Aspirante optimiste > 20 ani (716)
Raspunsuri - Pagina 21
gabyv spune:
Estradiolul in Z3 era 56, aparent e ok.
Inca nu am ajuns la inseminari, dar dr ar vrea sa incerce una, ca ne-am cam plictisit de stimulari si incercari naturale nereusite.(plus ca nu prea reactionez nici la stim, adica max un folicul fac)
Luci, nu stiu cum se face in caz de ovulezi natural, eu nu reusesc fara stim (sau da, dar ovul de proasta calitate).
Xdidi, ce foliculi babani ai tu acolo
, dar nu iti face provocare, chiar daca i se pare ca vede nu stiu ce ... ma gandesc ca, indiferent, de sansele pe care ti le-a dat o sa incercati oricum si luna asta, nu? Ah, si concediul placut si poate va intoarceci mai multi 
lucianamoga spune:
Xdidi concediu placut si sper ca doctorul tau sa se fi inselat iar din foliculii tai grasuni sa iasa doi
la fel de grasuni 
draguta spune:
Buna fetele
am citit postarea Amei si nu pot sa nu ma exprim
Draga Ama, imi pare rau ca in cele cateva postari ale tale ai facut numai mofturi, ba ca nu esti luata in seama, ba ca tu ai copii si nu te intelegem cat de mult iti doresti si pe urmatorul..etc, sa stii ca multe dintre noi am postat si nu am primit raspuns si nu a luat-o nimeni in tragic
App ca ne place sa parem disperate, eu chiar nu iti doresc sa fii in pielea noastra, a multor fete de aici care incercam de ani buni si varsta nu ne permite sa mai asteptam si tot nu facem atatea fite ca tine care deja te bucuri de doi copilasi
Daca ai stii povestile noastre si ai avea credinta si suflet sunt sigura ca nu te-ai mai supara asa repede, nu ne-ai mai judeca si ai intra in continuare sa ne sfatuim si sa schimbam cateva cuvinte ca intre aspirante indiferent ca unele mai au deja copii si altele nu
Paula Frida la multi ani
cu intarziere, iti doresc multa sanatate si cat mai curand sa devii mamica

CODRA74 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui SS-Tzuky Buna sa va fie dimineata! ![]() Vreau sa ma abonez si eu la "aspirante disperate" Am 35 de ani. Am tinut sa "fac cariera" si apoi sa ma gindesc la familie. Am facut doua facultati, eram director adjunct la o firma de transport. Nu ca as fi carierista de profesie, dar as fi preferat sa am o casa sau macar din ce plati o chirie, inainte de am apuca de turnat plozi. Timpul trece repede pentru noi, femeile - nici nu m-am desteptat bine si aveam deja 30 de ani. Am decis ca e timpul pentru o schimbare. Si am facut-o - 180 de grade. Am intilnit in sfirsit marea iubire. M-am stabilit in alta tara, fara sa cunosc limba, fara sa am familia alaturi, fara sa stiu ce ma asteapta, am lasat totul in urma si am luat-o de la zero. Dupa sase luni, vazind ca tot nu ramin (prietenul meu are patru copii), m-am gindit ca poate am o problema. Si am trecut repejor la distractia cu teste de ovulatie (cu temperatura nu prea mi-a iesit pasenta). Am ramas in prima luna in care am folosit opk. Am pierdut-o. Fara fas-fas, fara lacrimi, fara mama care sa ma aline. A treia zi inapoi la munca.Dupa vreo 5 luni, am avut impresia ca miroase naspa din frigider - desi era curat. Eram 8 zile dpo. Am facut un test de ovulatie, ca teste de sarcina nu aveam la indemina. A iesit superpozitiv si m-am gindit ce dreaq, doar nu ovulez la interval de o saptamina. Mi-am amintit ceva din scoala, cum ca HCG si LH sunt "surori". M-am prezentat direct la cabinet. Da, eram. Mai mult frica decit bucurie, dar totul era ok, inimioara batea bine, trecusem si de "hopul" de 7-8 saptamini, cand se intimplase data trecuta tragedia. Incepeam sa cred ca acum va fi rindul meu sa un copil. La us de 12 saptamini eram emotionata si ma asteptam sa il vad miscind pe ecran...Nimic. Nu a gasit puls. Missed abortion, Chiuretaj a doua zi. Nu stiu cum am reusit sa nu fac accident in drum spre casa. Nu am stat mult sa imi pling de mila, m-a ajutat si faptul ca lucram 14 ore pe zi, n-aveam timpp de "melancolii". I-am zis prietenului meu ca imi pare rau, dar se pare ca nu pot avea copii si ca ma las de sportul asta. A protestat. A zis ca e de parere ca sa incercam pina iese, dar ca decizia imi apartine. Dar aveam nevoie de o pauza. Am facut toate testele posibile, inafara de cele genetice. Nimic. Nici Trombofilie, nici malformatii, sitem imunitar in regula. L-am pus e doctor sa scoata fisa cu analize de la ultimele doua sarcini. Ce ??? Se vedea de la o posta ca progesteronul era mult sub limita. L-am injurat de mama focului, desi in romaneste, cred ca s-a prins...Am schimbat medicul, sunt in saptamina a sasea si am luat-o cu frica de la capat. Pina acum totul e bine. HCG1-822 HCG2 (dupa 4 zile)17000, Prog. 32, CRL 3mm si bate inimioara. Da, ca sa folosesc un oximoron, sunt o disperata care mai spera. Si nu, nu sunt casatorita. Nu pentru ca nu ne-am iubi, ci pentru ca nu vreau sa platesc ca si sotie, pensie alimentara pentru celelalte doua foste care stau cu "fundul pe chiloti". Si asta doar pentru ca au avut mai mult noroc decit mine si au copii. Nu. Eu sunt multumita ca EL e linga mine, ne-om casatori cind vine bebe. Sa ma judece cine vrea. Scuze de vorba lunga. Va dorec o zi frumoasa! ![]() Doua sarcini pierdute, 8 si 9 sapt. |
Tzucky sarcina usoara si la termen iti doresc!
m-a impresionat povestea ta si puterea de a merge inainte.Doamne ajuta!
xdidi spune:
fetelor nu ma las, chiar imi face placere sa incerc![]()
gaby nu mi-a mai dat declansator din 2 motive: 1. ea nu crede ca ramana luna asta cu trompele mele si chiar daca as avea trompele permeabile n-au tinuta ok , mai ales pe satnga si 2. pe ovarul stang era evident faptul ca ovulatia va avea loc era aproape de iesire, daca mai stateam mult la eco ovulam acolo
...
asa ca luna asta Dumnezeu cu mila ca sanse medicale cica nu-s...
vedem luna viitoare si trompele la hsg si ma mai gandesc ce fac dupa ce am toate rezultatele(hsg+amh+spermograma)
bob eu nu stiu discutiile precedente, dar sa stii ca toate vrem sa fim vedete, macelarite fizic si sentimental...ar trebui sa-mi iau bodyguard.
va puuup si o sa am de citit cand ma intorc

xdidi spune:
aaaa si luci chiar am gene de gemeni si din partea mamei mele si din partea tatalui meu si are si sotu o bunica care a facut 2 perechi de gemeni..deci 2 si grasi. votez pt asta!!!![]()
lorena_86 spune:
buna fetelor
eu vreau sa va anunt ca facem o mica pauza
decizia a fost luata doar de mine, sotul nu stie inca
m-am suparat foarte tare pe el aseara, de trei zile nu am mai prestat, eu sunt in toiul ovulatiei, mucus, intepaturi de ovare etc.....iar el e obosit, ce sa spun....
nu a vrut sa presta ca nu poate, ca e rupt de oboseala
iar eu nu stiu cum am inchis un ochi toata noaptea
si ma consum foarte mult pe chestia asta, plus stresul mare creeat de situatia noastra actuala
din cele 7 pastilute date de dr U am ramas sa mai iau decat 3 pt ca nu am bani de celalalte, m-am saturat sa ma tot stresez ca azi nu am avut ce sa mananc decat cartofi si sa-mi fie frica ca daca e bebe si eu mananc numai porcarii sau nu mananc mai deloc....daca ii fac rau, daca nu am bani sa-mi iau nici alea 3 pastilute vitale....etc
asa ca am nevoie de o pauza sa nu ma mai gandesc si la asta ca simt ca o iau de tot pe aratura
o sa va mai vizitez dar de azi nu mai sunt in cursa pt bebe.....nu stiu cat, cat o vrea Doamne Doamne
va pupic si va urez numai liniute duble si sarcini fara complicatii
va iubesc pe toate

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen