Fulgusorii de nov.dec2009 merg la cresa!{16*}
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana neata fete mamaaa ce-ar merge un tiramisu ![]() ![]() ![]() o zi faina va doresc Adriana, mamica pufarinului David |
si eu cu gandu' la asta m-am trezit!!!
maine fac, cu mascarpone!!!!!!!!

*Blackmoon Lady
20+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit
Rebecca | Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sunshine2009 spune:
Lady, dar se poate tiramisu fara mascarpone???
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
My_Lady0091 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sunshine2009 Lady, dar se poate tiramisu fara mascarpone??? ![]() Cresterea in greutate Perioadele de crestere |
da, dom'le!!!

*Blackmoon Lady
20+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubit
Rebecca | Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
mie azi mi-a dat sotul cardul lui (e cardul de la firma...cu muuuuulti bani) si mi-a zis sa nu ma intind
...si m-am cam....![]()
sa vad diseara reactia ![]()
Mamica lui JR
sunshine2009 spune:
mama, mama Vias, se lasa cu ...
...![]()
Lady, alea din comert nu se pune oricum nimica, ca branza e fara...branza si alte minuni de astea, ce sclipesc noaptea ca licuricii...![]()
fetele, eu m-am chinuit sa intru pe dc aproape 2 ceasuri de pe telefon si n-am reusit...
e plin de reclame ca nu poate incarca pagina...
am mai incercat si alte site-uri cu poze, si merg, unele mai repede altele mai greu, dar asta e imposibil...iar acasa pagina asta mi-a deinstalat anitivirusul si si-a instalat un altul
...si voi aveti astfel de probleme????
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
vias spune:
eu nu am chef de nimic..
desi ar trebui sa merg sa-mi iau puiul, cred ca mai stau putin...si mor de spate, nu alta..
de cateva zile ma doare foarte tare spatele...![]()
Mamica lui JR
vias spune:
la mine merge netul, pot intra linistita pe DC
...cat despre banii cheltuiti...ma descurc eu cumva..![]()
il bag in camera vesela
apoi
..si gata suparare...![]()
Mamica lui JR
vias spune:
buna ziua...vad ca pe aici bate vantul...vantul de we, nu?????
daca JR a adormit eu am intrat in bucatarie, deocamdata azi am facut cremsnit si tort la metru, m-am gandit sa nu mai gatesc nimic si maine cand vin invitatii, sa comand pizza ![]()
![]()
..ca JR nu ma lasa sa fac nimic, doar sta in picioarele mele si maraie, ca ii trebuie atentie..si decat sa il aud cum plange, mai bine ..pizza 
![]()
un we placut tuturor doresc! 
Mamica lui JR
sunshine2009 spune:
Vias, sper ca v-ati petrecut fain azi si ca totul a iesit cum ti-ai dorit!
La noi a fost o zi superba, cu soare...asa ca am fost plecati la o ferma aici in apropiere, unde au tot felul de animale, si locuri de joaca pentru copii. tare bine ne-am simtit. Sper sa ramana vremea faina macar cateva zile inca, si as mai putem iesi la plimbare.
Ieri am pus butoiul mare de 60 l de muraturi asortate, inca nu complet plin ca aici nu se gasesc gogonele si castraveti pt muraturi decat la turci sau la rusi, si dupa ce am batut cele 4 magazine posibile din apropiere am plecat acasa terminati. Maine incercam in alta parte, daca nu, ramanem la gogonelele de pe tufele mele de "cherry-tomaten" ![]()
O seara faina in continuare!
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere