Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Citat:
citat din mesajul lui corina_s

carola si tot ce iti doresti bebe sanatos si nastere usoara

fetele, maine ultima zi de mers la munca
o sa mai lucrez un pic de acasa luna asta, dar nu se compara cu mersul zi de zi
cu arsurile vad ca nu am probleme, insa au inceput durerile de coloana cand stau pe scaun sau mai mult in picioare
apropo de toamna, tare as vrea sa se mai racoreasca putin..cateva grade macar ca nu mai suport caldura..parca nu mai pot nici sa respir

azi am trecut prin DM, ca mi-am adus aminte ca ati pomenit de el la un moment dat
am plecat de acolo cu termometru de baie, crema de corp bubchen si un pachetel de pampers de la baby love pt nou nascuti

27+ Iulia

Ce bine ca de poimaine esti acasa.Sa intri mai des sa ne conversam mai mult.Ca de eu daca nu mai mananc asa de mult tre sa fac ceva,asa ca o sa postez la greu,cat or sa ma tina balamalele ca si pe mine ma doare fundul si coloana de stat pe scaun si nici nu am voie sa sau mult in sezut.CORINA

gravi 30+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

arleza, dl conferentiar imi face eco
biometria

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Nu stiam ca ii zice biometrie.Inseamna acelasi lucru,adica eco morfo de trim 3,ori ba?
La Suciu esti nu?Scuze daca ma lasa memoria.

gravi 30+ cu Sara Elena

da, la el
asa se exprima el, biometrie
pe hartie scrie morfologie fetala

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

ma bucur ca am aflat vesti de la roxana. Multumim, lia.
Mult a fost, putin a mai ramas, trebuie sa rezistam.

firicel nu a lasat nici un nr. de tel. pt. ca a zis ca nu o suna nimeni in capatul celalalt al lumii ... albert, georgia, mada86 (cum a ramas cu lichidul in exces?) ... si mai sunt fete. Nu mai strig catalogul, sunt primele care imi vin acum in minte si care lipsesc de multisor.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

BRAMBU(hai ca sunt cu efect intarziat rau)iti trimit tie checul daca vrei ca am 3 buc,nu tot ca tre sa ii mai ramana si sotului dar una bucata tot iti dau.Sa fii pe faza sa o prinzi.
Mai am o cutie de bomboane Chokotoff,o punga de bomboane gumate Sugus,de fapt una juma ca din aia a doua incepusem ieri,dar o las pe drum.Sucuri acidulate,eugenii,ciocolata,alune(nesarate),covrigei si salatinii.
Cine vrea sa se serveasca ca eu nu le mai vreau(de fapt le vreau dar nu mai pot sa mananc din ele ca fac maaaaare rau.Asa ca mai bine le dau la cine le vrea.

gravi 30+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

arleza
de abia astept si eu concediul sa stam de vorba
am zis ca o sa folosesc masa de la laptop ca sa pot sta si intinsa in pat si sa stau si net..evit si durerile de spate asa

27+ Iulia

Mergi la inceput

Saru' mana BRAMBU de raspuns.Ma gandeam eu ca nu a lasat nr de tel.Asta e,poate o sa intre pana la urma.Ne rugam si noi pt ele sa fie bine si Dumnezeu ne va ajuta pe toate(a iesit optimista din mine).

gravi 30+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

Citat:

BRAMBU(hai ca sunt cu efect intarziat rau)iti trimit tie checul daca vrei ca am 3 buc,nu tot ca tre sa ii mai ramana si sotului dar una bucata tot iti dau.Sa fii pe faza sa o prinzi.
Mai am o cutie de bomboane Chokotoff,o punga de bomboane gumate Sugus,de fapt una juma ca din aia a doua incepusem ieri,dar o las pe drum.Sucuri acidulate,eugenii,ciocolata,alune(nesarate),covrigei si salatinii.
Cine vrea sa se serveasca ca eu nu le mai vreau(de fapt le vreau dar nu mai pot sa mananc din ele ca fac maaaaare rau.Asa ca mai bine le dau la cine le vrea.

gravi 30+ cu Sara Elena

bebelinul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lia73

Citat:

gravi 30+ cu Sara Elena

bebelinul meu scump

Idem ... ce petrecere e acolo la tine , cu de toate. De aia te tenteaza, ca le ai in casa.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 30s
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

LIA vroiam sa te intreb ceva dar am tot neglijat.
Ai auzit prin spital cam care sunt tarifele pe acolo la nasteri,cezariana,natural,anestezist,asistente,neonatolog?
Ca eu am auzit ceva da nu stiu daca e real si sincer mie mi se pare mult ce am auzit.
Am auzit cand stateam la coada sa intru la Branescu la eco.A zis una,de fapt 2,una care nascuse si una care urma sa nasca asa:
cezariana(ca ea asta facuse),medic:1500ron,anestezist:400ron,cate 100 ron la fiecare asistenta,400 neonatolog,plus 50ron de cate ori se ducea la spalat,de dimi si seara.Mie mi se pare muuuuuuuuuult frate eu nu dau atat,pai ce se screme el sa iasa bebe sau eu.Mie ar trebui sa-mi dea astia bani(de fapt noua la toate mamicile care ne incumetam sa facem bebei)ca facem un efort imens si poate unele mai raman si cu amintiri horror.Asa ca sa ma lase don' Branescu ca eu oricum o sa ii dau dupa nastere.

gravi 30+ cu Sara Elena

Mergi la inceput

Sau voi fetele din Ro cat dati la medici si asistente la nastere?Cele care veti naste la stat nu la privat.

A inceput sa bata vantul si sa se innoreze.S-o indura Dumnezeu si de mine sa-mi dea nitica racoare?Doamne ajuta.BRAMBU daca vine racoare iti dau si tie,racoare la cutie.

A si alta chestie(hai ca in seara asta m-au luat ideile si gandurile)voi cand va faceti bagajul de spital?Eu m-am gandit sa il fac la inceputul lui octombrie.De fapt mai intai sa fac cumparaturi cu tot ce imi trebuie si apoi sa ma apuc sa-l fac.Ce tare mai e nitel si vine timpul sa facem si bagajul pt spital.

gravi 30+ cu Sara Elena

Mergi la inceput