Bulgarasi de ian-feb 2012 (18) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Si acum sa vad ce-mi mai aduc aminte...desi este tare greu

Mady sper sa se imbunatateasca starea ta cat mai repede si sa ajungi cat mai repede acasa. Dar pana atunci nu-ti mai bate tu capul cu clientela si alte cele, important sa te faci bine

My_Lady..legat de frati - noi suntem 4 frati: fratele cel mai mare are aproape 29 de ani, este preot in Ucraina si are si el o familie tare numeroasa (8 copii - 2 ai lui si 6 infiati), urmez eu, apoi surioara de 21 ani, iar ultima este Chitibusul mic care face in curand 9 ani. Cam atati suntem noi

Marysa multumesc tare mult pentru pontul legat de magazin, o sa trec pe-acolo cu prima ocazie, dar este tare, tare departe de noi. Pana la urma am rezolvat cu supermarketul unde am gasit de toate. Sa stii ca tare am salivat la placintele tale si luni o pun si eu pe doamna care ne gateste sa ne faca placinta cu dovleac. As fi pus-o astazi, caci tare pofta mi-era, dar ne-a facut ciorba si sarmale bune bune. Pana luni insa sunt cu gandul la placinta si n-am decat sa

Olguta bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si frumoasa

Anangel_lexi sa aveti drum bun si fara peripetii

Sophia sa-ti fie de bine vopsitul. Si eu trebuie sa ma vopsesc, sa ma pensez, sa merg la manichiura, pedichiura etc, dar de cand este David racit (2 saptamani) n-am reusit sa fac nimic. Si chiar as avea nevoie de toate acestea, sa-mi mai ridic dispozitia.

Am fost si eu astazi la doctor. Bebe m-a tratat cu spatele, dar a reusit doctorul sa-i faca poza la puta. e dotat baiatul va rog sa treceti si la mine un carucior albastru

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare tuturor
imi cer iertare ca nu prea am dat prin zona, cei drept am mai citit pe aici, dar la cate probleme sunt mai nou pe dc si discutii aiurea, parca nu mai am nici energia si nici cheful de alta data de a scrie.
plus ca alex a inceput scoala de 2 saptamani, noi am fost 2 wek la ocean, acum ne pregatim sa mergem in Spania pana duminica, timp putin.
bebe e bine, azi am fost la control, triplu test a iesit bine 1 la 3800 risc, analize relativ bne cu fierul si tensiunea e mai grau , dar ne revenim.Se misca mult, greturile au trecut, am pus doar 2 kile in 2 luni si asta ma bucura.Credem ca este baiat, azi al eco nu a fost foarte clar, dar pana la urma ce conteaza.O sa fie mai greu pentru Alex ca ii vorbeste mult, ii lasa jucariile lui lui Andrei si hainele ce ii raman mici la fel.

Cam atat de la noi, va dorim un wek excelent si sa ne auzim cu bine duminca!

lady, multumesc de pm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Olishka, felicitari pentru micut!La tine si la Alina ce mai speram la nora pe masura frumusetii mamelor...Facem baieti toate trei...Asadar, ne reorientam.Cred ca pe fata Georgiei incep sa o curtez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sophia_m

multumesc fetele, sper sa vin cu vesti bune

stiati reclama asta??
http://www.youtube.com/watch?v=sc-76rGfVBk

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

17+

Sophia - ce coincidenta. Acum o ora am vazut-o la tv si am plans. In timpul asta scriam la odiseea lui David si le-am povestetit-o si fetelor. Acum vad ca ai remarcat-o si tu. Fug repede sa pun si la cealalta odisee link-ul ca nu stiam ca este pe youtube. Mie mi-a placut foarte mult...

in 19+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

pe mine reclama asta ma intristeaza..imi aminteste de o boala tare grea ..alzheimer

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

Aerilian esti tare simpatica Dar sa stii ca eu nu ma opresc din facut copii pana nu fac si eu o fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

neata la toata lumea! eu am inceput ziua tare bine, pustoaica a hotarat sa ne ajute la sarbatoritul celor 5 luni implinite azi (22 saptamani) cu cateva miscari, pe care le-a simtit si sotul... a fost foarte interesant, ca o bataie de inima simtita in stomac :)

sa aveti si voi o zi la fel de buna :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ursulet33

neata la toata lumea! eu am inceput ziua tare bine, pustoaica a hotarat sa ne ajute la sarbatoritul celor 5 luni implinite azi (22 saptamani) cu cateva miscari, pe care le-a simtit si sotul... a fost foarte interesant, ca o bataie de inima simtita in stomac :)

sa aveti si voi o zi la fel de buna :)

Ursulet felicitari Acesta chiar ca este un mod tare frumos de ati incepe ziua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Buna dimineata!!!

Aerilian esti tare simpatica Dar sa stii ca eu nu ma opresc din facut copii pana nu fac si eu o fata

Bravo! Asa sa faci! MERITA!!!

Alina 22+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

ursulet Minunata surpriza v-a facut fifitza voastra!!

Fetele, eu sunt bucuroasa ca ma simt mai bine, ma mai supara doar nasul infundat. Azi m-am rasfatat putin, i-am trimis pe Sara si Doru sa-mi spele masina, apoi au stat prin parc si intre timp eu m-am spalat pe cap, mi-am pus masca, mi-am facut manichiura si am stat sa ascult LINISTEA din casa. A fost super super!!
Stiti, cand ma gandesc cate pretentii aveam inainte sa am copii, acum ma bucur pt orice nimic, pt orice jumatate de ora de liniste sau somn. Pretuiesc altfel viata si rasfatul.

Acum ne pregatim de pranz (gatit de sotul meu)

Va pup dragelor!!

Alina 22+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput