Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(77)
Raspunsuri - Pagina 17

florintunde spune:
Carmen;am Eu nebulizator
E Moretti..am fost cumparat acu 3 ani cu 250 de lei.Nu se simte nimic..Mario a fost de acord tot timpul sa-i fac aerosoli.E foarte important sa iei cu ultrasunete..acelea nu fac galagie.Asta al meu bazaie ca naiba...dar atat!Altceva nimic neplacut...au masca special pt copii si pt adulti..puteti folosi si voi..la mine a mers si la sinuzita!
Oricum trebuie sa ceri sfatul medicului...mai ales pt ANDREI..Sa-ti spuna ce si cat trebuie pus in recipient.Dar e bine ca ii faci acasa. Sa dea DD sa nu fie cazul sa-l folositi niciodata..sa zace in fundul dulapului

vasilasanita spune:
Tunde eu mai alaptez si mananc de multa vreme varza. Fasole n am incercat, dar nu cred sa mai fie probleme.
Zumzu ati avut vreun simptom, DE ce ti a dat sa faci analize la urina si a mai si iesit si infectie urinara? Ce antibiotic luati>?
Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

roxx26 spune:
TUNDE, si eu pap de toate. Ideea e sa incerci unul cate unul alimentele pe care le-ai exclus pana acum si sa vezi daca e vreo problema. Nu putem generaliza. Reactiile difera de la un copil la altul.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina

zumzu spune:
Lorich eu am o femeie care vine la 2 sapt la curatenie, o am de cateva luni; dc te hotarasti si vrei detalii zi-mi. ii dau 100 de ron dar e cam multisor...cam 80 de ron e in general pt 2 camere din cate am auzit.
roxx, dc e asa complicat de tb sa faci document lasa ca stau si asa

zumzu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vasilasanita Tunde eu mai alaptez si mananc de multa vreme varza. Fasole n am incercat, dar nu cred sa mai fie probleme. Zumzu ati avut vreun simptom, DE ce ti a dat sa faci analize la urina si a mai si iesit si infectie urinara? Ce antibiotic luati>? Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) ! |
mi-a facut temperatura vreo 4 zile fara nici un alt simptom (nu tuse, nu muci, nu nimic). Luam cedax

zumzu spune:
am intrat si eu la spartul targului..noapte buna
aa..ca stiu ca m-ati intrbat mai de mult (ca sa nu ziceti ca v-am ignorat): nu am masina de condus si nici nu conduc...cu atat mai putin cu bebe in masina
de ziua mea vroiam sa-mi comand vreo 20 de carti(apropo...) de pe amazon de foto dar cica mai nou vreau roleee ca mi-a facut pofta roxx. cand eram mica aveam patine cu rotile si iarna mai merg pe din alea cu gheata. vreau unele bune bune. recomndari?

zumzu spune:
si mai vreau sa spun cuiva, (nu mai fac nominalizari ca poate iar gresesc) care zicea ca a tot repetat urocultura si nu iese nimic, si tot zice sa o repete sa mergi la un cabinet(medlife de exemplu) unde sa iti recolteze asistentele(sa puna ele punguta) si sa stai cu bebe pana face. cel mai probabil proba e contaminata de fiecare data de-asta tb repetata

Wudy spune:
Neata!
va dau o cafea aromata si ma duc la treaba ca am de nu ma vad
Sanatate puilor bolnaviori!
La multe lunite inainte sarbatoritilor zilei!
Eu eram aia Zumzu cu urocultura. Dar sa stii ca si internata fiind la Medlife tot asa au iesit analizele. Desi asistentele au recoltat.
Au recoltat de trei ori si de fiecare data tot asa era rezultatul...pe ultimul l-am vazut chiar pe net cu ochii mei ca plecasem acasa
si acasa m-am pus eu pe recoltat si tot asa
o sa merg luni la pediatru sa vedem ce zice, daca considera ca trebuie sa tratam cumva...
noi nu am facut febra, la noi se fac presupuneri de diagnostic doar pt ca nu ia bine in greutate
Mi-or fi intrat si mie banii? luna trecuta au intrat pe 18/19...cam asa
ehe, am luat si eu de doua ori indemnizatia, de luna viitoare salariu frate
va pupacesc
un sfarsit de saptamana minunat sa doresc