Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !
Raspunsuri - Pagina 13
alexutzzza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Sa trimitem un taxi-dubita la aeroport In Bucuresti ? N-as vrea sa fiu in locul tau, sincer. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un ![]() |
Daaaa! Las ca vine tata cu Corsa mea....sa vezi ce ne inghesuim si se-ntoarce tata cu autobuzul ca sa avem mai mult loc in masina

de
Yannis
alexutzzza spune:
Nyny bine ca ai facut revizia si ca ti-au dat ITP-ul
!
Drum bun sa aveti, copii cuminti, vreme superba si sa ne povestesti ce si cum! 
de
Yannis
Loredana71 spune:
Alexutza,nu poti trimite pachetele cu ceva curier?Eu mai trimit cu posta Atlassib de aici,nu stiu daca e in Grecia,e foarte convenabil!
Da,lapte bio ii dau si eu Larei,e varianta cea mai buna...Daca un adaos de fier (care nici nu va fi nu stiu cat de important,laptele are deja fier) vine la pachet cu un adaos de zahar,nu se merita,parerea mea...Mai bine ii bagi o portie de spanac in plus si ai rezolvat problema...O sa il accepte Iannis,sunt sigura,daca il treci treptat treptat!
Sa aveti drum bun!
Nyny,ma bucur ca e totul bine!Mie imi spusese una in Romania,inainte de a veni incoace,sa rezolv cu chisturile,ca cica aveam vreo 9 bucati,din care unele de 2-3cm,ca nu voi putea avea copii
Sa mai spun ca nu am facut nimic?Am venit aici si am intrat la alt medic care nici nu a pomenit nimic si am facut-o si pe Lara intre timp...Drum bun si distractie placuta unde mergeti!
Am uitat sa ii spun Tomacai ca am murit de ras cu instalatorul
Ruxita,imi pare rau de durere la buzunar...A inceput si mie sa imi salte odata la o clatire si am cautat jos,acolo unde se mai curata,e un cerc,si am gasit o soseta,arata cam naspa,deci se invartea de ceva timp pe acolo,am scapat usor atunci...O am de vreo 4 ani,sper sa mai mearga....
Tomaca,resou din bca...ah,ce amintiri ai starnit![]()
alexutzzza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Loredana71 Alexutza,nu poti trimite pachetele cu ceva curier?Eu mai trimit cu posta Atlassib de aici,nu stiu daca e in Grecia,e foarte convenabil! Lara |
In caz de forta majora trimitem si cu curierul, de exemplu dupa botezul lui Yannis (facut in Grecia) am trimis cu curierul o bicicleta primita cadou si inca nu stu ce jucarie, m-a costat 20E

) plus ca treb sa conduci o groaza pana-n capatul alalant al Atenei, pe acolo nu prea sunt locuri de parcare, parcare organizata e 8E pe ora, amenda e vro 25...

per total, daca ma pot cara cu chestii, prefer sa ma car cu ele chiar daca e un pic mai incomod...Edit: probabil ca dupa numarul de mesaje din dimineata asta se vede cat chef am de impachetat...
de
Yannis
Ruxita spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
In caz de forta majora trimitem si cu curierul, de exemplu dupa botezul lui Yannis (facut in Grecia) am trimis cu curierul o bicicleta primita cadou si inca nu stu ce jucarie, m-a costat 20E ![]() ![]() ) plus ca treb sa conduci o groaza pana-n capatul alalant al Atenei, pe acolo nu prea sunt locuri de parcare, parcare organizata e 8E pe ora, amenda e vro 25...![]() ![]() per total, daca ma pot cara cu chestii, prefer sa ma car cu ele chiar daca e un pic mai incomod...Edit: probabil ca dupa numarul de mesaje din dimineata asta se vede cat chef am de impachetat... de Yannis |
da, sunt diverse firme de transport Atena-Bucuresti, mama tot timpul transmite prin acea firma, chiar si cand are bagaje voluminoase... in Bucuresti stiu ca-si are sediul in gara Filaret, iar in Atena nu stiu... nu stiu cat e de trimis dar in mod sigur mai ieftin decat cu avionul... cred... da un google dupa lilian express...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
da, cica bagajele neinsotite 1 euro de kg... e mult? iar cele insotite 40 kg gratis si extra 1 euro/kg...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
alexutzzza spune:
| citat din mesajul lui Ruxita da, cica bagajele neinsotite 1 euro de kg... e mult? iar cele insotite 40 kg gratis si extra 1 euro/kg... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
La avion e gratis, nu am platit niciodata nimic, indiferent ce am luat cu noi. Avem si carutz si scaunul de masina cu noi dar nu platesti nimic, zburam atat de des ca avem carduri gold si e permis sa ai mai multe kile cu tine decat in mod normal.
de
Yannis
ana_g spune:
si noi pe aici, cam tarziu, dar am avut diverse de rezolvat peste zi....
ieri s-a intamplat ceva ciudat...stefan a mancat, a mancat cu pofta!!! nu stiu ce-a avut...sa fie de vina plimbarea prin herastrau?....oricum, mancase la pranz un ardei umplut, apoi am fost in parc, cam o ora, acasa a adormit, peste o ora s-a trezit suparat, planset, agatat de mine cu disperare, din astea....si l-am luat la bucatarie sa-i fac un gris cu lapte si il vedeam ca se tot agita, se tot intindea la oale/cani, ce vedea el pe acolo, deci ii era foame, f foame! si pana sa se faca grisul ala i-am pus intr-o canita niste supa cu miez de paine si a mancat copilu meu nemancacios (mai ales de supe care-s iac!) cu doua guri!!! si portia imensa de gris cu lapte si putina miere!!!! imi venea sa-mi fac cruce si sa pup pamantul, serios! seara la fel......sa vedem azi ce-o fi, ca inca nu a mancat de pranz, doarme.
am inceput sa-i dau calciu sirop, parca asa trebuie in lunile cu R, nu?
alexutza, drum bun spre casa! si spor la impachetat! zi mersi ca-s haine de vara![]()
![]()
lorex, endoscopie, apoi radiografie cu bariu probabil....dar daca zici ca te doare...
cafea la resou....povesti de camin stiu de la fratele meu, eu m-am mutat direct la sotz acasa, asa ca nu stiu pe traite cum e viata de caminist, dar uneori mai tanjesc, mai ales daca ma gandesc la povestile f savuroase ale fratelui...mersi tomaca! tre sa fie f buna, ca se face inceeeet, nu? ca aia la nisip (sau ai zis si tu asta deja, nu?)
nyny, revizii din astea trebuie cam la 6 luni!
si cand ma gandesc ca eu am fost ultima data la gineco cand avea stefan 2 luni.......
_
mama lui Stefan, pui scump
lorex spune:
Alexutzza, spor la impachetat/carat/ajuns cu bine la bucale!
Care-i faza cu cardurile gold (sau de alta culoare) la avion? ca vreau si eu![]()
Tomaca, "de aspirare e comparabila cu batista bebelusului"???
Ioi...mie mi se pare ca nu trage nici un puf macar...de care ai? eu am graco
BF...bag si eu acusi niste crs-cra-uri legate de memorie!
Loredana, citisem recent intr-o revista ca cica spanacul are el ce are fier, dar ca e putin si greu asimilabil...
Ana, "imi venea sa-mi fac cruce si sa pup pamantul, serios! "
. s-o tina tot asa!!! probabil ca nu-l mai doare burtica. Stii cand ai indigestii nici pofta de mancare nu ai..
tomaca spune:
| citat din mesajul lui lorex Tomaca, "de aspirare e comparabila cu batista bebelusului"??? Ioi...mie mi se pare ca nu trage nici un puf macar...de care ai? eu am graco ![]() |
Ma referam ca atunci cand l-am pus pe mana m-a ciupit cam la fel cu batista bebelusului. Mai incerc in seara asta pe Tudor, sa vedem ce muci mai are.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un