Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(113)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

michella78 - da,tot 2 in 1

kora - relax gaseste ceva de facut care sa te faca sa uit de numarat

may
- ce a trecut timpul. Ma bucur pentru tine

40+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Camady.. zici tu? ca nu e flamanda? , atunci ma linistesc , ca doar ai experienta .., acu a papat 1 h , primele 30 min le-a motait si in ultimele 20 dadeau lupii..

Ionela .. partea proasta e ca de abia am mancat cateva mere, si un gogosar.. tot zic ca incerc si rosiile , insa nu ma incumet.. o sa incerc maine (poate ).. si mananc multa paine,cereale, iaurt branza oua, cartofi, orez.. etc... iar eu in principal mancam ff multe salate ( de fapt cam numai salate si carne la gratar), iaurturi si musli... De aici acumulez.. si cum nu pot reveni la vechile obiceiuri ... ma ingrozesc cand vad cantarul..

Nu stiu exact care e cearta si mesajul lui May, insa sper ca MARRYAN sa nu se supere pe noi.. imi esti tare draga si tarrre as vrea sa fii alaturi de noi ( desi mai rar acu.. ca bebe papa timpul)

Vai ce greu e sa faci curat si sa te ocupi de casa cu un bb .. mereu ma invart dupa ceas, dupa ea.. de abia am facut curat azi in camera ei si living + bucatarie.. dormitorul si baile...raman pe alta data... si mai am de calcat, de mancat .. pas.. adik mancare rece..

Andreeuta nimik nnimik?

May distractie placuta...

Kora... zen mama zen...

Oana
.. sa incerci sa dormi , nu iti fa emotii da?

Am uitat sa va zic.. HAYAT isi cere scuze daca nu poate raspunde la toate mesajele si telefoanele pt ca nu are credit, insa va multumeste tuturor si ii e dor de noi...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

tiiiii! ce mi s-a lasat burtoiul! parca-s burtos din ala cu burta atarnandu-i peste pantaloni, asa arat acum!!!! scuzati comparatia, dar m-am uitat in oglinda si m-am oripilat!!!!

ar tb sa ma ingrijorez ca e asa lasata???

37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

tiiiii! ce mi s-a lasat burtoiul! parca-s burtos din ala cu burta atarnandu-i peste pantaloni, asa arat acum!!!! scuzati comparatia, dar m-am uitat in oglinda si m-am oripilat!!!!

ar tb sa ma ingrijorez ca e asa lasata???

Pai de ce sa te ingrijorezi? oricum esti la termen
Cat despre comparatia cu burtosul, eu ma incurajez de cate ori ii vad pe strada. Imi spun mereu: mooooaaaama, eu peste cateva saptamani scap, dar asta saracul va traia asa toata viata lui! Crunt!

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

De vreo 12min mi-e burtoiul pietroi. Si in timpul asta am avut fie niste dureri ca la menstruatie fie parca imi colcaie ceva inauntru fie nici o durere, doar pietroi.
Intreb si eu ca prostu' (ca la prima sarcina nu mi s-a declansat nasterea, asa ca nu stiu), sunt contractii BH sau prevestitoare travaliului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

kora, din pacate nu sunt decat eu pentru raspuns. doar ca si la mine prima nastere a fost declansata . asa ca ... te pot lamuri mai asteapta un pic, poate trec de la sine.
oana, astea sunt pentru tine si bebica ca dimineata merg si eu la control! sper sa citesc vestea cea buna cand ma intorc!!!

marryan te asteptam cu vestile despre Valeria!

michella mami de Teodora si 39+cu

Mergi la inceput

michella, pana la urma mi-am pus un scobutil si mi s-a mai relaxat burtica. acum o monitorizez, sa vad la ce interval intra in starea de 'pietroi'

Si cand ma gandesc ca la prima sarcina, in ultima zi de saptamana 38, cum sunt azi, deja eram la terapie intensiva si bebe cu ceilalti bebelusi

AMR = 3 zile 12 ore 22 min

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Buna seara fetelor
Kora si mie mi se mai intareste burta dar e adevarat ca nu ma doare..si s-a lasat destul de mult,, toata lumea imi zice.
Oana ce fericire, maine iti intalnesti bebelina, recuperare usoara iti doresc dupa ceza ( asta imi doresc si mie), mult laptic si bebelina sanatoasa si mancacioasa! Bag si motatele pentru tine

Hai Oana!

Kora, o sa te copiez si eu:
AMR 2 zile , 10 ore
Inca nu imi vine sa cred ca mai am asa putin

39+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MARINAENACHE spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Lena, eu am renuntat sa ma mai cantaresc. Cand ma vad in oglinda cata sunt...

Dar mai am putin si scap de o parte din kg

Ma iau emotiile cand ma gandesc ca mai am putin si-l tin pe Dimitri in brate

AMR - 3 zile 22 ore 45 min

Wow super iti tin pumnii stransi si sa auzim numai de bn
Da am vb si cu neonatologul era uimita k o sa am gemeni
Ce mi.ar fi placut sa imi grabeasca si mie cezariana k nu mai pot sa fc absolut nimicutz si sunt ore cd nu reusesc sa ii fc pe piticei sa se linisteasca , dar cd ma gandesc k mai e atat de putin sunt uimita de cat de repede s-a petrecut totul si abia astept sa ii vd...
Oana FELICITARI

33+ Unde.s 2 puterea creste CEZARIANA 28.sept.2011
Doamne Doamne vegheaza asupra noastra sa fim sanatosi si sa crestem mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ce face fetele????

Seidana eu am in casa "Laricol" ceai de la "Larix" ,si "babycalm" de la Fares,ppe care le beau in paralel, plus ceai penru lactatie de la farez, si tot pentru lactatie mai iau si "ricinus communis" . Dupa ce iau bilutele homeopatice mi se umplu sanii de curg . despre ceaiurile impotriva colicilor ce sa zic,nu stiu daca functioneaza sau nu,cert este ca daca se screme sa dea un partzuletz sau sa faca kk ,imediat ce ii bag sanul in gurita,face .

Felicitari mamicilor care au nascut de cand nu am mai postat eu .

Helenuta_d dar de ce ii dai completare lui Petru? Bebelusii la nastere au stomacelul foarte mic,30 ml e cam mult, iar ei nu au simtul masurii,la bibe cam beau cat li se da,cu tendinta sa forteze stomacul.Cateva zile te vor ustura rau sfarcurile,si odata cu usturimea lor se contracta si uterul si doare ,dar pentru bebel cate nu induram noi . Vrei sa alaptezi sau ii vei da lapte praf in continuare? Daca vrei sa alaptezi trebuie insistat,pentru ca se invata foarte repede cu biberonul. Combinat ,de cele mai multe ori, se pierde lactatia. Psihic cum esti ? Daca iti dau tarcoale piticii, sa ii gonesti,sa nu ii lasi sa isi faca de cap,sa te traga in depresie,da?

Zubi iti pun aceeasi intrebare, vrei sa il alaptezi pe Ayan sau sa ii dai formula? Daca vrei sa alaptezi trebuie insistat, cautat un bibe din care sa se chinuie sa traga laptele,si sa te mulgi, sa cresti cantitatea de laptic din sani, sa pui pe Ayan des si mult la san,fie si de alint. Parca scriai ca ii dai suzeta sa se calmeze? Ei,in loc de suzi,bagi in gurita sanul,si asa trage laptic, si stimuleaza lactatia. Si eu ii mai bag suzica in gurita pentru ca imediat dupa ce mananca pana da aerul afara, baga degetul mare si suge cu pofta. Daca ii bag tatica nu o vrea,deci e satula,si ca sa adoarma suge degetul.Eu nu vreau sa suga degetul pentru ca sora mea mijlocie a supt degetul mare pana in clasa a cincea. La lucrari,cand se concentra,uita ca e rusine,si baga degetul in gura . LA linistea din clasa se auzea anumai suptul degetului, si izbucnea clasa in ras... Asta e povestita de ea si de cativa colegi ai ei ...

Seidana de ce nu poti sa revii la regimul dinainte? La salate si gratar? Eu am vazut ca indiferent de ceea ce mananc fata tot plange seara. Si acum, cand scriu,ba plange ba sta cuminte. Oricum,are mai bine de o ora de cand e treaza.Si mai scria Camady(?) ca primul copil a avut colici indiferent ce manca. Sau Natalia a scris ? Da,Natalia a scris,ca prima fetita nu a avut,a doua a avut indiferent ce manca si acum nu mai tine cont de ceea ce mananca.

Lena fac si eu cu tine antrenament cu motatele .Nu de alta,dar sa nu te simti singura .

Kora , si la cat timp se impietreste "burta? Se poate sa fie si contractii prevestitioare de travaliu,ca eu la primul nu am avut dureri pana nu mi-au rupt membranele :D. Pana atunci,doar asa,ca tine. Ai primit mailul meu?

Mikka oau,doua zile ! Am emotii , maine naste Oana, poimane tu,apoi Kora !! Ploua cu bebei.

Marina si tu mai ai putin. O doamne, mi te si imaginez,asa papusica cum esti tu,si cu sotul tau nu mai putin frumos ca tine,ce copii superbi o sa aveti! Abea astept sa vad pozici.

Eu am pus pe grup poze cu mine si fetita prin oras[:d]. Sa faceti abstractie de ochii mei miici, era lumina puternica afara si strangeam din ochi [:d].

Am editat ca nu vreau sa supar pe nimeni fiind prea sincera.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput