Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !
Raspunsuri - Pagina 19
tomaca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nyny Hellooo... Nu stiu cu ce sa incep... Pe la ora 14 am aterizat si noi acasa. A fost de departe ce mai frumoasa si reusita iesire a noastra de cand avem copiii ![]() ![]() . Cazarea super, pentru cine intereseaza www.turistinfo.ro/sinaia/cazare-sinaia/hotel_silvia_apart-c35943.html" target="_blank"> aici am fost, 150 lei garsoniera cu mini bucatarie ( frigider, chiuveta, filtru de cafea, cuptor cu microunde), patut suplimentar de bebe, mic dejun inclus... pentru restul meselor am luat mancare la pachet de la taverna_sarbului care e la 5 minute de mers cu masina de la hotelul in care am fost cazati (am avut si 20% reducere pt ca am luat la pachet) si ca sa nu spun ca portiile sunt duble si am mancat si seara ce ramasese la pranz (incalzita la microunde)... si uite asa am asigurat ieri mesele copiilor cu o supa crema de pui cu legume si un snitel de pui cu cartofi. Totul a fost super... copiii mai cuminti ca niciodata, am dormit bine, am urcat cu telecabina la cota 2000, ne-am plimbat, ne-am jucat... Am nimerit fara sa vrem la zilele orasului ... nebunie mare.aa... sa nu uit sa va povestesc cum a fost drumul. La dus, ok pana la un punct cand copiii au obosit, ar fi trebuit sa adoarma dar nu reuseam nici cum. Cum am trecut de Breaza ... nu mai intelegeam de nici un fel cu Dav si mi-a venit ideea sa-i zic sotului sa dea drumul la muzica. El, care asculta f rar radio in masina... avea un cd cu metalica bagat si cand a dat drumul a inceput ala sa cante. N-a mai zis baiatu' meu absolut nimic si in 5 minute a adormit... in fund ... l-am filmat, am dovada. As fi zis ca a fost prea obosit si d-aia a adormit asa repede, dar figura s-a repetat si la intoarcere... si nici macar nu era ora lui de somn. S-a intamplat pe la 11.30 iar el se culca de obicei pe la 13.30. L-am filmat si de data asta. Deci am aflat care sunt preferintele lui muzicaleNu stiu ce ar mai fi de povestit, dar oricum a fost suuuuuper. Nici nu ne asteptam sa fie asa de bine. E prima oara cand plecam doar noi 4... fara alti prieteni. Repetam sigur ca ne-a placut... scuze daca sunt greseli dar am scris intr-o mare graba. Acum iesim la plimbare in parc... sper sa reusesc sa mai intru dupa ce bag copiii la culcare. Am cam mult de recuperat... ma laudam ca citesc la munte dar n-am putut Va pe toate.Mamica fericita de Mara si de David |
Sa va fie de bine!
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Ruxita, Nyny Felicitari pentru weekendurile reusite! Ana, Sorina ...Red Bull? ![]() Noi zburat lin, multumim de urari, Yannis a dormit tot zborul ca era prea dimineata ptr el. Acasa fericit nevoie mare, face turul jucariilor de 2-3 ori pe zi. A revenit de azi neasteptat de bine la programul lui normal cu somn de 3-4 ore la amiaza si nani de noapte la o ora rezonabila (10:30 tot e ceva fata de intervalul lui de vacanta 12-2 ![]() ![]() ). Oricum, muuuult mai bine acasa, ok nu e Grecia nu e soare, nu e curte, nu e veranda, nu e soacra sa gateasca si sa spele dar eu ma simt mult mai bine acasa intr-ale mele. Aici stiu ezact ce am , unde am, nu am chestii periculoase inca demult , Yannis are spatiu de alergat sub ochii mei in timp ce-mi fac treburile, alta viata.... de Yannis |
WB! Inteleg ca Yannis vorbeste greceste, dar simte romaneste cum zice cantecul "iarba verde de acasa".
Bine ca si-a intrat in normal cu programul. Tudor nici acum nu vrea sa doarma la pranz. Cere intruna "apa, apa", am dedus ca vrea sa vada cerul, de fapt. Pica de oboseala, dar tot nu ar sta locului.

Povestea unui Dor

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui Ruxita buna! am intrat repede sa ma laud... fost la cross, singurica si am scos un 18 min (aproape 4 km), stat la cycling pana m-au durut muschii inghinali, apoi la zumba (m-am distrat de minune)... am zis ca la anul viitor obligatoriu cu toata formatia ma prezint la linia de start... cand am ajuns acasa, familia m-a intampinat cu o diploma care se acorda "doamnei MAMICA penttru merite esceptionale in activitatea atletistica a fameliei noastre" si o medalie de carton cu "locul 1 in inimile noastre"... per total o duminica frumoasa! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
Felicitari!
Ce duminica frumoasa!
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui alexutzzza Ruxita, Nyny Felicitari pentru weekendurile reusite! Ana, Sorina ...Red Bull? ![]() Noi zburat lin, multumim de urari, Yannis a dormit tot zborul ca era prea dimineata ptr el. Acasa fericit nevoie mare, face turul jucariilor de 2-3 ori pe zi. A revenit de azi neasteptat de bine la programul lui normal cu somn de 3-4 ore la amiaza si nani de noapte la o ora rezonabila (10:30 tot e ceva fata de intervalul lui de vacanta 12-2 ![]() ![]() ). Oricum, muuuult mai bine acasa, ok nu e Grecia nu e soare, nu e curte, nu e veranda, nu e soacra sa gateasca si sa spele dar eu ma simt mult mai bine acasa intr-ale mele. Aici stiu ezact ce am , unde am, nu am chestii periculoase inca demult , Yannis are spatiu de alergat sub ochii mei in timp ce-mi fac treburile, alta viata.... de Yannis |
bine ai revenit acasa.
tot acasa la tine e cel mai bine.

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui nyny Nu stiu ce ar mai fi de povestit, dar oricum a fost suuuuuper. Nici nu ne asteptam sa fie asa de bine. E prima oara cand plecam doar noi 4... fara alti prieteni. Repetam sigur ca ne-a placut... |
Ma bucur pt voi.
Am retinut link-ul cu pensiunea mentionata de tine.

tomaca spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 burtoi de 31 de saptamani http://imageshack.us/photo/my-images/62/dsc04941q.jpg/ _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 31+ cu Adam Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
WOW. Si mai poate sa creasca?
Povestea unui Dor

blue_flower spune:
| citat din mesajul lui tomaca Multi ani traiasca ![]() ![]() ![]() Multi ani traiasca ![]() ![]() ![]() Laaaaaa muuuuuuulti aniiii ! Cine sa traiasca ![]() ![]() ![]() Cine sa traiasca ![]() ![]() ![]() Laaaaaa muuuuuuulti aniiii ! LOREX sa traiasca ![]() ![]() ![]() LOREX sa traiasca ![]() ![]() ![]() Laaaaaa muuuuuuulti aniiii ! Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Noroc ca dau peste mesaje de la altii
Multumesc Tomaca pt ca te-ai uitat tu.
La Multi Ani Lorex, sa fii sanatoasa tu si toata familia ta, iar Bobitza este norocoasa cu asa mamica!!

tomaca spune:
De vineri seara, am trecut la operatiunea "patul". L-am mutat in patul lui de camera dupa ce au sosit gradenele si l-am baricadat. A dormit bine, cu toti mucii lui. Daca a avut loc nu mai conta sforaitul. Si dimineata, se ridica in fund, dar nu escaladeaza (de asta ma temeam cel mai tare), asteapta sa venim si gadila desenele de pe gradene.
Apropo de muci, sambata au fost cei mai multi, adica se auzea ca respira pe gura, seara n-am putut sa-l aspir (s-a culcat la 6, l-am trezit la 7 si ceva, dar n-a vrut nimic, doar sa picoteasca), asa ca duminica dimineata am avut o recolta cum n-am mai vazut niciodata.
Acum sunt mai lipiciosi si mai galbeni, nu mai vin singuri in jos. Da-ti ne si noua un review, in ce faza a evolutiei suntem?
Am facut si aerosoli cu eurespal (aveam eu o reteta) si imi era teama ca iar se sperie, dar de data asta ii place aparatul. Cand l-a vazut s-a distrat de minune, si-a pus masca la nas, a prins fumul, distractie. Am zis ca poate accelereaza curatarea. Si cu batista s-a obisnuit. Cand este odihnit si vede ca venim cu aspitatoarele la nas, si le pune singur. ![]()
In rest e fresh. Corizalia folosim la greu si am inceput sa-i dau si imunorezistans. Maine aveam oricum programare la pediatru.
Sper sa nu faca vreo infectie de la mucoasele astea.
Povestea unui Dor
blue_flower spune:
| citat din mesajul lui tomaca De vineri seara, am trecut la operatiunea "patul". L-am mutat in patul lui de camera dupa ce au sosit gradenele si l-am baricadat. A dormit bine, cu toti mucii lui. Daca a avut loc nu mai conta sforaitul. Si dimineata, se ridica in fund, dar nu escaladeaza (de asta ma temeam cel mai tare), asteapta sa venim si gadila desenele de pe gradene. Apropo de muci, sambata au fost cei mai multi, adica se auzea ca respira pe gura, seara n-am putut sa-l aspir (s-a culcat la 6, l-am trezit la 7 si ceva, dar n-a vrut nimic, doar sa picoteasca), asa ca duminica dimineata am avut o recolta cum n-am mai vazut niciodata. Acum sunt mai lipiciosi si mai galbeni, nu mai vin singuri in jos. Da-ti ne si noua un review, in ce faza a evolutiei suntem? Am facut si aerosoli cu eurespal (aveam eu o reteta) si imi era teama ca iar se sperie, dar de data asta ii place aparatul. Cand l-a vazut s-a distrat de minune, si-a pus masca la nas, a prins fumul, distractie. Am zis ca poate accelereaza curatarea. Si cu batista s-a obisnuit. Cand este odihnit si vede ca venim cu aspitatoarele la nas, si le pune singur. In rest e fresh. Corizalia folosim la greu si am inceput sa-i dau si imunorezistans. Maine aveam oricum programare la pediatru. Sper sa nu faca vreo infectie de la mucoasele astea. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
ce bine ca doarme in camera lui...singur!!! Super.
Nu stiu cand se va intampla si la noi faza asta. Desi mie mi-ar fi cel mai greu sa suport sforaiturile sotului....
Nu stiu ce sa iti zic de muci. Dani nu a avut asa de rau, parca. Adica nu erau schimbati la culoare.
Cat eurespal ai pus la aerosoli?
Ruxita spune:
e ziua de nastere a lui Lorex???
Pai sa ne traiesti si sa tot intineresti, ca de frumoasa esti! si multa sanatate! cica anxietatile trec odata cu varsta... o fi avand un avantaj si varsta, stii?
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

bagat si cand a dat drumul a inceput ala sa cante. N-a mai zis baiatu' meu absolut nimic si in 5 minute a adormit... in fund 

de
Ivan Matei (14.01.2010) si
31+ cu
Adam
Doamne ajuta sa fim sanatosi!