Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(19)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

My Lady draga, dar cum ramane cu oul crud (deci nepreparat termic)pus in lapte, este ok pentru toxoplasma? Scuze, dar eu sunt disperata de cand cu nenorocita asta de toxo....

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui anahadasa

Buna fetelor! Eu ma chinui cu o usturatoare durere de gat de doua nopti si nu mai stiu cum sa ma tratez, mi-e teama sa nu se agraveze, sa dau in tuse, ca asa se manifesta la mine raceala, de obicei... Tot caut ceva topicuri despre raceala, ca sa stiu ce mai pot lua in afara de ceai, lamaie, vit C, dar nu prea gasesc... Voi cum v-ati tratat?

Ana, mamica de Darius (2005), de Sara (2007) si viitoare mamica de gemeni pereche (18.01.2012)

poti lua pt gat, homeogene, sunt homeopate nu ii afecteaza pe bebici

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Hai ca ati raspuns voi destul, dar vreau sa ii spun s eu Anei ca pt durere in gat urmata de tuse mi-a folosit siropul Stodal si homeogene-pastilute homeopate. Oscilococcinum e bun oricum, ca iti intareste sist imunitar.

Fetele, aveti grija cu mierea. Nu se amesteca in nimic fierbinte (ceai, lapte)!! Devine toxica. e bine sa o amestecati cand ceaiul/laptele e caldut.

Lady Noi avem gaini la Breaza, si tot mai taiem cate una-doua si bag la congelator. Si oua folosim doar de acolo. Saptamanal trece Doru pe acolo si le ia.

Noi am papat,acum ne facem sieste si in curand ne bagam la nani. N-am dormit deloc bine azi-noapte. Sara s-a foit continuu, nu stiu ce a avut, iar mie mi-a fost greata pana pe la 4 dimineata Asa ca suntem numai bune de somnic

Alina 22+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

alina, da aveti pe cineva la breaza care are grija de casa si gradina cat lipsiti?

my lady, nici o veste. e totul in limite si sub control

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Noi avem niste prieteni care au casa langa Targoviste si vrem sa ne aprovizionam de acolo de oua si pasari crescute-n curte.
In rest langa casa noastra il avem pe mosul care creste pasari si are vinete, rosii, legume, tot ce ne trebuie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mi-e somn de simt ca adorm in fund...pe mine una m-au capiat insomniile astea si acum si la sarcina trecuta.. imi dadusera sa iau passiflora la un moment dat ca ajunsesem sa dorm 3-4 ore pe noapte

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

mda...si eu treaza de la 3....ma ustura ochii, dureri de cap da tot nu pot sa dorm...poate diseara
mie mi-a tras teapa dr aseara. Am intarziat 5 ( nu 7, nu 10) min si nu mai era. m-am saturat de toti care vor sa-mi dea lectii de punctualitate. mai am si eu urgente pe drum, mai caut un WC, ma mai ia o crampa...puii mei...
da-i iara cu bocit, saracu` bebe, ce mama are si el

gravidutza 22+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

no...pai mai stau si eu pana prin nov in Romanica(daca mai rezist) si cred ca zbor la parintii mei.
Acolo am si eu gaini, oua de casa, si pile la maternitate.
mai mult nici nu-mi mai trebuie.
v-am pupat!

gravidutza 22+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Dragele mele, incep sa ma sperii pentru ca de cateva zile picioarele mele se umfla foarte tare...Labele si gleznele sunt ca niste butuci.Ce remedii stiti?Noaptea trecuta am dormit cu doua perne sub picioare ca sa stea ele mai sus decat corpul, aseara am facut dusuri alternative rece-cald...habar nu am ce sa mai fac...Oare dupa ce se va mai racori afara, va fi mai bine, sau nu are legatura cu caldura deloc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Catiushor, schimba-ti medicul. In fond tu platesti pentru ce presteaza el. Mie mi se pare nesimtire crasa.
Unde sunt parintii tai? M-ai facut curioasa.

Aerlilian, nu cred ca e de la caldura. Am citit insa ca e ceva destul de comun. Ai facut bine ca ai pus perne sub picioare. Poate fetele mai au ceva detalii de la sarcinile lor anterioare.

Mergi la inceput