Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(77)
Raspunsuri - Pagina 13
ziki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Ziki "cumpara si tu un loz, mah!!" sau... ai depus dosarul pt alocatie?? |

zumzu spune:
eu sunt la ING dar nu stiu dc au intrat ca n-am verificat![]()
(stiu ca nu-s de ajutor..ma bagam si eu in seama)
gabivalceanu spune:
ZIKI, eu cred ca iia nu s-au prins ca raspund la misto...
ZIKI si ROXX, ce carti? ce carti? si de unde? de unde?
MISSMJ, sa nu hie vreun pojar... Si Ilinca a avut tot rino-faringita acum cind a fost racita, dar nu facea febra mai mare de 38,2. Muci in schiiimb, din iia in git cum zici tu, nu se vedea nimic, nu sarea nimic atunci cind stranuta, dar horcanea si nu putea suge sau dormi. La Ioana stiam una: curgea nasul, stranuta cu mucii-n briu, era dom`le racita! Asta Ilinca: nas curat la exterior, nici urma de muci, dar infundata complet. Si nu sta, frate, sa-i scot macar cu batista neam! O bat pina la urma, sa stiti, ca tot ma ciufulii eu cu unele pe la alt topic pe tema asta!
G,
ziki spune:
ZUMZU, multumesc oricum ca te-ai bagat in seama
pe 17 viitor te intreb direct pe tine, cred ca te-ai prins, nu? ![]()
GABI, nu iti zicem, ntz! ca dupa aia devalizezi si tu. ROXX si cu mine
iti aparam contul 
(eu am ceva cu banii azi, observ)
era un link cu retete de papici pt copii, si ROXX s-a lasat luata de val si a comandat cu nemiluita
lucru pentru care m-a tras la raspundere. Eu, care nu am actiuni la Carturesti, m-am prefacut mirata, si am intrebat ce carti a comandat, dara. Dar n-a vrut sa-mi spuna de frica sa nu imi dea linkul si sa mai vada alte 74 la fel de interesante.
Corect, Roxx? ![]()
Acestea fiind spuse, ma duc sa iau copilu de la gradi,si sa ma postez langa un iNG. Daca vedeti la tv o nebuna care ameninta ca isi da foc langa un bancomat ING, s-ar putea sa fiu eu... 
roxx26 spune:
GABIV, a mancat-o pe ZIKI in fund sa dea un link de la libraria Carturesti cu o carte despre alimentatia copilului. Ei mi-am bagat nasul pe acolo, am comandat-o pe aia si alte cateva carti, cat sa dam faliment binisor si luna asta![]()
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Mayane spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Shines Deci...va uitarati sub limbi ? Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
Eu nu am reusit sa-i studiez limba lui Darius. Cand ii bag degetul in gura il musca si scutura din cap ca un catel. Am incercat si metoda "monkey see, monkey do" si cand am scos limba la el s-a pus copilul pe un plans cu sughituri. Sorry
Hai, ca am inceput mesajul asta de 2 ore...
Ieri mi s-a sculat mie pofta sa-mi iau Tedi. Ma gandesc eu asa: "Oare lui Darius pot sa-i dau?". Citesc eticheta si ma "impiedic" de cuvantul aroma. Deci zic pas si ma apuc sa-i fac eu suc de casa. Trei morcovi, un mar si o portocala. Rezultatul? Copilul meu e portocaliu. Si nu ca ar fi simpatizant PDL, ci pentru ca are suc de morcovi din par pana in scutec. Dar in burtica au ajuns vre-o 300 de ml
Incep sa ma gandesc ca copilul meu mananca ca porcul doar pentru ca stie ca la final il duc la baie sa il spal si se hilizeste de mama focului la mutra lui din oglinda. De fapt si eu ma amuz cand il vad cum se scalambaie. Pana acum vre-o doua luni, de cate ori isi vedea reflexia devenea brusc serios si se incrunta de mama focului. Acum ii place... Si nu reusesc sa gasesc o oglinda safe...
Ce a mai facut sufletelul meu? De doua zile incearca "no hands"... Desi patutul nu-l prea ajuta. Etajul de sus e si pe post de leagan. Bun la plictiseala, rau cand copilul incearca sa stea copacel.
Azi s-a ridicat in patru labe in mijlocul patului si incerca sa se ridice in picioare asa, fara sa se tina de nimic. N-a reusit, evident, dar intentia conteaza.
Si... daca dispar, inseamna ca m-a lasat laptopul... A naibi rasnita... Scriu o fraza intreaga si astept un minut sa apara pe ecran ce am scris
In caz de extrema urgenta trec la alt calculator, dar scaunul meu de la birou ma omoara si il evit cat pot."Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel
Darius Alexandru (05.02.2011)
missmj spune:
gabiv si cum ati scapat de mucii din gat ? sau au trecut de la sine odata cu boala ?
ahhh mayane bine ca ai adus vorba de suc de fructe ca de cand ma tin sa va intreb. al meu bebe nu mai manaca neam fructele de dim...am incercat mar cu bisc, mar cu banana, banana simpla, etc ... nimic...o lingurita si gata. de curand mi-a dat socrela ei storcatorul ei de fructe si legume...care il are de 10 ani nefolosit pe dulap ... e supeeeeeeeeeer bun.stoarce ffff bine, raman doar cojile de pe fruct, asa uscate. si face sucul asa cu pulpa...mmmmmm...yuuuuuuuumy ! vroiam sa vi-l recomand, ca e si usor de curatat, dar e no name ! ma rog...siiiii...citisem eu ca cica sucul de fructe nu ar fi asa de bun ca fructul mancat ca atare. ca se pierd multe vitamine. pe de alta parte am mai citit ca sucul e bun , dar consumat in max 30min, altfel incepe sa isi piarda din proprietati. ce stiti ? eu ii pun lui andrei o para mica, o piersica, un mar , un morcov , cateodata o mandarina sau o banana....si halesteeeeee la biberon d'ala pt lichide mai grose. papa tot tot. asta e, daca fructul nu il mananca asa, mai bine suc, decat deloc,right ?
asa...ma duc sa ii scriu lu' stanciu !
Carmen , mamica fericita de
bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
adryiii spune:
Multumesc dragelor pt raspunsurile in legatura cu saltelele de dormitor. Inca nu ne-am hotarat. Am ajuns la o concluzie. Nu avem cum sa ne incadram in 1000 lei cum vrea dl sot. Facem sa fie bine pt toata lumea.
De doua zile tot pe langa subiect stau.
Is un pic pe alta planeta.
adryiii spune:
Asa-i Carmen cum zici tu! Mai bine suc decat deloc. Ce copilasi pretentiosi avem aici. Stiu ce vor. Noi iar ne-am certat rau cu legumele, carnita si oul. S-a prins ca-i pun fruct in pireu si nu mai vrea decat doua trei lingurite. Ii mai dau si bucati intregi dar nu prea am succes.
Ce baiat cuminte Andrei al tau! Cum bea el cu bibe
A vrut singur din prima sau ai incercat mult?

de doi pestisori flavia- 19.03.2006 si felix- 26.02.2011