotel si atata mi-a trebuitEu m-am temut tare de piscoata dar draga de ea nici macar un muc nu mi-a facut si ea a fost mai chinuita ca mine cu aerul conditionat si transpirata si tot tacamul A prins bujori in obrajori de la soare, acum nu mai e alba ca branza, are ceva bronz

Intalnirea ramane pentru ora 10.30 Vineri in Cismigiu la intratea dinspre Regina Elisabeta? sau aveti alte propuneri ca si loc de intalnire?

Deci cine vine? eu , madutza , pisuc si scrish? atat??? bun si asa decat deloc nu?

Ma striga mama sa vin la masa deci gata cu mesajul, mai trec eu mai tarziu pe aici ca maine dimineata plecam spre Bucuresti ce repede a trecut timpul asta ...offf

Va pup si o zi frumoasa

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

o cafea va ofer ca am dormit repede....
am fost deja in piatza si am luat vinete, le pun la copt si tb sa fac ardei pt pungi...
cami, iubita ai grija ca inhibitorii de secretie gastrica omez si derivatii asemanatori suntcontraindicate in alaptare, eu din cauza llor am intarcat-o pe Maria...
miki, bine ca l-ai trecut pe tratament corespunzator... eu in locul tau mi-as gasi un alt pediatru si dupa i-as batea obrazul d-nei dr... eu inteleg ca nu se da antibiotic la orice... dar poate cu mai multa atentie...iar de munte... daca sti ca el ia tratamentul de la buni.. eu l-as trimite la munte.... ce la munte nu-s copii bolnavi... eu am fost cu Maria pe antibiotic si in Antalya si la munte.....

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

buna dimi!

am venit la apel

la multi ani Vlad de ralukab, Anastasia Maria de Roxy, Alesia Maria de anamira, Cristian Andrei de dyadyazuza

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

Mergi la inceput

Strumph, pup... ii prieste piscoatei...., auzi tu ai sinuzita? ca asta se declanseaza de la variatiile de temp, crede-ma stiu

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

bravo Ioana!La multi ani , sarbatoritilor!

mami de fete frumoase:

Mergi la inceput