Strumfi & prichindei iul-aug 2011 (5)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Buna ziua mamici, eu sunt tot o mamica de august fetita mea Valeria sa nascut pe17 august sunt foartefericita si implinita
Greu mi am facut curaj sa scriu aici,va citesc cu mult drag de la odisee inca si in multe din povestirile voastre mam regasit. Astazi avem o lunita, ne chinuim cu colicii, plingem cind dam afara gazele, inschimb nu se compara cu bucuria si fericirea pe care o traim alaturi de fetita noastra.
Vreau sa va spun ca sunteti un grup de fete" foarte dragute si prietenoase,asta am observat inca de la odiseea sacinii. Sper sa nu va deranjeze mesajul meu si daca am intrebari as putea sa le adresezi aici?
Va multumesc si va doresc sanatate voua si puiutilor vosti.
Scuzati-mi greselile scriu de pe tablet,si ma uit la fetita mea cum doarme.

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi
Alexia f frumoasa invitatia! Faceti botezul tocmai la Pitesti?

Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

da la Pitesti, avem mai multi invitati de acolo, al meu are mai multe matusi, verisoare din Craiova, Rm Valcea plus colegii de munca ai mamei lui ,asa ca majoritatea fiind de acolo a trebuit sa ne "mutam" (nunta tot acolo am facut-o) , plussss aici nu aveam unde sa cazez lumea. Am gasit in Pitesti un restaurant ce este la parterul hotelului si avem camere acolo, iar directoarea a fost tare amabila si ne-a facut reducere.
Imi pare tare rau de Filip ...m-ai lasat fara cuvinte cu patania de azi
Andra eu ma gandeam ca este o problema ca nu bea ceai ...credeam ca este obligaoriu ceaiul vai de capul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

anaemi imi pare atat de rau pt filip, nici nu vreau sa imi imaginez ce a fost in sufletul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Intr-un final, am si eu 2 minute libere si ambele maini la fel si o sa scriu 2 fraze...atat cat pot.

Noi in ultima perioada am fost nu ocupati...ci foarte foarte ocupati. Cu amandoi copii acasa sincer nu am avut timp nici sa respir.

Plus a mea mandra cred ca a trecut printr-un puseu ca era tot timpul agitata, maraita, si evident agatzata de avand si ture de 4-5 ore de "supt" (vb vine...ca mai mult era tzatzaiala, nu stiu cum sa ii spun)..vroia numai la san si atat.

Plus ca vroia numai in brate...m-a terminat zilele astea.

Azi e prima zi cand si doarme!!! Vad ca papa si doarme, probabil se reface dupa acest "maraton".

Cu cel mare suntem tot timpul prinsi in activitati, si necesita si el atentie...

De obicei cand nu cere unul, cere celalalt atentie si timp pentru mine sincer nu exista decat seara(dupa 10), cand prefer sa dorm sau sa ma uit la un jurnal, asa aflu ca mai exista lume si in afara casei.

Ufff, mi s-a trezit mandra...cum ziceam, timp, am nevoie de timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Citat:
citat din mesajul lui marryan

Buna ziua mamici, eu sunt tot o mamica de august fetita mea Valeria sa nascut pe17 august sunt foartefericita si implinita
Greu mi am facut curaj sa scriu aici,va citesc cu mult drag de la odisee inca si in multe din povestirile voastre mam regasit. Astazi avem o lunita, ne chinuim cu colicii, plingem cind dam afara gazele, inschimb nu se compara cu bucuria si fericirea pe care o traim alaturi de fetita noastra.
Vreau sa va spun ca sunteti un grup de fete" foarte dragute si prietenoase,asta am observat inca de la odiseea sacinii. Sper sa nu va deranjeze mesajul meu si daca am intrebari as putea sa le adresezi aici?
Va multumesc si va doresc sanatate voua si puiutilor vosti.
Scuzati-mi greselile scriu de pe tablet,si ma uit la fetita mea cum doarme.

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

bun venit! Clar poti sa scrii cand vrei si cu orice intrebare. la multe lunitze!

mergem in gradina botanica

anaemi,mi s- a ridicat parul pe mine cand am citit...groaznic

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui v_florina
Burtocika, ce s-a intamplat cu casa Jienilor?

Nimic, doar ca nu mai aveau liber cand vroiam noi ... De fapt ar fi avut, dar ne-am hotarat noi sa schimbam data, ca era prea din scurt si nu apucam sa facem toate pregatirile.

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty
Burtocikamultumesc tare mult de raspuns si incurajari!! M a ajuatat si mi a dat o stare de bine cand l am citit!!Cum te descurci singurica? Unde ziceai ca a plecat sotul? Scuze ca nu am retinut.

Greu ma descurc, foarte greu ... Dimineata Irina se duce la gradi, iar dupa-masa vine bona si sta cu ea, cel mai greu imi e dupa 7 seara, cand raman cu amandoua.
Sotul are un job de asa natura incat are lucrari prin tara. Acum are o lucrare care dureaza 4 ani si va fi plecat din 2 in 2 saptamani, de fapt nu stim exact cand si cat va fi plecat ... Asa ca e greu sa ne facem planuri, trebuie sa ne adaptam pe parcurs.

Irina (2006) si Miruna (2011)
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Burtocika
Greu ma descurc, foarte greu ... Dimineata Irina se duce la gradi, iar dupa-masa vine bona si sta cu ea, cel mai greu imi e dupa 7 seara, cand raman cu amandoua.
Ioana, imi pare rau ca nu ai ajutor, intr-adevar este f greu cu 2 copii singura, mai ales seara. Vreau sa te intreb cum resimte totusi Irina, fiind cam de varsta Sophiei mele, lipsa de timp cu tine? Nu e f geloasa, ca e ziua la gradinita si te stie cu bebe acasa, iar dupa-amiaza sta cu bona si nu cu tine? Eu vad la fetita mea ca incepe sa fie tot mai posesiva cu mine, sau mai precis cu timpul nostru in doi, si tare mi-e mila de ea ca avem asa timp putin. Dupa ce o aduc de la gradinita eu prefer sa il las pe Philip cu mama, ii las lapte muls si ma ocup cat mai exclusiv de Sophia si sufletelul ei (facem diverse activitati, o scot la joaca sau o duc la inot, etc). Asa e si ea mai linistita si mai cooperanta la culcare seara, ca e satisfacuta si ea cat de cat, saracuta.

Marryan, bine ai venit ma bucur ca ti-ai facut curaj sa ne abordezi! Da-ne mai multe date despre Valeria ta (sa-ti traiasca), gen parametrii la nastere, sa va trecem la panou.

La multe lunite Luca de Gheveronica, Alexandru de Mihaela_V si Valeria de Marryan!

Anamaria, vai ce sperietura cu Filip saracutul, nu pot sa-mi inchipui prin ce ati trecut ca parinti! Si Sophia s-a lovit destul de rau sub ochiul stang acum 3-4 saptamani, abia i-a trecut ochiul invinetit (sigur o sa i se traga si lui la ochi, dar trece). Pe ea a lovit-o o fetita cu leaganul in parc, dar macar nu a durut-o asa rau, mai mult s-a speriat. Insa zona e f sensibila si imediat se invineteste.

Crisspy, sanatate multa lui Razvi si bebelina sa nu se imbolnaveasca si ea! Fetele cu copilasi mai mari care merg la gradinita/scoala, acum ca incepe curand sezonul de raceli, ca sa-i ferim pe cei mici, va recomand pt intarirea imunitatii copiilor mai mari doua produse probate de noi, naturale, de buna calitate si in care cred ca ajuta: www.farmacie-naturista.ro/detalii/First-defense-pentru-copii-118,50ml-solutie-CHILDLIFE-ESSENTIALS-SUA/1735/" target="_blank">siropul First Defense pt copii, de la Childlife Essential si www.manuka.ro/detalii-produs/Miere-activa-de-Manuka-UMF-16%20,-500g-%20import-Noua-Zeelanda-GH%20/80" target="_blank">mierea activa de manuka (nu fac reclama, nu sunt distribuitor la nici una din ele). Multa sanatate!

Cory, voi cum mai sunteti cu greutatea? Dar suspiciunea de problema cardiaca s-a mai elucidat? Sper ca a fost doar o sperietura neconcretizata.

Mihaa, mai treci pe la noi, nici acum nu stim cu o cheama pe minunea ta! Sper ca sunteti OK.

Oare de ce nu a mai scris Miky_baby din Finlanda, de dinainte sa nasca?! Si voi sper ca sunteti OK, ca bebe a venit pe lume cu bine si ca nu va e f greu cu 2 copilasi.

Noi suntem bine, am implinit o lunita (multumesc Anamaria pt bifare si aici, precum si tuturor care ne-au urat pe FB) si crestem frumos. Philip e in continuare f gurmand, doarme binisor noaptea (mancam tot la 2-3h) si mai deloc ziua. Nu cred ca avem colici inca, dar l-a mai durut burtica cand si cand, pe alocuri chiar rau dar nu de durata, si am cam legat de scaparile mele alimentare constiente (un pic de rosie, cateva coacaze rosii, pireu de cartofi, o guava). Cat sunt cuminte, vad ca n-are nici o treaba Haplea meu.

Intre timp am fost si la serviciu intr-o zi in recunoastere, ca am disparut cum va amintiti subit in urma cu 10 saptamani si nu prea discutasem clar cu patronul "mica intelegere" cu concediul post-natal. Asa ca i-am lamurit ca stau 12 saptamni acasa, si ma intorc la mijlocul lui noiembrie inapoi, deci cu o luna peste ce ei sunt legal obligati sa imi ofere. Apoi pana la sfarsitul anului o sa merg doar part-time, 4h/zi, ramanad ca din ianuarie sa revin full-time pe baricade. Pe cat de trist este ca am asa putin timp concediu, pe atat de mult ma bucur de intelegerea si sprijinul pe care mi l-au acordat, dat fiind ca asa e sistemul si puteau sa imi dea cu flit. Favoruri mi s-au facut clar (ma platesc de cand am disparut si pana o sa revin INTEGRAL, ca si cand merg la lucru, ceea ce nu au de ce prin nici o lege), dar normal ca exista o lege a compensatiei ca acolo le sunt f dedicata si serviciul imi e destul de stresant. Ma rog, m-am intins cu o chestie cam off-topic, dar asta e ceea ce ma asteapta pe mine si vreau sa stiti unde o sa dispar total in ceata .

Va las ca "necheaza" calutul meu, iar sanii incep sa curga, semn ca e ora mesei (iara, ca parca numai cand am mancat ca purcelusul?!)..

Toate cele bune, pace, liniste si spor la toate. Pe curand,

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si Philip Christian (16 august 2011)

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

Seara buna fetelor,

Am prins un moment liber ca sta sotul cu eduard si am intrat sa vad ce faceti .

Anaemi bine ca nu are nimic grav puiul, numai pot sa-mi imaginez prin ce-ati trecut si ma ia cu friguri, in ceea ce priveste atitudinea asistentei e cu atat mai strigator la cer avand in vedere faptul ca era vorba de un copil.

Alexia frumoasa invitatia, voi cand aveti botezul?

Marryan bine ai venit, sa-ti traiasca printesa si sa fie sanatoasa! Azi implineste o luna !!!

Mihahegarthy la controlul de pe 1 sept la 3 luni avea 5.500 si 59 cm (nascut cu 2400 si 47 cm) dar acum se vede clar ca a mai crescut, inca 3 cm dupa masuratorile mele si are 5700 .

Eu am avut 2 zile de comsar, ma simt epuizata fizic si psihic. Ieri toate bune si frumoase de dimineata, ne-am trezit, am papat, ne-am jucat, am ras apoi am plecat la mama in vizita. Acolo cand a venit ora de masa si l-am pus la titi jale, urla de ziceai ca-l taie cineva. A trebuit sa fac bagajelu si sa vin acasa, a adormit putin si apoi s-a repetat povestea. Si azi din nou , isi sugea mainile de foame si urla la titi, urla la bibe si eu ma uitam neputincioasa la el , am incercat pana si cu lingurita sa-i dau sa nu mai planga de foame . Nu stiu ce are............

Nu vreau sa va intristez cu starea mea, va pup pe toate si va doresc o seara placuta .

mami de strumf mult iubit Eduard-Gabriel
Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79
Eu am avut 2 zile de comsar, ma simt epuizata fizic si psihic. Ieri toate bune si frumoase de dimineata, ne-am trezit, am papat, ne-am jucat, am ras apoi am plecat la mama in vizita. Acolo cand a venit ora de masa si l-am pus la titi jale, urla de ziceai ca-l taie cineva. A trebuit sa fac bagajelu si sa vin acasa, a adormit putin si apoi s-a repetat povestea. Si azi din nou , isi sugea mainile de foame si urla la titi, urla la bibe si eu ma uitam neputincioasa la el , am incercat pana si cu lingurita sa-i dau sa nu mai planga de foame . Nu stiu ce are............
Pufi, imi pare rau de starea lui Eduard, dar cred ca din pacate trebuie sa mergi la un control cu el, poate chiar la camera de garda, sa eliminati cauzele patologice care pot fi problema. Daca ii e foame dar refuza orice in gurita (san ori biberon), e cam semn ca ceva il deranjeaza. Uite dintr-o brosura pe care o am eu despre alaptat ce spune la cauze de refuz subit al alimentatiei sugarului mic:

-stomatita (afte) in gurita (are o depunere albicioasa pe limba si la colturile gurii?)
-infectii in gatut sau ureche
-cresc dintii (se mai intampla la catre 4 luni).
-gust neobisnuit/neplacut al laptelui dat de alimentatia neobisnuita/condimentata a mamei sau anumite medicamente
-infectii la nivelul sanului care modifica gustul si consistenta laptelui
-cantitatea de lapte redusa, creand frustarea si enervare bebelusului.

Sper sa fie doar o faza, dar verifica pt siguranta daca nu e vreuna din situatiile de mai sus. Multa bafta, sa ne spui cum mai sunteti!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si Philip Christian (16 august 2011)

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput