Prietene la bine si la greu - 136
Raspunsuri - Pagina 10
laurairina13 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miany75
bravo voua!!! vorba lui monis,rares tine aproape pe toate fronturile...noi ne situam pe la 11,5(imbracati+scutec)... |
si noi la fel, 11.5kg cu tot cu pampers
miany75 spune:
buna ziua tuturor!!
cu intarziere,felicit si eu cele doua sarbatorite Cory si Andre:sa aveti parte de tot ce e mai bun si sa va bucurati mereu de cei dragi!!La multi ani!!
Strumphy felicitari ptr.junioara din burtica!!!
Smara ufff...bine ca ati fost pe faza si ca nu s-a intamplat o nenorocire!!!!
Dana hai ca mult a fost putin a mai ramas!! bine ca bebe e k si ma ca problema sa dispara o data cu venirea pe lume a celui mic; btw,frumoase numele la care v-ati gandit,chit ca acu nu-mi aduc aminte decat de Sebastian...mie imi ramasese gandul la cealalta varianta,dar poti sa ma picuri cu ceara de-mi amintesc care era.....
aaa..si david bea mai nou apa noaptea,uneori chiar lapte : se trezeste,se ridica in fund si cere"vei cutare sau cutare"...cred ca depinde si de ce mananca la cina...el bea direct din canuta(cu paiul nu am fost niciodata prieteni)..
Ali urata patania voastra!! bine ca ai sesizat la timp!!!
Ancutza sper ca istoria sa nu se repete..am patit si eu o faza asemanatoare acu cativa ani..ma durea in cosul pieptului de nu puteam respira,imi venea sa vomit si alte bazaconii..am crezut ca am ulcer; am facut o ecografie la mine la munca si mi-au zis clar ca am "aerocolie",ceea ce se traduce prin o multime de gaze...si eu ca tine mancam tare haotic,ma trezeam la amiaza ca nu mancasem nimic...si la mine s-a rezolvat cu niste carbune medicinal...take care!!!
cred ca mai voiam sa zic ceva ,dar mi s-a rupt filmul
ma duc sa termin ciorba si spanacul si poate revin sa va zic ce-am facut la ortopedie...
miany75 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui laurairina13
si noi la fel, 11.5kg cu tot cu pampers Mami de Amalia Teodora (03.11.2009) si Dragos Ioan (29.08.2011) Firefly's shop BLOGUL MEU |
licu,ma bucur sa te citesc ...ce fac strumfii?
apropo de cresa,si eu ma gandesc sa fac o incercare din primavara...vedem cum ne descurcam in varianta cu buni si cat e de 'cuminte'
am "pelcat"...vorba lui fiu-meu
miany75 spune:
fetelor,david tocmai s-a gandit sa "guste" din plastilina....aveti idee care ar putea fi reactiile adverse?
ms de raspunsuri!!!
ionelamaria spune:
Many, plastilina nu ar trebui sa fie toxica ( cauta ce scrie pe ambalaj) ca si la soala baga mana in gura la ora de abilitati practice ( lucru manual ii zicea pe vremea noastra). In cel mai rau caz se va alege cu o diaree pana la eliminarea plastilinei. Face corpul lui ordine . Nu te stresa
EDIT: Dau un miel? Miany
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionelamaria Many, plastilina nu ar trebui sa fie toxica ( cauta ce scrie pe ambalaj) ca si la soala baga mana in gura la ora de abilitati practice ( lucru manual ii zicea pe vremea noastra). In cel mai rau caz se va alege cu o diaree pana la eliminarea plastilinei. Face corpul lui ordine . Nu te stresa Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor |
nu ma stresez prea tare....ca el pare k..deci sa ma astept la kk "roz"
miany75 spune:
buna dimineata!!
daca tot mi-a dat desteptarea puiu' la ora 5 ,iar eu nu am mai reusit sa adorm,m-am gandit sa va las ceva calda si aromata....si tot ce vreti voi ca sa va aduca in forma maxima...
apropo de treziri noaptea, asta e a patra noapte in care se trezeste cu noaptea in cap...bine ca ,macar adoarme ulterior...ieri noapte era pe jumatate adormit si bolborosea intruna printre maraieli 'vei afala,vei afala'(era vreo 3.30),l-am trezit de-a binelea si pana la urma s-a calmat dupa ce a baut vreo 100 ml lapte...banuiesc ca a visat ceva..
Cory_B spune:
Neata girlsAm la treabaa...am intrat rapid sa le doresc fulgusorilor de la gradi(si nu numai) care se lupta cu diversi virusei urati, sa le treaca repejor si sa fie papaciosi ca inainteVa las 2 filmulete cu bubu facute recent :http://www.youtube.com/watch?v=Rg-3FUBzZ4Yhttp://www.youtube.com/watch?v=9i_AqB_KUCINoi suntem bine, dormim in unele nopti neintorsi, in altele cu mici maraieli..mna...De papat papa bine, a avut vreo 3-4 zile cand nu prea vroia decat iaurt si fructe(in special banane). Noroc ca i-a trecut si acum papa si mancarica. I-am luat niste carticele de la Teora: Motanul incaltat, Tom Degetel si Peter Pan. Este fascinat de ele, ne pune sa-i citim si ne arata desenele din carte. Le recomand . Plastilina inca nu am cumparat, mai astept nitel. Momentan e preocupat de carti ilustrate. Gata, back to workVa
laurairina13 spune:
Neata!
Dana, sa iti raspund si eu, si Amalia mai bea noaptea apa, cand se foieste, pac, ii bagam canita cu cioc cu apa in gurita, asa culcata cum e, si nu se inneaca. Uneori chiar ea prin somn cere apa. Daca cumva inghite aiurea, tuseste sau se trezeste instant! Nu mi se pare ceva nasol sa bea apica si noaptea, si noi adultii mai bem, dar ei mititeii..
Cory, va sa zica inveti cupilu cu margele, hah? Las' sa stie el sa cumpere bijuuri la feti!
Miany, cum e kk? a devenit roz?
Ancutz, cum te mai simti???
Gradinarii ce mai fac, ce ispravi noi aveti despre ei?