Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina_anto

Faith, aerlilian Felicitari pt rezultatele bune de la eco!!

Nicole, uite aici reteta

Alina 22+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Multumesc . Adevarul ca ma puteam uita si eu pe net....dar raceala mi-a limitat optiunile.

in 19+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Mie imi e mai usor ca asa o cheama pe maicamea :)
Credeam ca nasti la regina maria daca ziceai ca ai mers acolo

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

buna seara!!!
aerlilian, felicitari pentru vestile bune si bebelus
- am fost si noi la morfologia fetala, suntem bucurosi ca bebeluca e sanatoasa, deci aveam confirmare ca e fetitza...e totul in regula, numai k nu am avut norocu de a merge ecografia 4D...s-a stricat tocmai atunci...ma abtin , nu mai zic nimic despre asta.asha a fost sa fie probabil...clinic sunt in 22 sapt si 3 zile iar ecografic 22s si 6 zile....iar data cu aproximatie va fi intre 19 si 21 ianuarie...are 510 grame..acu nu stiu inaltime..nu stiu la ce sa ma uit sa vad .ca sunt multe informatii acolo....nu mi-a zis doctorita...dar multumesc lui Dumnezeu ca e totul bine si sper sa fie asha pentru toate pana la sfarsit..de-acu mi-a zis sa mai fac la 32 de saptamani...
- ma duc sa pap ceva, si sa ma pun in pat ca sunt foarte obosita....va urez noapte buna fetelor si vise placute!!!
va
in 22+ cu
Doamne ajuta-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Bubbles, eu am vb cu medicul, i-am explicat ca fac naveta la 30 de km, ca mai am doi strengari acasa de care trebuie sa ma ocup si in plus imi debutasera durerile de spate, asa ca nu mai aveam chef sa incep si de la 1 sept mi-a dat medical pentru o luna, la sf lui sept. imi da pe oct si tot asa pana la mijlocul lui nov cand intru in prenatal, sau mai repede… Eu stiu ca trebuie sa fie o internare de macar o zi pe luna, dar aia o poate rezolva el… Eu am fost internata doua zile pentru analize, dar la cererea mea, medicul nu mi-a impus.
Felicitari mamicilor care au aflat nuanta caruciorului si pt bebeii sanatosi si bine dezvoltati! Observ ca discutati deja de nume, si noi suntem in mari cautari… Deocamdata ne gandim la Maia si Matei, asta numai daca nu ne spune medicul altceva la urmatoarea consultatie, adica sa vada doi baieti sau doua fetite… Se spune ca n-a gresit niciodata, chiar la 2D, insa mai bine luam in calcul toate variantele…, pana facem eco 3 sau 4D.
Mady, felicitari pentru vestile bune, noapte buna sa ai si odihna placuta!

Ana, mamica de Darius (2005), de Sara (2007) si viitoare mamica de gemeni pereche (DPN 18.01.2012)

Mergi la inceput

ana, nu stiu alti doctori (desi cred ca toti fac la fel) dar al meu foloseste numai 2d pt a vedea ce are nevoie sa vada, muta pe 3/4d doar cand imi arata mie, ca se vede mai pe intelesul nostru. dar pe ei nu ii ajuta cu nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anahadasa spune:

Inteleg Alice, eu credeam ca e optiunea mamei pt ca difera si pretul, din cate stiu ... Oricum nu prea am habar pt ca cea din primul trimestru am ratat-o, iar acum e prima data cand mergem. La primii copii n-am facut investigatia asta, de fapt nici nu auzisem de ea, dar sunt curioasa cum se va desfasura totul, oricum sapt viitoare avem programare. Doamne ajuta!

Ana, mamica de Darius (2005), de Sara (2007) si viitoare mamica de gemeni pereche (DPN 18.01.2012)

Mergi la inceput

pai cred ca asta e singura diferenta, pretul. adica probabil mizeaza pe faptul ca 3d impresioneaza parintii, si d-aia are succes.
acum na, ce sa zic, merita, ca iti vezi puii. dar daca nu ai posibilitatea sau nu vrei sa o faci 3d, pt doctor e acelasi lucru.

eu cand am facut ultima eco la mara, la 32 de sapt (sau 34 nu mai stiu exact), mi-a dat si poza, si deja avea trasaturi de copil. adica era falcoasa asa, i se vedeau pana si genele si sprancenele (o prinsese dintr-o parte cumva). iar cand am nascut-o era ca in pozele alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara fetelor !!!va citesc zilnis dar azi am decis sa scriu si eu un pic. La multi ani cu multa sanatate si bebe sanatos tun ptr Nicole !!!chiar daca este cu intarziere ...scuze .. in week-end am fost plecati la Caransebes ca un gratar cu ceva veri de ai sotului cu care nu ne mai vazusem de multa vreme ..am venit duminica seara obosita franta abia asteptam sa ma intind ..in rest suntem ok ,,, bebelusul se joaca il simt din ce in ce mai bine .
Acum ca vorbeati de dureri de burtica ... ele sunt normale sa apara mai ales ca bebelusul se mareste si odata cu el si uterul .. dr meu imi spunea ca sunt niste contractii normale ale uterului care apar cam la 25-30 min si pe care noi le simtim. si care ar tb sa dureze cateva secunde .. daca durerea este mai mare sau se prelungeste at tb luate ceva pastilute... plus de asta eu am inceput sa imi iau burtica in brate cand urc/cobor scarile ptr ca si ligametele care sustin uterul se intind dar asta stiti si voi destul de bine .
Felicitari fetelor care au aflat rezultatele la triplu si amniocenteza si ce ascund intre picioruse bebelusiisa fiti sanatoase si voi si ei/ele ...
cat despre raceala .... naspa in trim. asta suntem f vulnerabile ... eu ma lupt cu o mica ciupercutza la degetele de la picioare luata de la probat papucei/sandalute fara soseta ... am fost la dermatolog am ceva creme de uns .. sper sa treaca mai repede ca-i naspa rau ...
Cred ca propolis cu vitamina C este f bun in raceala ... si tratamente babesti ... cartofi rasi stropiti cu otet si pusi la gat,ceaiuri calde cu multa lamaie parca spunea cineva de gargara cu apa sarata .......nu stiu daca inhalatiile sunt indicate in sarcina dar nu cred sa faca vreun rau
Azi am pus gogosari sunt franta de obosita dar am zis ca nu ma culc pana nu scriu un pic .. si vedeti si voi cat m-am intins .
Va pup pe toate sa aveti grija de voi si de bebei , sa va faceti repede bine si sa auzim numai de bine .
Noapte buna si vise placute tuturor
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Mady, felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa moaca mica.
Lalitutza, esti o eroina, eu nu pun gogosari pentru ca nu suport mirosul ala de otet fiert dar ce-mi mai plac de Craciun cu niste carnati de tara......
Alice, pitica ta era identica la ecografii cu ce a iesit in realitate Frumoasa mica. Sunt curioasa sa-l vad si eu pe al meu saptamana viitoare la morfo desi o sa fie prea micut sa ne dam seama de ttrasaturi.

A inceput acum sa dea cu sutul nu gluma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Neata fete dragi,

Sanatate va doresc, am vazut ca au inceput sa se instaleze racelile. Radu al meu dadea semne de raceala ieri si i-am zis ca il pap daca nu are grija de el si imi da vreo raceala.
Felicitari fetelor pentru rezultatele bune la morfofetala, tineti-o tot asa.
Eu iar am visat urat rau... nu mai vreau.... ma apuca disperarea in somn... Altfel suntem bine, inca nu am racit, papam bine, poate prea bine si asteptam si noi morfofetala pe 17 oct.

Va pupacesc!

17+

Mergi la inceput