Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui dandanaG

larisel nici tricicleta nu e recomandata?? masinutza nici nu prea o baga in seama, sunt mai interesante ale celorlalti copii in parc

Zisese tomaca ceva ... ashtept de la ea confirmarea pt ce fel de biciclete/tricilete este vorba.

Mergi la inceput

Gata munca... mai trec pe la Diverta si pe la Kaufland si abia apoi acasica la atomicele mele scumpe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

buna!
am intrat repede sa ma laud... fost la cross, singurica si am scos un 18 min (aproape 4 km), stat la cycling pana m-au durut muschii inghinali, apoi la zumba (m-am distrat de minune)... am zis ca la anul viitor obligatoriu cu toata formatia ma prezint la linia de start...

cand am ajuns acasa, familia m-a intampinat cu o diploma care se acorda "doamnei MAMICA penttru merite esceptionale in activitatea atletistica a fameliei noastre" si o medalie de carton cu "locul 1 in inimile noastre"... per total o duminica frumoasa!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Multzam pt cafelutza sorina. Ma bucur ca Iris se face "intzeleasa" si nu va mai "terorizeaza" cu urlete. Bravo pt limbutzie!

dece Interesante info de la dr. Pacat ca nu avem si noi o somitate din asta in cta... Mai ales ca noi avem si tricileta si mashina care se pare ca (ambele) sunt nocive... De ce naiba le mai pun ashtia pe piatza sau nu scrie pe ele ca pe pachetele de tzigari "dauneaza sanatatzii" si eventual o poza sa te faca sa nu cumperi??
Dar tu de ce eshti mai ocupata decat inainte? Poate ai zis dar eu nu am retzinut...

Eu bantui singura pe la birou, cu un chef de munca de... stau pe forum .

Duminica frumi sa aveti!

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

jucariile....sunt comerciale...ca si alimentele de altfel...interesul e sa iasa banu'

iar eu...inainte mergeam 3 zile la munca...motiv pt care cam frecam menta iar acu merg full...si au intervenit oaresce schimbari si nu mai am timp de nik....apoi mancare...scos copil cand aj acasa etc etc...
c'est la vie

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Hellooo...

Nu stiu cu ce sa incep...

Pe la ora 14 am aterizat si noi acasa. A fost de departe ce mai frumoasa si reusita iesire a noastra de cand avem copiii. Cazarea super, pentru cine intereseaza www.turistinfo.ro/sinaia/cazare-sinaia/hotel_silvia_apart-c35943.html" target="_blank"> aici am fost, 150 lei garsoniera cu mini bucatarie ( frigider, chiuveta, filtru de cafea, cuptor cu microunde), patut suplimentar de bebe, mic dejun inclus... pentru restul meselor am luat mancare la pachet de la taverna_sarbului care e la 5 minute de mers cu masina de la hotelul in care am fost cazati (am avut si 20% reducere pt ca am luat la pachet) si ca sa nu spun ca portiile sunt duble si am mancat si seara ce ramasese la pranz (incalzita la microunde)... si uite asa am asigurat ieri mesele copiilor cu o supa crema de pui cu legume si un snitel de pui cu cartofi. Totul a fost super... copiii mai cuminti ca niciodata, am dormit bine, am urcat cu telecabina la cota 2000, ne-am plimbat, ne-am jucat... Am nimerit fara sa vrem la zilele orasului ... nebunie mare.

aa... sa nu uit sa va povestesc cum a fost drumul. La dus, ok pana la un punct cand copiii au obosit, ar fi trebuit sa adoarma dar nu reuseam nici cum. Cum am trecut de Breaza ... nu mai intelegeam de nici un fel cu Dav si mi-a venit ideea sa-i zic sotului sa dea drumul la muzica. El, care asculta f rar radio in masina... avea un cd cu metalica bagat si cand a dat drumul a inceput ala sa cante. N-a mai zis baiatu' meu absolut nimic si in 5 minute a adormit... in fund ... l-am filmat, am dovada. As fi zis ca a fost prea obosit si d-aia a adormit asa repede, dar figura s-a repetat si la intoarcere... si nici macar nu era ora lui de somn. S-a intamplat pe la 11.30 iar el se culca de obicei pe la 13.30. L-am filmat si de data asta. Deci am aflat care sunt preferintele lui muzicale... abia astept sa descarc pozele si filmuletele...

Nu stiu ce ar mai fi de povestit, dar oricum a fost suuuuuper. Nici nu ne asteptam sa fie asa de bine. E prima oara cand plecam doar noi 4... fara alti prieteni. Repetam sigur ca ne-a placut...

scuze daca sunt greseli dar am scris intr-o mare graba.

Acum iesim la plimbare in parc... sper sa reusesc sa mai intru dupa ce bag copiii la culcare. Am cam mult de recuperat... ma laudam ca citesc la munte dar n-am putut.

Va pe toate.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

buna!
am intrat repede sa ma laud... fost la cross, singurica si am scos un 18 min (aproape 4 km), stat la cycling pana m-au durut muschii inghinali, apoi la zumba (m-am distrat de minune)... am zis ca la anul viitor obligatoriu cu toata formatia ma prezint la linia de start...

cand am ajuns acasa, familia m-a intampinat cu o diploma care se acorda "doamnei MAMICA penttru merite esceptionale in activitatea atletistica a fameliei noastre" si o medalie de carton cu "locul 1 in inimile noastre"... per total o duminica frumoasa!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Ruxita, Nyny Felicitari pentru weekendurile reusite!

Ana, Sorina ...Red Bull?

Noi zburat lin, multumim de urari, Yannis a dormit tot zborul ca era prea dimineata ptr el. Acasa fericit nevoie mare, face turul jucariilor de 2-3 ori pe zi. A revenit de azi neasteptat de bine la programul lui normal cu somn de 3-4 ore la amiaza si nani de noapte la o ora rezonabila (10:30 tot e ceva fata de intervalul lui de vacanta 12-2 ). Oricum, muuuult mai bine acasa, ok nu e Grecia nu e soare, nu e curte, nu e veranda, nu e soacra sa gateasca si sa spele dar eu ma simt mult mai bine acasa intr-ale mele. Aici stiu ezact ce am , unde am, nu am chestii periculoase inca demult , Yannis are spatiu de alergat sub ochii mei in timp ce-mi fac treburile, alta viata....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Lalitica ne bucuram de vesti bune. Doamne ajuta in continuare.

Mire mi-ai facut o pofta de centrul vechi...

Ruxita se pare ca esti in forma maxima si cu gatitul si cu calcatul, de tumba-bumba nu mai zic... frumos gestul familiei de azi.

Sorina am mai auzit de combinatii d-astea de eruptii dentare cu muci dar mi s-a parut aiurea. Tot nu se vad caninii? Eu deja m-am resemnat cu ideea ca mai am de asteptat ... Iris mancacioasa si vorbareata.

Haircut cred ca e o scumpa "Ma". Sanatate multa tatalui tau.

Loredana mare figura Lara cand vorbeste la telefon sau cand iti spune ca a facut kk.... de degetul aratator in obraz nu mai zic . Tare bine comunicati voi 3... parca ati vorbi aceeasi limba.

Tomaca sper ca deja e mai bine Tudor cu mucozitatile.

Lorex mi-a facut o mare placere sa citesc despre realizarile Bobitei. Sa numere pana la 5 e super tare pt varsta ei... chiar si daca o spune ca pe o poezie.

BF super vesti de la ortoped. Felicitari si wooow ce bine mananca Dani.

Alexutza bine ati revenit acasa. Exista Lapte lichid Humana 12+ la cutie de 500 ml dar stiu ca iese destul de scump... nu prea e convenabil. Altfel, daca nu vrea LV obisnuit, mai bine il indulcesti putin cum spunea si Larisel dar nu cu nesquik. Ala din cate stiu eu e cacao(ciocolata), ii da energie.

Bea mai ce flacai ai tu acolo. Ivan e un destept ... o sa aiba ce invata Adam de la el.

Ana bravo lui Stefan ca a inceput sa manance bine. O sa se regleze el si cu somnul pana la urma. Incearca sa-l decalezi usor cu cate un sfert de ora pe zi. Trebuie sa treceti la program de iarna.

Larisel sa fie cu folos automedicamentatia.

Dandana ce romantica trebuie sa fi fost iesirea vostra in Delta. Ma bucur pentru voi ca ati reusit sa va relaxati.

Dece multumim pt info de la ortoped. Bine ca ati ajuns mai devreme la control.

Aspiratorul cred ca am mai povestit ce am patit eu cand am venit cu Dav de la maternitate... am gasit-o pe Mara racita si bineinteles ca a inceput si el de la 2 sapt de viata cu mucii garla. L-am desfundat de nu stiu cate ori ziua, noaptea ..cand era nevoie... cu 'batista' si cu aspiratorul si parca nu mai scapam odata. Intr-un final am ajuns la DR. S si primul lucru care mi l-a spus a fost sa il aspir cat mai rar posibil (max o data pe zi), pt ca altfel scapa mult mai greu de muci. Citez " e ca si cand ai rupe intr-una coaja unei bube... se vindeca mai greu". De atunci nu stiu daca l-am mai folosit de 2 ori. Ne descurcam cu apa de mare sau vibrocil.

Mi-a fost dor de voi. Se cunoaste,nu? Sper ca nu am uitat nimic.

E tarziu. Ma duc la nani ca iar o luam de la capat de maine cu toate ...

Noapte buna fetelor.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

haideti la

am lipsit ceva..motivat..nemotivat...treburi multe

Dragos de sambata e racit..muci garla, nu poate sa respire..nervos...cu febra...eu sunt cam chiauna..sambata noapte nu am prea dormit ca am fost la o nunta...azi noapte nu m-a lasat Dragos sa dorm ca s-a tot foit...

azi nu mergem la cresa...asa ca nexam timp de recuperat...

am intrat totusi ca sa nu ne dati disparuti...

fug sa bag la spalat...

o zi frumoasa sa aveti, sper ca sunt toti pufii bine

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

NEATZA.....sarumana de coffealexa...ffff buna...

la multi ani, LOREX..... MULTE MULTE PT TINE....SA FIE TOTUL....ASA CUM ITI DORESTI TU..

ma grabesc sa plec...scriu de la munca

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput