Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aris felicitari pentru dezpampersire Ce olita ai gasit pana la urma?

Noi cred ca am ramas singurii cu pampers. Mai poarta vreun ghiocel?

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Pentru doritori

http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Cristiana%20Botez/

pozele de la botez. Nu stiu de ce dar de ceva vreme imi incarca pozele de la coada la cap. Veti intelege voi ordinea evenimentului.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

ce mare s-a facut Rares. Si parca seamana din ce in ce mai mult cu tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_nicolae spune:

Noi purtam LINISTITI pampersi. Am cumparat acu ceva luni 2 olite identice, una la noi, un ala bona acasa. Ass, doar ce vede oala si zice clar si raspicat: NU. Nu insist. O singura zi, acu vreo 3 saptamani, a asezat olita in centrul camerei, a pus un ursulet de plus sa faca pisu, si eu am gandit [bucuroasa]: gata, a venit momentul!. Dar nope, venise doar pt urs. Pt bb3, mai tre sa treaca vreme.

Oricum, Tudor, copilu' de aur, a trecut la olita la 3 ani. Asa ca, mai profit inca de vremurile astea cand inca stau linistita, nu cu ochii ca pe butelie, a facut ori n-a facut. Cand va fi, stiu cam cati chilotei pe zi o sa spal. Si nu o sa mearga cu : "vezi ca azi nu spal, ca a sfant cu cruce rosie"

Poze cu noi

Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Pentru doritori

http://s598.photobucket.com/albums/tt70/Floric_album/Cristiana%20Botez/

pozele de la botez. Nu stiu de ce dar de ceva vreme imi incarca pozele de la coada la cap. Veti intelege voi ordinea evenimentului.

Poze Raru
Poze noi

ce mare s-a facut Rares. Si parca seamana din ce in ce mai mult cu tati.

Si eu am remarcat si una si alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Io mor de somn, oricum mai nou ma culc odata cu gainile (vorba aia, "cine se culca o data cu gainile, se culca si a doua oara"_ dar amu nu mai pot de curiozitate: anca_nicolae, care-s ideile pe care le-ai expus acum 1 an doi si care acum sunt "in trend", zi-le cu tupeu, vorba aia, sa dau un feedback. Adica sunt curioasa in primul rand daca am facut si eu atunci gargara impotriva lor si acum imi par bune, sa vaz cat de consecventa sunt;).
In rest, cred ca stii ca si daca am ridicat si io spranceana a mirare, vorba lui Floric, io te citesc cu mare drag si pasiune (doar stiti ca-mi plac romanele;)) si da, cred ca in unele privinte nu ti-s toti boii acasa sau cum sa zic, e clar ca esti aparte si destul de excentrica in atitudine/ gandire etc, da' ai un farmec irezistibil, zic io, vrand-nevrand starnesti valuri/ polemici/ opinii pro si contra...ai veatza in tine, ce mai incoace si-ncolo!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anca_nicolae

Noi purtam LINISTITI pampersi. Am cumparat acu ceva luni 2 olite identice, una la noi, un ala bona acasa. Ass, doar ce vede oala si zice clar si raspicat: NU. Nu insist. O singura zi, acu vreo 3 saptamani, a asezat olita in centrul camerei, a pus un ursulet de plus sa faca pisu, si eu am gandit [bucuroasa]: gata, a venit momentul!. Dar nope, venise doar pt urs. Pt bb3, mai tre sa treaca vreme.

Oricum, Tudor, copilu' de aur, a trecut la olita la 3 ani. Asa ca, mai profit inca de vremurile astea cand inca stau linistita, nu cu ochii ca pe butelie, a facut ori n-a facut. Cand va fi, stiu cam cati chilotei pe zi o sa spal. Si nu o sa mearga cu : "vezi ca azi nu spal, ca a sfant cu cruce rosie"

Poze cu noi

Veronica-Elena 13 ani, Tudor-Iulian 11 ani, Robert-Adrian 2 anisori

Nici David nu vrea nicicum sa stea pe olita. Nici eu nu as vrea sa-l stresez. Il las in pace. Ii mai propun din cand in cand, il tin prin casa cu chilotei, las si olita la vedere, dar inca nu se leaga nimic. Mai asteptam...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Floric ai fost tare chic la botez, imi place mult cum iti sta cu alb!Oai, ce mare e Rares!!!

Olga, lui Andrei ii pun inca pampers noaptea; si la gradinita o sa-l duc cu pampers, sa nu se ia cu joaca si sa le faca surprize doamnelor. Eu zic sa nu te stresezi cu subiectul asta, inca nu e pregatit, cand va fi, va merge totul repede si fara accidente.

Am uitat sa zic ca am vazut si eu pozele lui Novus de la Moeciu. Mi s-au parut cele mai diversificate ( daca tot suntem pe forum de mamiceala!) dintre toate, asa ca mi-au placut mult! Novus, esti suparata pe mine?( ca am asa un sentiment ca da)

Anca, te-am lasat la urma, ca sa ma pot dezlantuiGlumesc, vreau doar sa-ti spun ca nu trebuie sa iei in nume de rau faptul ca uneori tindem sa avem atitudinea "noi stim mai bine". In cazul celorlalte fete nu ma pronunt, dar eu m-am trezit deseori abdicand de la principii pe care acum cateva luni le sustineam sus si tare, constatand ca "realitatea de pe teren"( vezi cresterea copilului) nu-i chiar similara aleia pe care mi-o zugraveam eu in minte ( complet nerealist, as zice) si ca sunt dispusa a renunta la principiile alea mai usor decat as fi crezut vreodata. Nu stiu, cred ca exista in "genele" oricarei mame care se respecta, momente in care traieste sentimentul ca tot ce face, face cum nu se poate mai bine, ca variantele pentru care opteaza in cresterea si educarea copilului sunt cele mai grozave si atunci nu-i prea dornica de sfaturi si contraexemple - cel putin pe mine ma apuca momente de-astea de autosuficienta, asa cum ma apuca si de-alea de dezamagire fata de calitatea mamicelii mele. Asa ca trebuie sa privesti cu indulgenta si toleranta celui mai experimentat atitudinile noastre (eu, cel putin, asa as vrea sa fiu privita, fiindca n-as vrea ca naivitatile sa-mi fie prea drastic sanctionate).

Ilinca, sus moralul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Si, chiar, tufete, vreau sa va propun o tema de discutie: Ce v-ati propus, dar nu ati (mai) pus in practica in ceea ce priveste cresterea copilului (si educarea lui, evident)?

Mergi la inceput

Intrebare: bea vreunul dintre ghiocei lapte de capra? Eu i-am cumparat lui David si mi l-a scuipat cu mare scarba. L-am gustat si eu si taica-su si nu ne-a fost bine deloc. Mie una mi-a venit sa vomit. Nu stiu cui ar putea sa-i placa asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Oli, Rares a consumat lapte de capra, pe la inceputurile epocii laptelui (dupa intarcare). I-a placut. Dar lui ce nu-i place...Am baut si eu la acel moment si nu mi s-a parut chiar bleah...Acu poate tie ti se trage si de la sarcina sau poate chiar o fi mancat capra ceva stricat

Acu, nu mai am de unde sa iau lapte de capra. Caci atunci aveam capra cunoscuta, nu luam de la magazin.

Multumesc tare mult de aprecieri. Chiar seamana RAres cu taica-su?MA apuc eu de treaba sa imi fac o fata sa semene cu mine.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput