Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (6)
Raspunsuri - Pagina 4

mihahegarty spune:
Mirryan, cand e ziua ta de nastere sa te trecem la tabelul cu datele de nastere!! Desigur, fetele care se pricep sa treaca datele, trebuie sa ma invatati si pe mine iubitele, va rog!! Dar trebuie sa aveti rabdare, ca s ar putea sa nu invat din prima!
Lulusor, si aici e apa supe super dura!! Uite ca nu m am gandit ca poate nu ar fi bine sa i fac baita zilnic!! Noi prima baine i am facut o cand avea 3 saptamani, nu ne am grabit! Maine cand ma duc la cantarit, am sa intreb daca ar trebui sa i facem baita mai rar! Bun point mi au dat!!
Anaemide fiecare data cand pomenesti de uscatorul ala de par imi vine sa rad!!! Ma intreb cat o sa reziste!!
Maine am sa l incerc si eu, poate chiar dupa ce pleaca sotul la servici, ca sa mai dorm si eu un pic, caci Imi a mea nu doarme intre 6.30 si 9 dimineata. Ce dulce e somnul de dimineata!!!
In legatura cu Anastasia, oare nu cumva duce dorul prietenilor pe care si i a facut la gradinita? Poate de aia plange?? Stau si eu si mi dau cu parerea.
Babylicious, vorba ta, complicat cu putulicile astea!! Nu i asa Alexia si Roxibarbu?
Cereline?? Tu ce mai faci iubita? Mai treci pe aici, ca se simte lipsa ta!!Suneti bine?
Adra si Anaemi, si Imi are bubite albe pe fata si vreo doua pe corp. Cica ar fi bubite de lapte care ar trece!
Ruxiii, si Imi a mea iese acum tot la 2-3-4 zile! Dar eu nu i dau nimic, cand iese iese!! Legat de vaccinul de la 2 luni, noi il avem acum joi, pe 22 septembrie! Mi e cam frica, dar Dumnezeu e mare si ne o pazi si pe noi!! Cred ca cel mai frica imi va fi la MMR, la 1 an... Am uitat cum se zice pe romaneste, parca ceva cu R...
In legatura cu ceaiul, eu nu i as da ceai, cineva zicea ca e greu de digerat si plus de asta ii dai confuzie cu gusturile la lapte! Dar faci desigur cum vrei si cum consideri tu ca e mai bine pentru voi!

mihahegarty spune:
Ruxiii, ce pozitii haioase ati experimentat la alaptat? Ma faci curioasa! Te rog sa ne spui si noua!!Doar stii ca eu sunt curioasa de aici si vai vai sa mi starnesti curioazitatea!!
Glumesc!!
V_Florina, esti comica cu cuvantul ala: 'frichineste'... N am mai auzit de cuvantul asta pana la tine citire!!
Din ce parte a romaniei esti?
Cred ca a fost culmea cu plimbatul prin parc, o data ce plangea saracul!! E un cosmar sa inceapa sa planga afara!! Imi amintesc si eu de la a mea!!
Imi pare rau de sperietura cu urechea!!sa i treaca pusculeanului!!

mihahegarty spune:
Michelle, in legatura cu suzeta......... Eu am fost joi la o prietena din Londra care a vazut ca Imi se chirceste de durere de burtica. Mi a zis ca suzeta ar mai alina o, i ar mai lua din durere si am ajuns acasa si i am zis sotului ca eu vreau sa i dau suzeta si el nu si nu. Mi a zis ca el nu e de acord cu suzeta, caci a citit el nu stiu unde ca sunt si copii de 3 ani care fac fitze mari ca vor suzeta si saracii parinti se chinuie sa le o scoata!! Deci, in loc sa ma mai cert si pe motivul suzeta, am renuntat!! Si a mea Imi am senzatia ca ma foloseste uneori pe post de suzeta, dar la urma urmei nu ma deranjeaza acum. Cand imi dau seama, o intrerup si vad ca nu maraie.

lulusor77 spune:
Tocmai a mancat masa de 23.00 si acum visez sa doarma pana dimineata. Va spun maine cum a fost.
Azi insa a fost cumintel, a dormit bine de tot si am reusit si noi sa dormim in 2 reprize (nici nu mai stiu de cand n-am mai dormit ziua), asa ca ne-am revenit.
anaemi, faza cu uscatorul e mare descoperire, si la mine a functionat din prima. Si eu folosesc metoda cand sunt disperata si nu stiu ce sa-i mai fac.
Babylicious, razi tu razi, dar te vad eu pe tine cand oi avea si tu putulica.
marryan, si la noi apar mucozitati in scaun, dar nu f multe, cam ca si la tine. Dr. a spus sa nu ne-ngrijoram, asa ca stai linistita.
adra_bell, habar n-aveam ca acele cojite de pe cap sunt cruste de lapte. Eu credeam ca-s de la cosurile care se usuca. Bun ca m-ai lamurit.
Ruxiiiii, lisssa si eu am inceput sa experimentez pozitii de alaptat de cand face scandal la san. Acum vad ca-l place sa stau culcata langa el, pozitia de alaptat de noapte. Ce-o mai fi insemnand si preferintele astea ale lor, nu stiu.
florina, draga de tine ce sperietura ai tras. Bine ca n-ati intrat in panica. Ma tot gandesc la tine ce program aveti si cum reusesti tu sa ramai totusi zen. Eu dupa o zi ca a voastra as fi luat-o razna, sau pe-aproape.
miha, eu fac proba supltului la fiecare alaptat, il cantaresc inainte si dupa ce mananca si asa stiu (aproximativ) cat a mancat.
In legatura cu cearta cu sotul, ne-am impacat imediat, doar ca m-a afectat pe mine tare mult, fiind si obosita si si mai sensibila. Deh, si eu sunt peste, asa ca ma-ntelegi.
Michelle, eu m-as bucura sa ia suzeta, macar din cand in cand, dar nu-i place si pace. Din cand in cand cand e f. agitat ii mai dau degetul meu cel mic sa-l suga, dar asta nu e o solutie f. buna, pt. ca tot agatata de el sunt. El nu nimereste sa-si bage degetelul in gura, eu sincer m-as bucura sa-si suga degetul, nu e grav la varsta asta. Se dezobisnuiesc ei mai incolo.
Ruxiiiii, da, e mult 180-190 ml., dar astea au fost exceptii, nu bea atat la fiecare masa. Oricum baiatul meu are deja aproape 6 kg, el nu s-ar satura cu numai 100 ml. pe masa. In 24 ore bea cam 800-850 ml. lapte iar la greutatea lui nu cred ca e f. mult.
alexia, am vazut si eu invitatia la botez, super draguta! Pe mine m-ar convinge sa vin.
Azi i-am taiat si eu pt. prima data unghiutele de la maini. Nu ff scurt, dar e oricum mult mai bine acum.
Va pup pe toate si va urez un somn placut, fara treziri multe!

mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxybarbu Mihahegarty vroiam sa te felicit pentru ca ai renuntat la tiramisu ![]() ![]() ![]() |
Multumesc iubita!

Parca a inceput foarte ocazional sa mai zambeasca, de gangurit gangureste, dar de zambit foarte rar si foarte sters!!

mihahegarty spune:
Ruxiii, bravo ca v ati rasfatat!!
Ai zis ca Sara mananca intre 100-150 ml, poate fetitele mananca mai putin decat baieteii?!
Pasarica i o spal si inauntru, dar nu insist prea mult! Doar cat dau o data cu apa si gata. In schimb, la fiecare schimbat de scutec, o streg bine bine si intre buzici!!!
Eu nu am vazut ce s a vorbit pe FB, caci sincer folosesc foarte rar FB. Pentru mine, DC este esential si mi ar parea si mie rau sa se divizeze fetele si sa nu mai avem discutiile noastre pe DC.
Roxibarbu si Ruxiii, ce bine de voi!!! Wow, ce n as da si a mea sa manace la 9.00, cand manca de obicei si apoi doar la 6!!! Cred ca daca se intampla asa, l am prins pe Dumnezeu de un picior!! Alexia, bebelina ta e opozitia celora lui Roxibarbu si Ruxiii. A mea e intre, la 9, la 1 si la 5!! Lasa Alexia, ca vine si timpul nostru sa huzurim!! Un pic de rabdare!!

mihahegarty spune:
Lulusor, ma bucur ca te ai impacat cu sotul. Sigur ca te inteleg, vorba ta, sunteti pesti si foarte sensibili!!
Eu nu as avea rabdare sa o cantaresc inainte si dupa fiecare alaptare, plus de asta eu alaptez 'on demand' si sincer Imi suge cateodata 5 minute, cateodata 10 si poate destul de des in timpul zilei.
Si eu ii dau la a mea degetul mic sa l suga!! Mama ce i place!!!
In legatura cu alaptatul stand culcata, am incercat asa de 2 ori la inceput si am observat ca am niste senzatii ciudate in corp!! Nu stiu, dar eu asociez sanii mai mult cu senzatiile sexuale decat cu alaptatul si efectiv cand stau culcata am senzatii nasoale in corp, ca mi zboara mintea la altceva.... Stiu ca mi e greu sa ma scol s o alaptez in timpul noptii, dar din cauza acelor senzatii nasoale efectiv nu pot sa o alaptez in acea pozitie.
Eu mai tot timpul cand o alaptez imi palpam sanul, tot din cauza acestor senzatii sexuale pe care le asociez cu sanul. De curand, fiind nevoita sa alaptez de mai multe ori in public, am facut eforturi mari sa nu mi palpez sanul si de aia am mai trecut peste aceasta senzatie, dar tot il mai palpez uneori (ca si cum m as mulge, asta vreau sa zic prin palpat).

mihahegarty spune:
Si eu Florina as fi curioasa ce probleme au aparut pe FB. Daca pot ajuta cu ceva, cu atat mai bine. Eu as vrea sa ramanem prietene pentru totdeauna, de aia vreau pace si armonie!! Sper sa fie asa!!
Gata, mergem la nani, ca sotul maine merge la servici!! Pupici si pe maine!!

v_florina spune:
MihaH, m-am nascut in Bucuresti si aici am crescut. Frichineste vine de la frichine
Lulusor, iti garantez ca si tu ai fi zen. Ce alternativa ai avea fata de un sufletel mic? ATunci cand doarme, sau in putinele minute cand ne privim fara sa planga, este un ingeras, este atat de scump si de drag, incat pot sa trec peste restul orelor de agitatie si plans. Cand il vad cata alinare isi gaseste la sanul meu, mi-e atat de drag de el...
M-am obisnuit cu orele putine de somn de noapte. La pranz oricum nu obisnuiesc sa dorm, nu pot. Si imi pun si eu sperante ca pe la 2 luni asa, se stabilizeaza programul, trec colicii, comunicam mai bine, avem alternative ca sa-l obosim, si atunci poate doarme o ora-doua la pranz. Pe de alta parte, dupa cum il vad, sigur este argintul viu, o sa ne scoata peri albi.
Mami de Pusculeanu mic si foarte plangacios (24 aug 2011)

babyblue spune:
buna fetelor.
multumesc pentru urari si spun si eu la multi ani lui liz si stefan!!!!!
legat de frichineste si eu il stiu si l mai folosesc.:)
miha, ma bucur nespus ca sotul a avut grija de voi si mai ales ca e atat de atasat de imi.
nu stiu dc e o idee buna sa i dai sa suga degetul, stiu ca nu e bine sa o inveti asa. dar e doar o parere.
ne laudam si noi ca am scos singurei masa de noaptea. ma rog, am prelungit-o la 5-6 ore.:)
azi a mai avut putttinnne colici, dar cu o dusca de debridat l-am calmat.
noi mai nou, dansam cu mami, ne place taree mult. acum doarme asa haios, cracanat si cu talpicile lipite, e atat de dulce si frumos ca mor dupa el. ne zice lumea in parc ca e fata.:) nah, bufnitoi sa fie, ca al meu e. si mi pare cel mai dulce ingeras.
_
Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....