Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(77)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Nu stiu cat de bun e storcatorul meu, ca e primul. N-am cu ce sa-l compar. Ce cade in cutiuta nu e foarte uscat. Ca urmare, curat marul si morcovul inainte de a le baga in storcator si dupa ce le storc pun pulpa intr-un castronel, mai pun o banana si doua lingurite de branzica si am si piure de fructe. Daca e prea uscat mai diluiez cu putin suc. Pe urma storc portocala si alte chestii cu coaja.
Ieri(?) dimineata i-am facut suc de fructe din un mar, o portocala, 7-8 boabe de strugure si 5 prune mici.
Azi am facut din 3 morcovi, un mar si o portocala.
Imi ies cam 400 ml de suc. Darius bea 200-300 ml, restul i-l dau la masa urmatoare (deci cam 4 ore il pastrez la frigider). In functie de ce contine, sucul iese mai subtire sau mai gros, dar niciodata transparent, deci niscaiva pulpa e in el.
Daca ii fac doar suc de portocala, fac pe storcatorul manual de citrice. Atunci clar e cu pulpa, ca trebuie sa-i desfund din cand in cand biberonul.

La carnita - am reusit sa-l induplec. Mananca si blenduita acum. Ori in supica, ori in piure. Saptamana trecuta i-am dat ficatel cu morcovi fierti. Ieri i-am dat 2 ficatei cu o banana. M-am si mirat ca a mancat aproape tot, ca era multicel.

Gata, ca s-a trezit Printul Morcov si chiraie.

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

tunde mamica obosita !!! si sa-l fereasca Cel de sus pe dl. sot sa se gaseasca cu vreuna dintre noi ! bai nene dar barbati astia sunt chiar b ... pai cate sa facem ??!! nu stiu cum de mai sunt sanatoasa la creier...ca fac aceleasi lucruri in fiecare zi..si parca mereu e deranj prin casa, mereu rufe de spalat si calcat...nu mai zic de vase de spalat. pai cand ma apuc sa ii fac lu' fii'miu de papa, murdaresc o gramada de vase . vesnic ceva de facut. si se mai trezeste si dl sot care cica ... sa platesti si tu facturile online ca si-asa stai pe net o gramada ! el e super dragut, ca ma ajuta mereu, cand e liber sta cu andrei ca sa fac una alta, face si el treaba, mai ales curtea, e a lui..eu nu ma bag. dar mai scoate cate una d'asta ! eu nu am nevoie de femeie sa ma ajute...dar voi cele cu 2, chiar ar trebui sa apelati la una...mai scapati si voi de o grija !
bebelu eu pe parchet spal cu igienol,dar nu stiu daca merge si pe covoare, uite m-am uitat si zice ca poate fi folosit pe acele suprafete cu care tu si toata familia veniti zilnic in contact. nu necesita clatire. nu stiu ce sa zic...

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

am si eu o intrebare, out of topic, cate farfurii se impart la pomana de 1 an? urmeaza sa fac pomana de un an pentru mama mea si nu stiu nici cate farfurii se impart si nici ce ar trebui sa mai fac la pomana asta; ma scuzati ca sunt pe dinafara dar asta este problema mea acum ;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

da Carmen;stiu ca sunt si exceptii...sunt multi barbati care contribuie si la casnic..de ex frate-miu..spala si geamuri..
hai ca azi l-am bagat si pe B la lucru..maturat terase,aspirator..face si paturile dar mai bine nu!asta n-are rabdare sa le impature..jap in colt..cica merge si asa

Mayane;la noi legumele nu merg decat in supica..rar
-cartof dulce-nu
-sfecla-nu
-cartof normal-f rar
-dovlecel-nu
-conopida nu i-am dat inca..am si uitat
-broccoli-tot cu semn de intrebare

Lori;..prietenii nostrii si-au gasit un babysitter..cica mai au 2 saptamani si pleaca ori gagica ,ori nevasta...Fata arata super..asa ca tati mai bien sa mearga cu trenul!!!

Mergi la inceput

ocsanica Dumnezeu sa o odihneasca pe mami a ta ! Eu nu stiu ce sa iti zic, poate bebelu te poate ajuta, sau cineva care a mai trecut prin asta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

ocsanica ai pm

sotu meu, cand e aksa, face orice. ptiu ptiu sa nu-l deochi si sa-l tina asa. bn..mai are mom lui cand nu are chef si atunci il trimit cu nati la plimbari in parc si eu fac treaba.
nu pot sa zic..ma ajuta si socrela cand e acasa sau seara.

bai..am pierdut telefonuuu il caut de ceva vreme si nu stiu unde naiba e...si ca sa fie totu si mai ok, nu e dat nici p sunat nici p vibratii asa k ma chinui sa dau de el. sigur l-a luat fii=mea si l-a ascuns bn

Carmen si noi folosim ff mult igienolul. dar nu stiu dc merge si p covor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

eu nu ma mai joc. din doua motive:

1. tot nu au intrat banutii

2. ma intalnesc cu o vecina pe care DACA am vazut-o de 10 ori in viata mea. se mira de astia mici, necheaza nitel ca ce mari sunt pt varsta lor, si apoi isi lasa privirea sa cada asupra-mi, si exclama:
- vaaai, dar tu ai ramas asa grasa??

sanziana, de doi pestisori flavia- 19.03.2006 si felix- 26.02.2011
din cuibusor

Mergi la inceput

ziki tot leftera ai ? vaaaaaaaaaaaai ce vecina nesimtita ai ! cat tupeu, cum sa iti zica asa??!!

ma duc sa analizez retetele de tort de la roxx...sa vad ce ingrediente am si ce nu am...maine vreau sa faaaaaac !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

da, ca in reclama aia cu "tot singura, saraca mama"
io-s si grasa si leftera

si eu vreau sa fac, ROXX, tortul Krantz. l-am vazut ieri in pozele tale pe picassa si i-am pus gand rau. sau de fapt.. mie mi-am pus gand rau, sa aiba tot blocu ce se speria de mine. o sa-mipuna o bulina rosie in frunte, sau pe fund.
nu ma luati in seama, sunt un mini-colet de nervi...

felix mananca fructele cu ciocu larg deschis, ca puii aia nesatui din cuib. la legume e mai greut, ne mai dam pe spate, ne mai minunam de o scama minunata pe care fix atunci trebuie s-o analizam, mai molfaim, mai pufaim, ne mai bagam mana pana la cot in farfurie apoi pe ochi... cand e cu iaurt, altfel stau lucrurile. din nou, se casca ciocu.

daca vreti ceva inedit si chiar foarte bun (eu nu am folosit dar e pe lista) puteti incerca NUCILE INDIENE
sunt scumpute, dar biodegradabile. am citit io la criticomamica, si pe tot felul de siteuri cu bebelusi organici, etc. si toata lumea era super multumita. acum nu stiu daca sunt si pt covor, dar eu stiu ca se poate spala orice cu ele - vase, haine, si pe jos. mai cautati, daca va intereseaza.

booon, acum ma duc sa bomban intr-un colt, ca altfel stric atmosfera p-acilea

sanziana, de doi pestisori flavia- 19.03.2006 si felix- 26.02.2011
din cuibusor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

ziki, capul sus! ie invidioase cotzocarlele alea. Trimite-le la mine sa le explic eu.

Nu stiu daca v-am spus (bai, chiar, sclerozata sunt in ultimul timp), ca intrebase Zumzu de baie. Ultima schema la facut baie e jacuzzi
Bag piscinuta in cada si dusul in piscinuta si se topeste copilul meu de placere. Ba mai ajunge si cu nasul in dus si ii sar mucii. Super!

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"

"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

Mergi la inceput