Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carola spune:

Dana
, multumesc de urare!

Multumesc, Irina!

Arleza, 1500 lei stiu si eu ca se da ptr cezariana. Ptr. nastere normala 1000 lei. Eu o sa am 2000 lei toti banii ptr nstere. O sa vad acolo cum ii impart. La CF2, unde nasc eu, am inteles ca e un pediatru cam aiurea si prin urmare nu o sa primeasca nimic. Iar la asistente o sa vad atunci in ce dispozitie sunt. Eu nu prea dau spaga pentru ca mi-e rusine, dar la dr daca vine de acasa ii dau si ii mai dau si anestezistului dar nu cred ca 400. Ma orientez atunci.

Cu bagajul o sa incep de saptamana viitoare. Pe al meu il am facut in mare parte. O sa ma ocup de al lui bebe ca mai am 2 salarii de luat pana vine termenul ptr nastere.

Apropo de caldura. Azi am iesit si eu din casa. Ingrozitor de cald.

WOW! Miere, ce pret! Dar voi aveti noroc cu asigurarile. Noi platim la stat, dar mergem la particular. Cand mergem la stat trebuie sa mergem cu medicamentele in sacosica ca ei nu au.

31+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Hello girls!
Remember me?
Nu cred...

Din pacate nu am timp de nimic... plec dimineata de acasa pe la 8 sau 7 jumate si ajung inapoi seara tarziu, asa ca nu am mai apucat sa scriu aici de f mult timp.
Din 13 oct voi intra in prenatal si nu veti mai scapa de mine.

Ma bucur ca toate suntem bine, ca nu sunt probleme majore si sper sa fie asa pana la sfarsit.

Noi suntem bine, crestem, nu stiu cat mai cantarim acum, urmatoarea ecografie va fi pe 23 sept, la 29 de sapt. Tot atunci o sa fac si analizele...

Si ca se vb de nasteri, eu voi naste la Sanador, vaginal (sper), insa nu m-am hotarat inca asupra epiduralei, daca o voi face sau nu. Contractul l-am semnat deja si dupa calculele mele s-ar ajunge cam la max 4000-4500 RON (cu decontarea de la CAS).

Suntem acum in cautari de firme pentru recoltarea de celule stem, trebuie sa merg la ei sa vad asupra careia ma hotarasc.

In rest... dupa cum spuneam, astept sa vina 15 sept sa ma duc la cursuri de Lamaze. Am fost sambata la un seminar sustinut de Ana Maita despre nasterea naturala, epiziotomie (de fapt cum sa o evitam) si vreau sa ma inscriu in asociatia unde ea este presedinte, sa merg in continuare la ei la cursuri. Mi-a placut f mult de ea, e f deschisa, sper sa ma ajute sa pot avea parte de o nastere usurica

Va pup pe toate si noapte buna!

Cu ajutorul lui DD sunt 25+ cu

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Carola, e o dr neonatolog la cf 2 fff draguta si atenta cu copiii si care stiu si eu ca nu primeste bani...cel putin la Radu nu a primit nimic. Am o cunostinta care a nascut acum vreo 6 luni acolo si o sa vorbesc cu ea sa vad cum se mai practica pe acolo. Oricum sigur nu sunt sumele vehiculate de fete mai devreme!

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (28 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Actualizare semnatura

Cu ajutorul lui DD sunt 27+ cu

ela's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristi07

Carola, e o dr neonatolog la cf 2 fff draguta si atenta cu copiii si care stiu si eu ca nu primeste bani...cel putin la Radu nu a primit nimic. Am o cunostinta care a nascut acum vreo 6 luni acolo si o sa vorbesc cu ea sa vad cum se mai practica pe acolo. Oricum sigur nu sunt sumele vehiculate de fete mai devreme!

Poate una este ff draguta iar cealalta, despre care am citit eu, o fi acritura. Nu stiu ce creme si alte chestii ptr bebe folosesc ei acolo. Oare daca sun si intreb imi da cineva un raspuns competent?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

suna dar nu stiu sigur cine iti va spune.

Acum 4 ani cereau cosmetice Sanosan. Eu o sa mai merg la control la inceputul lui octombrie. o sa ma concentrez intr-o zi sa incerc sa imi amintesc ce am avut a mine data trecuta.
Promit ca o sun la inceputul saptamanii pe tipa care a nascut cel mai recent acolo si aflu mai multe detalii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

yo in polizu am auzit doar de pampers, servetele umede si hainute puiului

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +31 Matei Ioachim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ela82

Actualizare semnatura

Cu ajutorul lui DD sunt 27+ cu

ela's baby

Buna, Ela si bine ai revenit.

Vad ca noi avem aceeasi data probabila a nasterii.Tu unde vei naste? La ce spital?

Emma 27 saptamani

Mergi la inceput

Ce am citit acum intr-o carte: Ceaiul din frunze de zmeura este folosit pentru usurarea travaliului.

Pentru cine este in we in Bucuresti, se sarbatoreste Bucurestiu 552 ani. Aveti aici programul http://life.hotnews.ro/stiri-prin_oras-10135201-bataie-flori-concerte-spectacole-gratuite-acest-weekend-zilele-bucurestiului.htm

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

La multi ani Carola!

Nina, 26+,

Mergi la inceput