Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Multumesc de cafea!
Bianca, pai la atatia musafir, cativa virtuali iti mai lipsesc! Venim si noi!
Tonia, lasa procesele de constiinta si ai grija de tine si de bebe. Colegul se descurca si singur, ca doar e barbat
Lia, merci de vestile de la Roxana. Ce mai face Mateiutul? Valuri-valuri? Si cum reactioneaza Florin? A fost tentat sa il simta si el pe frate-sau? Ca Stefan tot timpul vine sa puna mana sa il simta si el pe bebe.
Corina, deci de maine esti oficial acasa! Cum sunt scutecele? Si eu is tentata sa cumpar sa vad comparatie intre ele si Pampers si Happy, ca de alea am avut la Stefan
Arleza, eu nu mai am nimic din astea prin casa...ca le-am mancat pe toate...si imi tataie fundul sa merg sa imi cumpar ba pufuleti, ba ceva dulce, ca e abc chiar in blocul vecin, cum ies din bloc, cum dau in abc. Dar incerc sa ma abtin. Bine ca mai mananc si paine cu gem, ca de ala am in casa. Si ca rezultat, miere te-am baut eu, ca eu de abia marti fac 27 de saptamani si am 13.5 kg plus.
Legat de banii de dat la spital, eu la Stefan am dat 300 lei la doctorita (cezariana) si 150 lei la anestezist. La asistente, infirmiere, neonatolog, nimic. Nu de alta, dar la cat eram de ametita, zau daca am retinut vreo fata..ca am intrat in sala de operatie si era plin de lume, nu stiam care-cine-ce face, si dupa anestezie eram cu capul in nori. Iar dupa ce m-au dus in salon le-am dat o cafea la asistente. Am mai vrut sa ii dau unei asistente si unei infirmiere bani, dar nu au vrut. Astea care au fost dragute nu au vrut, de aia le-am dat cafea, iar la care erau acrituri nu le-am dat de-a dracului.
Acum pentru nastere voi pregati maxim dublu, deci 6 mil la dr si 3 mil la anestezist, da mi se pare mult. Mai degraba 5 la dr si 2 la anestezist. . Pai de unde frate bani. Si le voi da dupa operatie. Daca nu le convine suma ce poa sa faca, ma baga iar in operatie sa imi puna copilul la loc?
Iar pentru bagaj, la Stefan am avut camasa de noapte/pijama pentru mine, chiloti, vata, tampoane, sapun, perie de dinti etc..iar penru Stefan am avut haine, pampers, servetele umede si bephanten pentru fundulet. Acu tot asa cred ca va fi.
Ella, bine ai revenit!

diana26+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

neatza si de la noi!
am fost ieri la echo, totul bine si frumos, doar ca pitica e tot cu capul in sus...fetele care sunteti in tot atatea sapt ca si mine, cum va sunt bebeii? stiu ca mai are timp sa se intoarca, dar as vrea sa stiu o treaba odata!

Mami de Serban(28.09.2009) si 27+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

corina - la 29 sapt. era cu capul in jos. Da, ar mai fi timp sa se intoarca.

Nu te-am uitat, da' am avut un ritm mai alert si cu multe preocupari in perioada asta. Ajung la posta si iti spun ce si cum.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 31s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firicel spune:

Buna dimineata.

Mai primiti o oaie ratacita?Va pup ca mi-a fost dor de voi.

Imi pare tare rau ca nu v-am mai scris dar ma simt pur si simplu extenuata,suntem foarte ocupati in ultima vreme plus luna asta este luna petrecerilor,nuntilor,etc.Cand credeam ca in weekendul asta o sa dorm si o s-o iau incetisor,acum doua zile iarasi am fost invitati la o zi de nastere la un restaurant thailandez.Azi iesim cu niste prieteni la un restaurant japonez Si eu ma gandesc doar la camera lui bebe si la .
Duminica avem treaba- de dezgropat diverse din camera lui bebe, care inca nu este gata.Orele trec ametitor de repede si unde se duc zilele nu stiu....timpul asta ...ca un sac fara fund.N-am luat cadita,carucior ,masa de infasat si monitor.In rest cam toate sunt gata pt bebe..aaa...si abtibilduri pt pereti.Pt mine,ca m-am lasat ultima,n-am bagaj pt spital.Si aici vor sa aducem scutece de unica folosinta si nasc la privat.Restul vine de la ei..dar nu scutecele.Toata lumea la noi e innebunita dupa Huggies asa ca am luat si noi Huggies,sa nu deraiem de la norma.

In Octombrie la inceput fac si eu o ecografie mai detaliata sa vedem cat de mare e grasu'.Daca decid sa merg pe cezariana,data nasterii va fi undeva intre 1 si 10 Noiembrie.Daca merg pe naturala...cand o vrea bebe,dar nu mai tarziu de 17 Noiembrie ca a spus doctorita ca nu ma lasa.Nu va spun cum imi tremura fundul la gandul nasterii..numai la picior si spate ma gandesc si la cat de mare e bebe.Sa fim noi sanatosi si sa scap fara sechele-fizic si la creieras de asemenea.

Arleza te pup fata draga ca vad ca ai tot intrebat de mine-va dau si numarul daca vreti doar ca eu ziceam ca nu suna nimeni in sensul ca va costa un car de bani si nu merita.Dati-mi si mie va rog detaliile alea de pe facebook pe PM va rog.Bafta la eco si tie si Biancai!Arleza daca nu te cantareste mai scade de la tine-eu una n-am incotro si mereu ma cantareste moasa.La aproximativ 30 de saptamani luasem 11 kg.Acum am 31 plus-si am o fobie de cantar -ma fac ca nu-l vad

Lia ma bucur ca esti acasica

Carola-La MULTI ANI pt ieri-o nastere super usoara si bebe sanatos !

Mi-au placut discutiile despre despamperizare-e interesant putin spus sa vedem ce ne asteapta.Discutiile cu astia mici sunt superbe-apropos de asta o sa iau un fel de jurnal si sa incerc sa ma tin de el-despre "Primul an din viata bebelusului".Asta daca o sa fiu lucida indeajuns,cu multe scobitori in ochi si multe cafele la bord.

Nu mai am timp imi pare rau sa va scriu la fiecare in parte dar sper ca din Octombrie sa pot sa intru mai des si sa raspund la toate fetele.

Ma retrag ca tb sa ma pregatesc pt diseara -inca o zi s-a dus pe apa Sambetei.

Va pup cu mare drag si dor

Firicel

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

corina - la 29 sapt. era cu capul in jos. Da, ar mai fi timp sa se intoarca.

Nu te-am uitat, da' am avut un ritm mai alert si cu multe preocupari in perioada asta. Ajung la posta si iti spun ce si cum.

nu-i stress...mersi mult

Mami de Serban(28.09.2009) si 28+ cu Eliza

Mergi la inceput

mi-a zis medicul k pana la 34-35 sapt se poate intoarce, daca nu...discutam altfel. faza e ca mi-e frica sa nu incep sa ma obisnuiesc cu ideea de cezariana, si ea sa se intoarca in ultimul moment, si sa incep iarasi cu alt fel de emotii

Mergi la inceput

firicico, oaie ratacita si petrecareata, ma bucur ca ai scris despre voi! Si ca grasu' este bine acolo in burtica!!

Mergi la inceput

noi iesim afara

Mergi la inceput

plimbareala placuta

Eu, program administrativ-gospodaresc, in reluare, asa, ca nu ma tin balamalele .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Firicelll, ce ma bucur ca esti bine si nu ne-ai uitat!
Corina, lasa ca are timp sa se intoarca...nu te mai stresa. Obisnuieste-te cu ideea de nastere naturala, si numai daca nu va fi incotro, cu cezariana.

diana26+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput