Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(113)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

neatza

hai Oana, parca zicea ca la 7 dim intra in operatie,trebuie sa fi nascut deja

Maria, nu vreau sa te dezamagesc..dar spitalul e..jalnic,eu am fost bolnava cat am stat acolo, au fost 6 paturi intr-un salon mic,adik d'abia aveai loc sa treci pritre ele,pt ca etajul 3 e in renovare si iti dai seama ce aglomerat e...si asa e,da, te urca pe capra si nu schimba cearceafurile alea...e super nasol,dar tre sa te inarmezi cu putere,rabdare si ignoranta, stai linistita ca trece repede perioada aia din spital, eu am nascut vineri si marti am venit acasa,cu ceza, pt ca am vb cu dr si am rugat-o furmos sa ma lase sa plec ca nu mai suport

Zubi, cea mai fericita cu AYAN
Multumim Doamne in fiecare secunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna si de la noi.
Dupa ziua f. agitata de alaltaieri Eva s-a mai linistit.De 2 nopti se trezeste la 3 ore fata de 2 cat erau inainte iar ziua nu tin cont la cat timp ii dau sa suga .Suge cand vrea ea si sunt mult mai relaxata ca nu mai stau cu ochii pe ceas.Un singur lucru am pe suflet ca nu mai pot face aceleasi lucruri ptr. Razvan si chiar daca e mai mare am avut pana acum cateva scene de gelozie...........dar vom trece noi peste toate.

De racheel nu mai stim nimic.Ce faci mamico?
Loredana cum e cu scutecele pe care ti-ai propus sa le folosesti.Eu te admir.Daca pana acum vreo 3 zile eva facea un scaun la 2 zile, copilul meu a inceput sa aiba mai multe scaune pe zi.Se intampla s-o schimb si in urmatoarea secunda sa faca iar.In momentul ala m-am gandit la tine.

Multe felicitari fetelor care au nascut si tin pumnii pentru cele care urmeaza.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

apropo de nani,Ayu meu doarme f bine noaptea,adik papa pe la 11.30 seara,apoi la 3.30 noaptea,si dim la 8.00, iar in timpul zilei vad ca a inceput sa fie mai agitat,adik imi adoarme,si se trezeste repede,dorme in reprize,dar cred ca au inceput colicii, si mai are seara o repriza,de pe la 8..pana pe la 11 nu stim cum sa il calmam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

baftaaaa Oanaaaa !!!

zubi cat papa Ayan la bibe la o masa ?

i am luat Colief pt colici lui T
85 ron - 7 ml
sper sa vedem si rezultatele la banii astia

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Kora, tu nici nu mai are sens sa te cantaresti, ca mai e doar un pic. Multa putere mami

Loredana, si pe mine ma intereseaza subiectul scutecelor textile. Eu cam am ales ce vreau, dar o sa le iau dupa nastere in functie de cate kg o sa aiba bebelina. Si o sa iau la inceput de incercare, apoi o sa completez

OMG Jade, asa de scumpe sunt medicamentele pentru colici, sau doar asta?
Nu am mai citit pe forum despre acest medicament pana acum...

Lena - 37+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Jade,pai trage la san un pic,si nu prea cred ca vine mare lucru ca imediat incepe sa planga,si apoi ii daqu bibe 90 ml...la cat timp,nu situ exact,uneori 3 h,4h..2h...alteori imi bea doar 60 ml...ma cam chinui io cu laptele, ca parca niciodata nu situ cat sa ii dau,dar de obicei,90 ml,si are 2 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali.. tu ce ceai ei pt colici?

Ionela
ce recomanzi pt lactatie? cred ca a cazut lapticul.. sanii imi raman moi mult timp, se umple greu si piti trage mult si nu cred ca se satura, cand sunt plini trage 15 min si e linistita minim 4 h, asa cu ei goi la 2-3 h tipa, ii dau din ambii mai nou.. i am inceput sa beau bere fara alcool.. iach ... nu o suport

Camady.. a mea face caca si de 8 ori pe zi, plus ca 1 din 3 dati cand o schimb inainte sa o termin de ambalat face pisu in pruna goala.. clar pampersu curat de sub ea se arunca .. deci minim 8 pampi pe zi folosim.. bine ca nu am luat refolosibile.. cred ca e mai ok dupa ce ei isi regleaza scaunul..

A mea a inceput tipetele de la colici... Noaptea doarme asa.. prima repriza de somn e de 5-6 h ( de la 9 pe la 3), apoi de 3.5 - 4 h ( 5.30 - 6 ) , apoi pe la 8-9 ne trezim, si stam treze si 4 h.. azi de ex de la 8.30 panaacu nu cred ca a dormit 1.5 h...

Eu m-am ingrasat aproape 2 kg de cand am venit acasa sunt la 64,7 , am venit la 63.3 .....

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michella78 spune:

oana scoatem orchestra pentru maine dimineata!
lena pentru agitate, dar flacaul meu nu pare deloc grabit. maine dimineata vedem ce imi spune la control.
maria ce faci? pe unde esti?
andreea, tot 2 in 1?
kora esti mortala cu numaratul orelor si al minutelor. eu m-am incumetat azi dimieata la cantar si declar +15. oricum, ma simt ca o balena esuata.
am facut mancare, am pus-o pe Teodora la culcare si cred ca trag si eu un pui de nani!
camady, cred ca e tare greu cu crizele de gelozie .

michella mami de Teodora si 39+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Sei, nu a scazut lapticul, mai degraba a crescut nevoiea ei. E bine ca o pui la ambii sani si trebuie sa o lasi cat mai mult. Berea, indiferent de care nu are niciu efect in lactatie, e un mit.
Lichide multe, ceai ( eu prefer vatianta naturala: anason+fenicul+chimen, de la plafar in proportii egale; 1 lingura la o cana de apa/ cam 1-2 l pe zi). Somn inainte de alaptat. Inaintea fiecarei mese macar 10 minute de odihna.
Pozitie de alaptat relaxata: asezata comod, umerii lasati. Pozitionarea corecta a copilului .
Rabdare si calm mult mult.
Comprese calde inaintea alaptatului pe snai...
Problema e asa: daca astepti pana se umplu sanii scade lactatia. Adica ei se vor umple tot mai greu. ca sa cresca lactatia trebuie pus copilul la san cat mai des, cat mai mult...
Zubi, bebe al tau face asa pentru ca s-a invatat cu biberonul din care curge repede, nu ca din san. Cu toate astea, daca vrei, inca poti ajunge sa alaptezi exclusiv. e alegerea ta

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Michella, lasa ca fac antrenament motzatele

Lena - 37+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput