Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina2222

Ellyshor, felicitari pentru cele 8 saptamani. Iti doresc ca urmatoarele sa fie senine si linistite. Am facut test barza dar vreau maine sa iau Sure-Check.

Tigruta iti tin pumnii sa nu fie nimic grav. Este foarte bine ca ai vb cu dr. si ca ai luat imediat duphaston. Ma gandesc la tine si abia astept o veste buna maine!

mamica de baietzel Darius

Darius s-a nascut a doua oara
Darius 1 an
www.facebook.com/media/set/?set=a.247048438657385.78784.100000566922149" target="_blank">Darius 2 ani
pozele lui Labuta

Mersi mult, Doina, pentru felicitari!
O sa vezi ca se pozitiveaza si Sure Check-ul.
Astept verdictul maine dimineata.

Elly 8+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine cu un bb?
UM : 28 august 2011
DPN: 03 iunie 2012
Astazi am facut primul test, acum plec sa mai cumpar unul sa ma asigur....desi dupa simptome e clar....mai ales ca nu sunt la prima sarcina....mai am o dulceata de 3 anisori si un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Din pacate nu pot sa stau in pat, Luca ma solicita foarte mult si vrea si in brate si e greu. nu are cine sa ma ajute in afara de sotul meu care merge si la serviciu..asa ca ma rog la doamne doamne sa fie bine..
ma duc sa spal copilul ca asta e al 5-lea scaun pe ziua de azi..deci nici el nu e chiar ok..offf,,o fi de la struguri??

Elena mami fericita de Luca si 6+

Mergi la inceput

Bebelina, esti binevenita draga mea! Sarcina usoara si un bebelus perfect!
Acusica te trec in listuta!

Elena, ufff, poate si din cauza efortului pe care il depui cu bebe a aparut sangerarea. Imi pare rau ca nu are cine sa te ajute
Abia astept sa mergi maine la dr vedem despre ce e vorba.
Te pup dulce, ai grija de tine atat cat poti!

Elly 8+ si Babyboom

Mergi la inceput

Doina, la tine care a fost data ultimei menstruatii?

Pupicei!

Elly 8+ si Babyboom

Mergi la inceput

Maine abia la la 2 merg..eu mai degraba am crampe nu stiu cum sa explic durerea de burta.a si mai devreme cand am fost la baie aveam o pata maro inchis..sunt tare necajita..nu vreau sa va necajesc si pe voi dar va mulumesc pt gandurile bune..
Elishor deci tu ce tratament iei?? eu si la Luca tot duphaston am luat..si inainte de Luca am avut o sarcina oprita in evolutie tot cam pe la varsta asta si tot asa cu scurgeri a fost..offf
sunt stresata rau..
Imi cer scuze inca o data ca va necajesc si pe voi dar trebuie sa ma plang la cineva..

Mergi la inceput

Elena, iarta-ma ca n-am mai intrat aseara. Am cazut lata de somn. Deci eu iau asa: Utro 8 pe zi, saptamanal mai fac o injectie cu progesteron, iau 1 cps Elevit, 1 acid folic, 2 Magne B6, si am adaugat eu si 1 Cetebe(vit C cu eliberare prelungita) pt ca stiu ca am deficit, e buna in sarcina si ajuta la sangerari cum am avut eu. Cam asta iau. Te pup tare dulce! Cum esti azi? Bafta la 2 la dr!

Elly 8+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Buna dimineata!

Am tot citit pe internet si constipatia este un simptom specific. Eu nu am avut probleme pana cum. ba mai mult, azi de dimineata am avut diaree. Am baut un ceai de menta fiindca am citit ca poate ajuta. Voua vi s-a intamplat?

Mersi mult si va urez o zi usoara!

Mergi la inceput

Cuchilici si eu fac cam moale. Nici vorba de constipatie
Nu cred ca este o regula la toate sarcinile. Depinde de organism si de sarcina.

O saptamana reusita!

Elly 8+ si Babyboom

Mergi la inceput

Buna dimineata..
atat de ingrijorata de problema mea am omis sa urez bun venit doinei si bebelinei si sarcina usoara..
Elly nu-i nimic te inteleg perfect..
Vi se pare normal faptul ca pana acum ma trezeam in fiecare noapte sa merg la toaleta iar azi noapte nu am avut nevoie??

Mergi la inceput