Dovlecimea e in sarbatoare - are deja 2 ani! *16*

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Nuuuuu, nu ziceam ca nu faci bine, Monik, ma gandeam daca fac eu bine ca nu ii dau? in sensul asta scriam. Adica, oare gresesc eu? oare ar trebui sa ii dau diferite pastilute sau siropuri? in sensul asta era confesiunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ioana eu zic sa faci bine in cazul lui Carol,cum am scris si mai devreme, depinde mult de copil .
Monica pai oricum tempeatura corpului e mai crescuta la trezire . Hai poate nu il ia raceala tare. Sa iei si tu ceva ,ca parca ai zis la te ca te cam racaie in gat .

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna!

In primul rand LA MULTI ANI ALEXANDRU !sa cresti mare si sanatos!

La multi ani Mady!Cu intarziere, dar sper ca sunt iertata!

Lali cum ai ghicit ca ai mei au febra?De fapt Miahia de doua zile are febra cel mai mult 38.5 in fund.Iar Ramona tuseste cam rau. Asa ca va dati seama ce veselie e la noi. Pupam fata mica sa scape repede de colici.

Monica noi am vorbit azi la tel cum mai este Rares? Noi maine la doc ca deja are doua zile de febra. Asa este ce sa facem?

Ioana nu cred ca tu gresesti. Eu una pana acum i-am dat lui Mihai numai nurofen si panadol. Maine mergem la doc sa vedem ce are.O sa intru pe fb sa vad pozele.

Selen voi ce mai faceti? Cum este cu serviciul si cea mica cum se intelege cu buni?

Kemsy o felie mica de tort si la noi?Nu intotdeauna, dar azi chiar as manca putin tort.

Va pupam si numai bine!

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Salutare!

Am ramas restanta la cateva urari. La multi ani Ioana Maria, Sophie, Ana si Alexandru!

Monikus, cand da semne de raceala(nas curgator) ii dau 5 granule de Gelsenium CH 9.Eu zic sa incerci sa mergi si la un homeopat. Poate ar trebui sa-i dai ceva de imunitate daca tot o sa inceapa cresa. Sanatate multa va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

bonjurica

am trimis pe mail-ul comun un curriculum privind educatia timpurie. cam asta urmaresc cadrele didactice la copii la cresa/gradinia/scoala.

o zi frumoasa fetelor cu prichindeii de acasa.
o zi usoara fetelor la serviciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna,

Dia tare as vrea sa ii dau ce spui tu numai ca nu prea gasesc produse homeopate in farmacii. Poate nu caut eu unde trebuie, nu stiu.

Ioana eu zic ca faci foarte bine cum faci. Nu ai de ce sa ii dai medicamente atata timp cat el se simte bine fara ele. Doamne ajuta sa nu aveti niciodata nevoie de ele.

Lali asa e ma deranja si pe mine gatul un pic dar vad ca m-a mai lasat fara medicamente.

Rares a facut 38.8 noaptea trecuta asa ca a mai luat o tura de ibalgin. Acum de dimineata avea 38.2 iar la ora asta are 37.8 ceea ce e bine. Nu a mai tusit, mananca ok doar ca e cam marait. Noaptea trecuta mi-a facut si diaree ceea ce ma duce cu gandul si la o posibila eruptie dentara. Mai avem un rand de masele de iesit. Poate o face febra de la asta. Nu mai stiu. Oricum diseara mergem la dr asa ca vedem ce facem. Si orice ar fi incercam recuperarea pana luni ca sa putem merge la cresa.

O zi buna tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna din nou,

Am fost la dr si nu avem rosu in gat. A zis ca de la dinti e febra. In fine, sper sa scapam si de febra curand.

Va doresc o noapte linistita si weekend placut ceea ce ne dorim si noua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara !!
Monikus cati dinti/maselute mai are Rares de iesitt? Se manifesta la fel la toti cu febra cu debut brusc de la stare subfebrila la 39.5-40, stare vesela ,pofta de mancare obisnuita,diaree/scaun moale? Este si foarte urat mirositor scaunul? Daca vrei anumite produse homeopate iti pot lua eu de aici si trimite prin posta. Uite ce am gasit : farmacii homeopate

Bucuresti, sector 1
- CATENA - Calea Grivitei 234, tel. 021.6661293
- CATENA - BD. Nicolae Balcescu 36, tel: 021.3132395
- Farmaplus - str. Tache Ionescu 5, tel: 021.3188881
- Omnia - str. Amzei 19, tel: 021 0729290416
sector 2
- 21B Farm - str. Stefan cel Mare 19-21, tel: 021.2106809
- 3F - str. Austrului 1, tel: 021.2525600
- Apifarm - str. CA Rosetti 31, tel:0213173677
- Dona - str. D-na Ghica 6, tel:021.2432132
- Omnia - str. sos.Pantelimon 243, tel: 021.2554239
- Helpnet 3 - Calea Mosilor 223, tel: 021.2120047
sector 3
- Catena - Str. Franceza 60, tel: 021.3450659
- Farmacom Iulia - str. Danila 6, tel: 0216431519
- Farmatop Trading - str. Dristor 2, tel: 021.3214556
- Remedio - str. IC Bratianu 34, tel: 021.3152309
sector 4
- Artfarm - str. Straduintei 1, tel: 021 6830064
- Catena - Str. Emil Racovita 10, tel: 021.4601002
sector 6
- ADM 2000 - str. Drumul Taberei 43, tel: 021 4134471
- City Pharma - str. Drumul Taberei 96, bl. 521, tel: 021.4440219
- Galenika - Piata Crangasi, tel: 021.3127422
- Multifarm (Jo-Jo) -str. Iuliu Maniu 14, tel: 021.4300425
- Multifarm (Jo-Jo) -str. Iuliu Maniu 186; tel: 021.4343965
- Omnia - bd. Ghencea 38, tel: 021.4132540

Poate e vre-una in drumul tau .

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Buna
din pacate la noi vestile nu sunt la fel de bune.Amandoi au rosu in gat, iar Ramona si tuseste. Suntem pe sumetrolim asa ca ma bucur mult ca voi nu aveti nimic Monica.

Va urez un we minunat si numai bine.

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Salutare!
monikus, cum e Rares? Ce dintisori trebuie sa-i mai iasa?Stiu ca la el s-au mai manifestat asa eruptiile dentare, a mai avut febra si chiar mare.
Oricum, si eu am fost norocoasa cu L pana acum, mi-a facut febra o data, cu inceputul de otita, si atat. Cred ca poti lasa corpul sa lupte putin cu febra, urmarind atent sa nu fie foarte mare, fara sa ii dai imediat medicament pt raceli, etc...
lali, merci pentru urari Ce scump trebuie sa fie Paulica cu catelul... V-ati gandit cum il sarbatoriti?
laura, cred ca Ramona e "responsabila" cu virusii, nu? Saracutul Mihai sufera si el. Sanatate la amandoi!
La multi ani Alex!!

Eu m-am dus in seara asta la un curs de zumba fitness. Aici in sat se organizeaza tot felul de cursuri, de pilates, aerobic, etc, cu plata sau fara. Asta de zumba va costa 30 euro si e f fain, faci miscare pe muzica latino...Am iesit de acolo terminata, se vede ce conditie fizica am .

Somn usor!

Gianina, mamica lui Loris Stefan, o mandrete de baiat (2 oct 2009)

Raisa are nevoie de noi

Ce tie nu-ti place, altuia nu-i face!

Mergi la inceput