Aspirante optimiste > 20 ani (716)
Raspunsuri - Pagina 12
dana0000 spune:
Si mie mi-e foarte frica,e clar ca ceva am eu
...spermograma e buna![]()
Hai ca ies la plimbare,duminica placuta in continuare!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
DenyAnd spune:
Da, aveti dreptate, cel mai bine e sa-mi "ascult" organismul ca doar eu il cunosc mai bine, ci nu FF. FF e doar ceva mai mult orientativ.
MeAlex, Dana va multumesc mult pt raspunsuri legat de ovulatia mea. Ma ajutati enorm
.
Cu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dana0000 Si mie mi-e foarte frica,e clar ca ceva am eu ...spermograma e bunaHai ca ies la plimbare,duminica placuta in continuare! ![]() -------------------------------------------------------------------------------------------- Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :( |
Dana, ce satana mai e si asta: Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita????

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
MeAlex spune:
Ce tare ai fost Ylari
!!! Si eu vroiam sa intreb ce-s alea...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
Mihaelafalt spune:
Buna.
Dana multa bafta la hsg si sa vii cu vesti bune dupa.
Deny eu zic ca ai ovulat in ziua 18 cand ai avut durerile.
Maria ma bucur ca macar au venit rusii si nu ai intarziere, daca ai dureri prea mari poti lua niste antiinflamatoare, eu iau flamexin.
Tuturor 

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
YLARI spune:
| citat din mesajul lui MeAlex Ce tare ai fost Ylari Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Mi-e doooor de robotziii mei... La servici toate suntem Foca sau Mo
Anyway, o asteptam pe dana cu raspunsul. Cand i-am vazut semnatura, mi-am zis "hmmm, abstraaact, analiza asta nu mi-am facut-o"
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
DenyAnd spune:
| citat din mesajul lui Mihaelafalt Buna. Dana multa bafta la hsg si sa vii cu vesti bune dupa. Deny eu zic ca ai ovulat in ziua 18 cand ai avut durerile. Maria ma bucur ca macar au venit rusii si nu ai intarziere, daca ai dureri prea mari poti lua niste antiinflamatoare, eu iau flamexin. Tuturor ![]() ![]() ![]() Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate. |
Multumesc pt raspuns Mihaela.

Asa zic si eu, pana la urma, ca am ovulat in ziua 18 (dupa teste de ovulatie+dureri+ mucus).
Uite ca am pus TB in ziua 18 ca fiind 36.3(cu toate parca nu-si are locul lui acolo ca prea bursc scade si brusc creste
, dar las'sa fieNow sa vedem maine ce va face FF cand am sa-i mai dau inca o TB inalta
Ma distreaza FF, nu gluma!
Ylari am ras

despre fraza ta legat de semnatura Danei. Si eu ma intrebat ce o mai fi si aiaCu ajutorul lui DUMNEZEU
in curand
pana la termen cu un
sanatos si vioi http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
dana0000 spune:
Ylari SHBG mi-a recomandat-o endocrinologul...e o analiza specifica in sindromul ovarelor polichistice.
E stupid stiu,nu am mai auzit pe aici discutandu-se despre asta

------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
dana0000 spune:
Dragelor daca nu aveti ovare polichistice sau probleme cu testosteronul nu cred ca face sens sa va testati.
O sa aman HSG pt o luna,nu am cum sa ma duc la programarea de joi
Uitati ce zice Synevo despre SHBG:
SHBG (sex hormone binding globulin) este o proteina plasmatica ce leaga specific androgenii si estradiolul circulant. Este sintetizata de celulele hepatice si eliberata in circuitul sangvin, unde are un timp de injumatatire de cca. 7 zile. Secretia sa este controlata de nivelurile circulante de androgeni si estradiol.
Concentratia SHBG influenteaza atat biodisponibilitatea tisulara a steroizilor sexuali, cat si balanta estro-androgenica.
Nivelurile crescute de androgeni si progestin androgenic inhiba sinteza SHBG, in timp ce nivelurile crescute de estradiol si hormoni tiroidieni stimuleaza sinteza SHBG.
Astfel, concentratii scazute de SHBG sunt intalnite in urmatoarele situatii: hirsutism (femei), virilizare (femei), acnee vulgara (femei), sindromul ovarelor polichistice, hiperandrogenism (femei), obezitate, hipotiroidie (femei), acromegalie, sindrom Cushing, hiperprolactinemie, tumori ovariene secretante de androgeni.
O saptamana plina de vesti bune va urez!
------------------------------------------------------------------------------------------