Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 20
Alice_Elena spune:
matusa, eu acum vad ca esti din cv..
si mie imi pare rau ca nu am fost la cta. dar laura de ce n-a venit? cred ca nu o mai luam pe mara de acolo daca vedea casucile alea ![]()
sunteti frumoase toate 3. pe iuliana nu o stiam din poze. dar poate apuc sa o cunosc pe viu. si pe rubia, ca nici pe ea nu o stiu 
la cristina nu mai sper ca e depaaaarte
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
24+ 
bumblebee spune:
Ce faine-s pozele de la IC (Intalneala Constanta
)! 
V-au tinut piticii in priza! Ce mamici frumoase!!
Delfinasi energici si frumosi! F frumos! Asa de rau imi pare ca am fost la mare si nu m-am vazut cu nicio mamica. Pt asta, la anul tb sa ne vedem de 2 ori, da??![]()
baby78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Alice_Elena matusa, eu acum vad ca esti din cv.. si mie imi pare rau ca nu am fost la cta. dar laura de ce n-a venit? cred ca nu o mai luam pe mara de acolo daca vedea casucile alea sunteti frumoase toate 3. pe iuliana nu o stiam din poze. dar poate apuc sa o cunosc pe viu. si pe rubia, ca nici pe ea nu o stiu ![]() la cristina nu mai sper ca e depaaaarte Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 24+ ![]() |
Cu mare placere

Poate stabilim marea intalneala a constantencelor
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
| citat din mesajul lui bumblebee Ce faine-s pozele de la IC (Intalneala Constanta ![]() V-au tinut piticii in priza! Ce mamici frumoase!! Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
Iti dai seama ca la anu va fi si mai frumos ca vor fi mai maricei si se vor juca intre ei..plus ca mamicile nu vor mai fi stresate de cazaturi ....
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
bambi_bv spune:
Raportez si eu una bucata delfinas umblaret!

A facut si Matei acum cateva minute primii pasi singurel.Suntem la mama la tara si a mers de la un fotoliu catre o canapea care sunt fata in fata la mica distanta.Cand l-am vazut l-am luat in brate sa il pup si a inceput sa planga
. Dar i-a trecut repede si a mai repetat apoi schema de cateva ori.
Mama facea clatite, si de bucuroase ce am fost ca merge singurel a uitat tigaia pe foc si a umplut casa de fum.
Acum ne bagam la somnic, mai exersam maine.
SUPER pozele de la IC.Numai mamici superbe si delfinasi unul si unul.Si locul unde v-ati intalnit pare foarte dragut!
Noapte buna delfinariu!
rubia spune:
Am vazut pozele,fetelor ati fost rapide, ma pun pe salvat in calculator .Abia astept sa ne vedem mai multe mamici cu delfinasi.
racusor2010 spune:
| citat din mesajul lui tanti Racusor nu este cumva imunice? si daca da cat ii dai? Andrei 11.02.2006 si Matei Alexandru 23.06.2010 |
ba da

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
bamboletta spune:

ce delfinasi si mamici frumoase au fost la intalnire 

Bambi-felicitari pt primii pasi
fug si eu la somn...n buna 
palomina spune:
Holaaaa, fetelor!
Am vazut si eu poze de la IC
fff simpatici delfinasi si mandre mamici !
Imunice si uleiul din ficat de peste mi se par f bune, o sa-i dau si eu lui A. - mercic Racusor
Maine sper sa ajung si eu cu puiul la vaccin ca azi n-am apucat....
Eu azi n-am avut chef de nimic, trageam efectiv de mine
de doua zile n-avem apa la baie si tre sa caram apa de la bucatarie...., s-au strans o gramada de rufe de spalat .
I-am luat un costumas rosu lui Antonito sapt trecuta, l-am spalat, éram bucuroasa nevoie mare ca nu iese culoarea cine stie ce.... Azi i l-am dat si ies scamele de pe dos, se lipesc de scutec , zboara scamele peste tot!
o sa-l mai spal inca o data pe dos....
Si tot nu avem destule hainute, pt in casa nu prea are si nici caciula nu i-am luat- deci, tre sa ne mai facem de lucru prin mall zilele astea ![]()
Va pup! Noapte buna!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010
carla_2008 spune:
Am vazut pozele de la IC ale Cristinei,ce se mai distrau delfinasii,Tania se cam dragalea cu Vladut.Iar Cris iti sta atat de bine cu parul tau cret desfacut!
Iuliana a vazut in poze ca tare bine v-ati simtit in Grecia,peisajul superb,piciul in largul lui,mami si tati linistiti si fericiti!
Alice doamna din filmulete e bona acea de care va povesteam de 70 ani,ce ma ajuta 4 ore pe zi,de la 2 la 6. A super ok cu copiii,am incredere in ea,stie ca sunt o stresata si e convinsa ca o urmaresc si in parc
. S-a intamplat o data sa trec fara sa stie,apoi a observat, si o vedeam cum ii dragalea pe copii,se juca cu ei.dar nu poate mai multe ore nici sa ma ajute la nimic cu casa si cere mult. Dar cand vad peste ce persoane mai pot da,ma multumesc cu Mia.
Legat de fata agresata,da,un centru e cea mai buna solutie,o terapie.
Azi o suna pe nasa,nasa o intreaba ce s-a intamplat ieri si ii spune ca ea de fapt m-a salutat si ca eu i-am spus sa plece.Offf m-am enervat ca minte. Concluzia,ii gasim un loc bun pt terapie.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

si
Victor Andrei - 23.07.2010