Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

O sa fie o luna a minunilor!
Eu sunt nascuta pe 9 Mai, si trebuie sa nasc pe 6. Poate nasc de ziua mea

Somnic usor, burticutelor!

Elly 7+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Elly, o sa fie bine, vei vedea. ai incredere si totul va fi ok.

Felicitari noilor venite, vad ca sunt o multime de bebei care se vor naste in mai....

Fetelor, mie nu mi-e asa de somn, si abia asteptam sa am si eu starile astea de somnolenta, visam sa dorm si eu dupa-masa si sa dorm mult, mult pentru ca de felul meu sunt foarte matinala, desi e adevarat ca seara ma culc mai devreme. Parca nu ma mai dor asa de rau sanii si nici senzatia aia in stomac nu mai e asa de aiurea... sper sa fie totul ok cu bebe, sa nu fie semne rele sau mai stiu eu ce...

Doamne, vad ca ma stresez cam rau... abia astept urmatoarea eco sa ma asigur ca e totul in regula.

pe toate si va tin pumnii sa fie totul bine si sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella81it spune:

Buna dimineata!
Ellyshor UM 20.08.2011 si DPN 26.05.2012
Anaasta vad ca nu sunt singura care are o senzatie aiurea in stomac,e de la ansie,eu am cate odata atacuri de panica,de fapt le-am avut la sarcina cu Alex.
Eu toata saptamana am umblat sa sa pregatesc actele ptr prematernitateacum plec iar .Duc pe Alex la gradi si apoi sa rezolv cu actele astea
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa!
Revin mai tarziu!

www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA mamica de Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaasta spune:

Oh, mie imi parea ca e o stare de pre-greata... Hm, desi trezitul la 3 sau 4 dimineata ar putea fi un fel de panica, prea multe ganduri... Nu stiu ce sa zic, o sa mai observ.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Buna dimineata!

As mai avea o intrebare care ma framanta : am baut jumatate de paharel de vin cu o zi inainte de ziua in care trebuia sa-mi vina ciclul, deci eram deja insarcinata si jumatate de bere la o saptamana dupa conceptie. Ce credeti? Poate afecta bebe? Voi ati patit asa ceva?

multumesc mult pentru ajutor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leutzica spune:

Buna dimineata!
Apropo de starea de pre-greata....eu n-am avut asa ceva pana acuma....dar azi dimineata m-am trezit cu o greata in adevaratul sens al cuvantului . Numai ca, in drum spre baie, mi-a cazut in mana sticla cu apa minerala. Ce sa va zic...a functionat cat de cat, in sensul ca am renuntat la conversatia cu toaleta, insa a trebuit sa mai stau in pat vreo ora.
Alte idei de stavilit greata mai aveti?...Ca ma gandesc si la alternative in cazul in care apa minerala nu mai merge..

Sa aveti o zi cat mai buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Ma alatur si eu voua si sper sa ne tinem toti puii sanatosi in brate peste 9 luni.
Eu sunt in saptamana 7, UM 08.08.2011, DPN 14.05.2011
Mai avem un baietel, licurici de ianuarie-febr.2009, Lucas.

La Lucas am obtinut sarcina dupa 3 ani de tratamente, inseminari, monitorizari, stimulari, iar acum am ramas din prima luna de incercari...

Cine se pricepe la editat pe prima pagina, as propune sa fim ordonate dupa DPN, asa stim care urmeaza

Simptome am si eu, mai rau ca la prima sarcina, greata toata ziua, acum un pic mai bine, caci am fost la un dr homeopat si mi-a dat ceva sa iau, care cred ca imi face chiar bine.

va pup pe toate,

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 6+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Cuchilici, nu-ti fa probleme...noi am conceput ambii copii in concediu, cu multe seri de jucat carti si baut vinut, etc. si cel mare are acum aproape 3 ani si e mai mult decat ok.
Daca ar fi fost sa fie vreo problema, corpul tau ar fi reactionat si sarcina nu s-ar fi prins sau s-ar fi dus foarte repede.
Stai linistita, de la un paharel de vin si jumatate de sticle de bere, chiar nu e nici o problema.

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009 si 6+

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

buna fetelor,
ma inscriu si eu in odiseea asta. azi dimineata mi-am facut un test de sarcina si mi-a iesit pozitiv.
UM 19 august, iar DPN este 25 mai 2012.
mai am o fetita de un an si 10 luni.
deocamdata nu am nici un simptom, insa nici la prima sarcina n-am avut. nici greturi nici nimic. am fost norocoasa. sper ca la sarcina asta sa fie la fel.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Cuchilici jumate de pahar nu e nici o problema. stai linistita.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput