Aspirante optimiste > 20 ani (716)
Raspunsuri - Pagina 23
mirunita1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Buna ![]() Daca nu se supara Mirunita, iti raspund eu Deny, incearca de 2 ani poate chiar un picut mai mult si toate analizele posibile ok. Luci, asa si eu, mereu caut Dpn si caut semnificatii in luna,poate poate e luna cea buna. Si eu cred ca ajung la inseminare in dec-ian daca nu se intampla nimic pana atunci. Ah si ma intrebase Balanta de valori Amh 0,90 si fsh 8,70 (normal max 8,78) dr zice ca nu e dramatic, dar nici ok. Va pup On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
pai eu inseminare dec-ian ,tu si luci deci dnp apropiate
sa raminem mai repede si sa scapam de inseminare ca mie o fricaaaaaaaaa

dana0000 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunita1983
depinde in ce zi ai ovulatia ,nu e bine facut cit timp ai inca ciclu dar nici prea aproape de ovulatie vorbeste si cu medicul vezi ce zice ![]() Doamne ajuta-ne sa ne vedem visul implinit ![]() |
Ideea e ca acum joi sigur nu am cum sa merg,iar joia viitoare ar trebui sa fac un efort serios sa plec de la un "ditamai" training-ul...cu explicatii "mincinoase" ca doar nu o sa povestesc unei sali pline cu barbati unde ma duc eu in mj zilei.
Si as fi vrut sa aud parerea voastra,daca mai are rost sa fac in ziua 12 mai ales ca nu imi e chiar la indemana...
Sunt si curioasa cum sunt trompele,daca am ceva si la ele

S-ar vedea la eco transvaginala daca sunt probleme? Hidrosalpinxul parca ziceati ca se vede...xdidi tu ziceai,nu?
Dar sunt si polipi,dopuri,s.a.m.d...
care se vad doar la HSG.Tocmai imi defileaza prin fata o gravida...invidia e gramada pe mine

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
mirunita1983 spune:
pai in ce zi ai ovulatia de obicei?
la eco nu se vede daca sint infundate trompele
mirunita1983 spune:
Lore ai grija de tine,citeodata o pauza poate ca ajuta
noi oricum
si te asteptam 
la multi ani sarbatoritelor 
aspirantele
dana0000 spune:
Pai ovulatia mea ar fi dupa ziua 14.Am putea sa ne protejam imediat dupa,nu mai murim o luna.Macar sa fie dupa aceea...
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(

fara polemici