Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***
Raspunsuri - Pagina 16
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui novus Anaan, super tare Andrei, imprevizibil si hotarat , imi place !! asa adaptare mi-as dori si eu !!Deci am ramas singurele casnice www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
pai cineva sa stea si acasa. Vorba lui Vladimir (cand gaseste vreun bat pe care il rasuceste in maini): "mama la placinte face"
dar Ada invata germana acasa, gratis...asa as fi vrut si eu
Ilinca_M. spune:
Helou!
Vazut serii intregi de poze: dragoana calatoare, pozele Adei de la Moieciu, shugubeatza Ana Bianca...of, or mai fi fost, ca acum sunt lapsusiana?![]()
Felicitari pentru vajnicele impliniri pe toate planurile: in primul rand "magna" lui Anaan, sarmala lui Aris
, gradineala fara impotrivire a Evei si a Guliei (copiii astia se cam potrivesc, nu sunteti de aceeasi parere?), perlele vladimiresti si alexandrosesti (astia doi is campioni, io sper sa fie candva colegi de clasa, va fi haiu' de pe lume acolo:))) etc etc ca ma lasa memoria. Ma lasa tot organismu' ca m-am trezit cu un sholdan intzepenit, de bine ce-am dormit sa nu deranjez Phipha. Si in alta ordine de idei, nu m-am cantarit da' simt ca m-am facut cat un porc de Craciun, ma simt tare puhava, de fapt cred ca nu-s kile in plus ci pufoshenie sedentara
. Mai bine erau kile-n plus da' cu mushchiuletzi!! No, nu-s in cea mai grozava pasa din niciun punct de vedere, asta e! Simt ca ma apuca atacuri de panica, ma pocneste stresul, ma gandesc deodata si la credite si la doctorat etc si am impresia ca o sa esuez pe toate planurile, atac de panica in toata regula, ce mai. Freun psihiatru la horizont?...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
simplyana_m spune:
Salut! Subscriu la tot ce-a zis Ilinca! Dar la tot
!(Ok, mai putin la atacurile de panica, sunt prea letargica pt ele, nu mi-s buna nici de-asa ceva)
http://www.lucamic.blogspot.com/
Monnvas spune:
Stai, stai, ca amu mi-a picat fisa. NOVUSELU', te nerfasi si tu o data? E cazul sa-ti dau de baut

ANAAN, summa cum laude pt ingradinitirea lui Andrei. 
Al meu cred ca si-a facut o gagica la gradi. O stim si din parc. Ieri cand s-a trezit mi-a zis ca vrea "la Octavia". De dimineata intra in sala si iese imediat: "Unde-i Octavia??". Il duc inapoi in sala si-mi zice educatoarea ca Octavia e in sala, dar s-a tuns. Asta micu' n-o mai recunostea si s-a speriat, mi-a zis si educatoarea ca numai cu Octavia se joaca
Sa vezi ce jale o sa fie peste vreo luna, ca o sa se mute la alta gradi,la stat...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
ILINCA, SIMPLY, ce v-ar putea scoate din starea aia? 

REMONTAAAAREAAAA!
Io dau un frappe. Care ce mai dati antidepresie?
CRISTIAN (7.03.2009)
cami_05 spune:
Salutareeeeee fetelor!
Imi cer scuze ca nu am mai intrat. Am avut o perioada naspha, de acomodare si eu si Iulia. Nici acum nu sunt cu totul acomodata in Bucuresti dar asta e... Iulia imi mai plange la telefon sa vin ACUM de la scoala. Imi e tare greu cand o aud ca plange si nu pot sa o tin in brate sa o pup. Drept urmare m-am apucat de fumat dupa 6 ani.
In rest e ok unde stau, mai greu a fost sa ma acomodez cu mancarea, am slabit vreo 2 kg. Stau undeva pe langa parcul Tineretului, in stanga iar in dreapta merg la Sun Plaza.
In week-end am fost prin Herestrau, prin Afi, a mai trecut timpul cumva. Joi vreau sa plec acasa, imi iau liber vineri,sa petrec mai mult timp cu Iulia.
Va pup pe toate

anca_nicolae spune:
Salutare!
Felicitari multe pt annan... privind la oameni/realizari ca ea mai putem regasi, cand si cand, satisfactia unei munci/activitati, ALTA decat banii! Din pacate, oamenii au ajuns sa considere job-ul doar ca pe o modalitate de a ne plati facturile. Si.. asta este, 90%. Unii insa au SANSA sa "guste" SI din placerea muncii in sine, mie imi plac mult chestiile astea, de satisfactie mentala, Annan
! Si legat un pic.., chiar zilele astea am gasit pe net un fost coleg de liceu [de care imi placea mult
] ca lucreaza -si chiar e destul de "sus"- la herbalife [sau ceva similar, firme cu siropuri de plante.. miraculoase, dar nu chiar atat cat sa fie incluse in medicina/farmacie, ma rog, alt subiect]. Si stateam si ma intrebam daca nu cumva, in ro mai ales, sunt mult prea multi oameni [tineri] care ajung sa munceasca cu totul si cu totul altceva decat scoala lor... Oare e fericit [din pct de vedere profesional] acel coleg ca in loc sa reuseasca sa existe ca inginer [sau o meserie mai apropiata de scoala facuta de el] doar face reclama la niste produse? Nu fac vreo apreciere/depreciere fata de vreun tip de munca, nuuu, doar ma uimeste diferenta intre scoala si joburile ulterioare... Desigur, e ok sa fim dinamici, dar oare.., acest "dinamism" nu ascunde, in esenta, doar o neputinta? Nu a individului in particular, ci al tarii noastre? Cu atat mai mult, "jos palaria" pt Annan.
Pt chato, multam de cuvintele frumoase scrise despre mine, mie mi se pare un pic prea frumoase fatza de totalitatea universului numit anca [modesta de mine
], daar, daca tu ai fost fericita langa mine, ASTA conteaza!!!
Apropo, sunt curioasa SI de impresiile mamei tale despre Moeciu... tre sa ne scrii ceva, da?
Despre noi, joi l-am operat [partea 2] pe bb3, tot la medlife, sper sa fie definitiva operatia si gata, de acum sa nu mai aiba bebitz nici o problema. Ce mi s-a parut ciudat, este ca de data asta Medlife-spitalul de pediatrie m-a dezamagit fata de medlife-spitalul de pe grivitei.. Fiind clinica privata, si avand si experienta ok de anul trecut, nu am fost pregatita psihic pt dezamagiri.. Nah, asa e cu dezamagirile, in general, in viata, cu cat cazi mai de sus, cu atat e mai nashpa.. Ma rog, ma focusez pe ce e mai important, asa ca noi sa fim toti sanatosi!
In rest, v+t au inceput si ei scoala, si ca veni vorba despre ei, am vazut ca ati scris despre "reducerea" volumului meu de povestiri. Asa este, a fost o decizie personala si deliberata. Eu, si voi stiti bine asta,
, NU ma cenzurez, acolo unde imi confer eu mie insami libertate, si acolo unde CRED in efectul benefic/ colorat/ util asupra celor din jur. Cand insa nu mai am acest crez, devin [stiu, unexpected
] foarte discreta. Din pacate, prea discreta. Stiu, AICI gresesc eu, pe toate planurile, sar dintr-o extrema in alta. Revenind la subiect, au fost 2 argumente clare pt a imi autoimpune "discretie" [Al doilea motiv este cel mai important].
1. Majoritatea mamelor de aici sunt cu bebe mic [si unic], sau copii INCA mici [mai putin Lysbeth, de care imi este dor]. Din acest motiv [DOAR din acest motiv, NU din vreo alta vina] au existat multe idei/aspecte/situatii relatate de mine aici, care NU au fost analizate/"masurate" cu ocaua corecta. Eu INTELEG si chiar am anticipat mereu acest lucru. Si mi-am asumat apriori urmarea de a fi de multe ori "pusa la zid" [in sensul FFFF moale] pe nedrept. Foarte putini oameni pot analiza corect si complet situatii in care ei personal INCA nu au fost. SI asta stiu. Si, prin urmare, NU asta m-a necajit. Nu. DAR, cand am vazut ca in situatii ffffff similare, alte mamici de aici au fost percepute de restul fetelor diametral opus fata de "pusul meu la zid", adica au fost intelese si chiar apreciate, atunci am stat oleaca/otzara si am mai reflectat... Si si mai "impunator de discretie" este sa vad cum fix anumite pareri ale mele spuse aici cu 1 an - 2 ani in urma [desigur, mult prea apriori] au fost atunci total rejectate si acum, in prezent, cand fostii bebelusi au devenit copii cu diverse "prostioare" la activ, aceleasi pareri sunt f frumos expuse si imbratisate de aceleasi mame din anii trecuti... Asa ca este mult mai simplu, pt mine, sa stau pasiva la acest capitol legat de cresterea copiilor, si doar sa citesc, cu drag, despre altii. Fara nici o suparare, sincer, fara nici un repros. Doar cu discretie.
2. Insa, motivul cu ponderea mare a fost: neatingerea "fericirii" in cei din jur. Cum am scris mai sus, pt mine e ff important ca atunci cand va scriu, rar, sa reusesc sa implementez [sau dospesc, ca tot e vorba de patiserie, aia mult buna la gust si mult rea la slabit] o stare de imbogatire sufleteasca in cei ce citesc/traiesc in jurul meu. De aceea am scris de f multe ori pentru a transmite o STARE, ori de bucurie a mea, ori de uimire, ori de dezamagire de parinte, ori de relaxare a mea la sedintele cu parintii vs ceilalti parinti de stiau si ce virgula e pusa la problema 3 din lectia 5, ori de stil de viata controversat etc... Am scris pentru ca am dorit sa va colorez/anim viata, sa adaug si un altfel de pasaj pe langa cele "ne-controversate". Dar, s-a intamplat ca nu am mai reusit sa va mai fac fericite, si tot ce s-a ales din povestirile mele au fost doar constatari de "nereguli", ca de ex: ca am cumparat mobil cu camera foto pt vero [desi multi alti copii au tel cu touch screen], ca am lasat intr-o noapte copiii in casa cu o ruda f tanara si cu un vecin de 18 ani, abia cunoscut [ca eu sa ma plimb si pup cu tanarul de vreo 20 de ani], ca am ridicat vocea la vero, intr-un x moment [desi fix mamica ce m-a taxat a facut mai rau, peste cateva ore, pt un motiv mult mai minor, dar desigur, ea avea voie, eu nu], ca biata nevasta a omului meu arab e victima mea, ca ma "vaiet" despre vero cand de fapt, ar trebui sa consider tot ce face normal [deci, nu sunt AP], ca lui daddy i-am trantit pe bb3 doar ca sa ma razbun [nimic din gandurile si sentimentele mele nu a ramas, doar un simplu rezumat bagatelizat], etc etc etc. Sunt niste exceptii, de exemplu simplisor, e fericita oricand sa ma citeasca [pur si simplu stiu si simt asta ;)], floric [de care am mai scris eu ca este surpinzator de open-mind si auto-evolutiva], si probabil, cateodata, si alte exemple. De aceea, am simtit ca poate eu nu ma "asortez" suficient de bine cu gandurile de aici. Stiu, eu in general nu ma asortez cu lumea "normala"
, DAR macar produc fericire, sau macar amuzament, sau macar iluminare, etc.
Dar cand nu mai reusesc sa produc nimic "util" celor din jur, atunci mai iau si eu o pauza..., dar nu parasesc. Doar citesc, raspund in gand, si iubesc. Pentru ca eu chiar va iubesc. Si chiar daca am scris acum ce am scris, eu nu va vreau schimbate. Doar pentru mine, mai bag din cand in cand, un mic refactoring. Insa, important este ca SUNT, totusi, aici.
Si sa va pove acum, pe scurt, despre noaptea de sambata spre duminica. Nuu, nu e cu amor
. Dar este totusi, cu ceva incantare. Dupa ce am adormit pe bb3 [a tot plans mititelu joi-duminica, dupa operatie], am zis ca hai domne, sa ma uit si eu la tv, platesc atata curent electric, sa mai si vad ceva, nu doar minimax si disney chanel. Si nimeresc emisiunea Eugeniei Voda [poate v-am mai zis, o ADMIR enorm pe fiinta asta, cum rar admir]. Si era invitat Cartarescu. Am ascultat de unde am nimerit pana la sfarsit. In timp ce Cartarescu spunea ca una e sa cunsoti un om dupa scrierile lui si alta in viata reala, si ca de obicei e mai admirat prin scrieri, mie mi se intampla excat invers. Eu nu l-am admirat pe Cartarescu din ce am mai citit de la el, INSA, acum, minut cu minut, imi crestea incantarea "citindu-l" ca om in viata reala. Domne', atat de multe chestii [dar multe, multe] le zicea excat ca gandirea mea, incat mi-am zis: ASTA e sufeltul meu pereche. Si deja ma gandeam sa-i scriu un mail sa-l caut. Mai ales ca zisese ca el admira pe cei extrovertiti, sufletul petrecerilor, el nefiind asa. EEEEE, va dati seama, acu' nu mai era dubiu, era sufletul meu pereche. Si chiar zicea ca inca nu e complet fericit, parca mai are ceva in suflet, o neliniste. Si abia asteptam sa se termine emisiunea sa caut pe net adresa de email/site si sa-i scriu. Si pac, spre sfarsit, zise: sunt casatorit, am 2 copii. Sheesh. Dar stai, sunt doar 2 copii, nu 5
. Pana ma decid, tre sa citesc Frumoasele straine, pt ca Eugenia Voda si-a declarat admiratia pt acest lucru. Eu alea cu orbitor, De ce iubim femeile etc am citit, nu m-au bulversat [poate sunt eu mai limitata], daar, daca Eugenia Voda a zis de Frumoasele astea, tre sa le caut sa le citesc. Apoi, oi vedea si cu domnul Cartarescu daca pun de-un dialog ceva [ca nah, cu el nu merge sa fug noaptea in afara Bucurestiului sa ma pup].
petrean, cat de bine ca ne-ai scris!
Si am uitat sa va zic: in weeknduri, seara, ma uit pe Animax [un post oribil, pt copii] la filmul "Flash forward"... Si ala ce ma tot pune pe ganduri... Va zic eu in alta postare de ce. Candva.
Va pup, si o sapta buna tuturor!!!
anca
.
Poze cu noi
Veronica-Elena 13 ani,
Tudor-Iulian 11 ani,
Robert-Adrian 2 anisori 
Monnvas spune:
ANCA, a reinceput Flash Forward? Ce serie e? ![]()
![]()
![]()
![]()
(stiu, shallow me, ce retin eu din tot ce a zis Anca...)
CRISTIAN (7.03.2009)
petrean spune:
hello fetele...incerc si eu sa tin cat de cat pasul, insa nu prea reusesc. Sunt in cautarea unui job...si inca sunt indecisa pe ce drum s-o apuc. Ma linistesc ca s-au acomodat copiii la gradi, ca deoamdata le e bine, fara raceli. Sper s-o tinem tot asa. Multumesc celor care mi-au sesizat prezenta
Monnvas spune:
Si tot pt ANCA. Cred ca sunt(em) sute de fomei care au avut sentimentul de "that's me" cu Carta. Me included. Cel mai tare l-am avut cand m-am dus la un curs al lui si mi s-a parut atat de... ne-vedeta, de om, de... suflet. Nush, cateodata ma gandesc ca asa is unii oameni, un soi de oameni-oglinda, incat oricine se uita la/in ei are sentimentul de "pereche". Nush daca ii cazul lui 100%.
CRISTIAN (7.03.2009)

!! asa adaptare mi-as dori si eu !!