Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(19)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

silvi intreaba si dr de omega 3 dar nu cred ca face cuiva rau!

dr anca sanatate multa piticutei...sa nu fie totusi ceva legat de gradi, ca eu cunosc la Rares, il apuca "tuse puternica, stare de rau pana la voma" numa sa scape de gradi

eu sunt suparata ca nu ii gasesc rame de okelari lui Rares...anu trecut i-am luat silluette am dat 1000 lei pe ele au tinut fix un an si o luna si s-au rupt...acum nu gasesc nimic sa ii vina

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Faith26 spune:

Salutare fetelor!!!

In primul rand sanatate fetelor racite
Alina, catelusa saraca e terminata ca n-are saraca spatiu pe-acolo..prin "santier"..Olishka..din pacate inca nu am terminat cu renovatul..desi e vb de un apartament, parca zici ca imi fac aia vreun casoi de se taraie atat...

Si-acum, aduc vesti noi : asa cum am dorit..o sa avem o fetitaaaaaaaaaaa!!! Rog mult fetele sa ma treaca si pe mine cu un carucior roz

Am fost azi la morfologia fetala, totul este in regula, dar sunt cam nemultumita, pentru ca doctorita care mi-a facut-o si pe cea de trim 1 a avut o problema si a lipsit azi dim ... si mi-a facut ecografia un doctoras...cam tinerel asa...despre care nu prea gasesc mai nimic pe net!!! Avand in vedere importanta acestei eco sunt cam ingrijorata..mmm...a, si mai frumos, m-am umplut de spume cand i-am cerut pozele pe CD mi-a zis ca n-a stiut...si nu salvase decat o poza cu inimioara..si doar pe-aia mi-a dat-o sunt tare nervoasa...cre' ca ma duc din nou sa fac eco, vreau poze cu bebelusa!!!!!!!!!!!!! Ca le am doar pe-alea de la 12 sapt...

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

treceti-ma si pe mine cu caruciorul albastru va rog

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

anca, dar nu poate fi doar faptul ca e in crestere?
stiu ca verisoaramea se tot plangea de picioare cand era mica, si au tot durut-o, dar asa lungi si frumoase le are acum

faith, puiutza felicitari pt roz respectiv bleu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

felicitari faith si bulinutza pentru bebei!!!...mai sunt cateva ore si ma duc si iooooo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Offf da ce virus circula printre gravide? Sa va faceti bine fetelor

Faith felicitari pentru fetita

Happymumy multumesc pentru link. Si mamicile de la cealalta odisee tot Oli imi zic

Anca sper sa fie ceva trecator cu genunchii Sarei

Eu omega 3 iau de aici

http://www.coralclub.com.ro/node/143

dar au schimbat produsul, nu este chiar ca in imagine si in loc de ulei de soia are in compozitie ulei de floarea soarelui.

Ce copii destepti o sa facem

Matza am vazut PM-ul tau, o sa-ti raspund

Olga, mamica lui David iepurasul si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Mady te asteptam cu vesti de la morfo

Olga, mamica lui David iepurasul si 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Astazi nu am fost la servici. Sunt racita, ma doare capul si imi curge nasul. Sper sa imi revin pana maine ca am multa treaba si la birou si acasa.
Sanatate mamicilor bolnavioare!

Dar pentru ca am stat acasa am incercat sa imi rezolv prin telefon si cateva urgente legate de sarcina.

1. Nu am mai fost la dr de familie din 2008, este f departe de unde locuiesc . Mi-am gasit o clinica foarte aproape care are program pana la orele 22. Am vorbit sa duc adeverinta de la servici, dar imi trebuie si negatie de la dr actual de familie. Eu stiam ca, daca nu ai mai fost de 6 luni, te poti inscrie fara negatie, voi ce stiti despre acest aspect ?
2. Am sunat la Cord Blood pentru celule stem. Avem reducere de 10% ca suntem la a doua recoltare. Trebuie sa decid daca depozitarea se va face in 2 sau in 1 recipiente.... Daca facem intr-unul singur folosim pt o singura persoana, daca facem in 2 recipiente putem folosi la 2 persoane. Taxe de depozitare este cu 100 ron mai mult in cazul in care alegem 2 recipiente. Voi v-ati interesat ? Ce parere aveti ?
3. Am sunat la Synevo pt programare analize gineco.

Sunt bucuroasa, ca desi am capul in ceata am reusit sa dau cateva telefoane importante.

Aha....de aia umpleti voi 6-7 pagini pe zi ca vorbiti mult in timpul zilei....Ma tot gandeam (fara sa ma uit la orele de postare) cum va descurcati seara cu toate mesajele (citite/transmise), ca eu abia fac fata. Dar vad ca sunt multe mamici cu puisorii acasa pe timpul zilei. Cred ca este minunat, abia astept si eu din nou acea perioada...

Ana – si tie multa santatate. Dr. mea mi-a zis la prima sarcina ca o sarcina in statitistici se confrunta cu 3 raceli. Eu sunt la a doua. Mai am una, dar o las pe iarna....
Olishka – in functie de pozitia lui il simt si eu pe bebe uneori in stanga, uneori in dreapta, uneori jos...
Matzaila – si eu ma gandeam sa ajung prin Ikea, dar dupa ce aflu daca am fifi sau baietel
Ica – sora de suferinta ....sanatate multa
Alina – nu contenesti sa ne uimesti cu bucatele deosebite facute de tine. Draga mea , tu sau alta maimica dati-mi si mie reteta de pui cu smantana si ciuperci daca o stiti. Este de fapt un sos alb cu pui si ciuperci .... Mananc de 2 saptamani la fiecare pranz la restaurant acest fel de mancare cu mamaliga si varza murata... Sa ai o zi plina si frumoasa !
Dr Anca – felicitari pentru masina de spalat vase. Si sanatate micutei tale.

Va urez tuturor o zi minunata !

in 19+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Faith – felicitari pentru bebe roz.
Bulinutza – aha soacra cu 2 nurori ! felicitari !
Olishka – chiar ma intrebam care o fi numele tau...atunci o sa iti spunem si noi Oli(e mai scurt)

in 19+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

buna tuturor!
vad ca se vorbeste despre omega 3... mie ca vitamine prenatale mi-au fost recomandate 2 tipuri, pe care le iau alternativ: unul este elevitul, pe care il stie toata lumea, iar celalalt este femibion 2, care are in compozitie 2 capsule: una de multivitamine si una de DHA (denumirea stiintifica a Omega3).
multa sanatate gravidutelor racite! eu una mi-am luat doza de raceala la sfarsitul lunii august si sper sa nu se mai repete. nu m-am tratat decat cu ceaiuri, miere si vit C (plus sarea incalzita si pusa pe piept care mi-a facut foarte mult bine).
vad ca deja veniti cu vesti bune de la morfo... si eu pe 3 oct urmez! sa vedem daca bebelul meu ramane bebel sau se face bebelina
numele de matias este superb... am o pasiune pentru numele de sfinti latinizate: Luca-Lucas, Matei-Matias, Toma-Thomas, Nicolae-Nicolas, Ion-Ianis etc

Mergi la inceput