Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (48)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

heh, eu am fost mireasa acum 2 ani daaa o sa fie mamica in curand, naste pe la mijlocul lui decembrie, de abia astept inca un bebe mic si o sa fie fetita

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

misto sa boteziu fetitza... poti sa-i iei rochitze... si cred ca tu deabia astepti

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetele

am venit si eu dupa un week-end incarcat. am fost la nunta si asa m-am chefuit....a fost super, super.

Anastasia a ramas cu ai mei si a cam facut greva foamei a mancat doar cerealele cu lapte si supita, laptele din biberon nu l-a vrut. dar cred ca a fost satula ca a a dormit de la 20.30 pana la 3 noaptea cand am ajuns noi acasa. cum am intrat pe usa cum s-a si trezit.
am pupacit-o si am tinut-o in brate...asa dor mi-a fost de ea. ne-am si jucat putin, apoi pe la 4.30 ne-am culcat ca eram rupta de somn.

madutza si rochita mea tot Razvvan Ciobanu este, eu o am de cand am avut cununia, chiar ieri am imbracat-o la nunta.
poate pun o poza si eu cu ea

gata, am pus poza cu rochita.

scrish am vazut pozele si imi plac tare mult. asa rochita frumoasa ai avut....culoarea este super, te-a prins tare bine si modelul pe cat de simplu este pe atata de finut si elegant Luca este un dulce, are niste ochisori frumosi

strumphitza sper ca ai avut o nunta de vis n-am apucat sa citesc inca dar cred ca a fost tare frumos. abia astept sa te vad in poze

viss ce-ai mai patit si tu...vai, ce sperietura. bine ca sunteti bine si mai ales bebeii

toate mamicile.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

miki , nici eu n-am pus-o pe Andra in scaunul de masa ca e tot fix(oricum a fost primit asa ca....nu pot sa fac nazuri)...eu ii dau sa pape in leagan....se mai da singura uta....se impinge cu piciorul in piciorul leganutzului.....

mami de fete frumoase:

MARIA DANIELA (07.04.2003) si DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras (2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui irinuca05

Am uitat sa va spun ca am primi un tel nou Iphone 3 de la sotul meu. Si unde se poate testa mai bine decat pe DC?!
Nu stiu daca acest cadou are legatura cu faptul ca m-am suparat pe el ca intr-o zi libera a lui a stat de dimi pana seara la 6 la pescuit. In loc sa petreaca timpul cu noi! Vorba Deliei, as avea si eu nevoie de o pauza!
La 2 zile dupa ce mi-am facut auzita supararea, mi-a adus telefonul spunandu-mi ca il vrea el pe vechiul meu tel. De care eram f multumita. Ma putea impaca doar cu un pupic sau cu mai multa atentie, dar asa spune el "imi pare rau", cu cadouri. Acum, ce sa fac, ma multumesc cu atat!

Mami fericita deDaria (8.04.2011)

te inteleg cu pescuitul.. e boala nu alta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

CASA DE PIATRA SHTRUMPH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! o viata plina de fericire si de momente minunate va doresc!!

si acum, neatza mamici

am ajuns si noi aseara tarziu de la munte, pe la 11 jumate noaptea k iar am plecat tarziu sa evitam traficul de pe dn...a fost minunat, o vreme splendida, am prins si ploaie intr o zi si a fost binevenita, am facut gratar peste gratar, ce sa mai zic, a fost foarte frumos. luca tot cuminte, si-a respectat programul la sfintenie, vesel, a ras cu toata lumea, totul perfect am avut cu noi si prieteni, nasii nostrii cu baietelul de 2 ani si inca un cuplu tot cu baiat de 2 ani... cei din urma au tras rau de tot cu copilul care nu a facut tot weekendul NIMIC din ce ziceau parintii, vroia sa il bata pe luca si pe copilul nasilor, s-a si imbolnavit k a racit, totul culminand cu o criza de nervi cum nu am crezut posibila la un copil...a fost destul de greu, aveam si eu stresul meu sa nu il bata pe luca dar am avut grija si pana la urma am evitat toata nebunia...

dupa ce ii dau lui luca marul descarc si poze si pun si cu luca si cu noi nasi ca in sfarsit le am primit! asa ca ne auzim mai tarziu putin!

mamicile!

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

scrish, sunteti tare frumosi..si tineri iar luca nu mai spun ce dolofanel s-a facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ailed daaaa o sa ii cumpar o gramada de rochite si de lucruri de fetita, de abia astept

roxy multumim de complimente! te invidiez ca locuiesti la munte, tare frumos e sa stai mereu in aer curat eu uneori parca nu m as mai intoarce in bucuresti!

Mergi la inceput

ieri am petrecut si noi..vlad a fsot in mare froma, a dansat toate fetele asa insistent e si se baga in sufletul lor ca au ajuns sa fuga de el la un moment dat.. si se pare ca pe baietei nu-i place, s-a luat la tranta si el acolo cu un baiat..bine, ala l-a trantit primul in fund si a sarit la lupta ca un cocos..sau berbec..abia l-am stapanit sa-l luam de la locul faptei..nu stiu de unde o avea instinctele astea de luptator...pe urma l-a evitat toata seara..
amandoi copilasii au rezistat eroic pana pe la 10 seara..insa azi noapte vlad mi=-a facut temperatura, l-am doftoricit si bineinteles ca azi sta acasa s-a rupt programul de gradi..sper sa-l reluam cat de curand

Mergi la inceput

irinuca cum adica vrei ca pana la 1 an sa fie mesele cu lp? adica nu mai vrei sa alaptezi? de ce? daca ai lapte cum sa nu alaptezi? altele ar da orice sa poata alapta si tu.... sau incepi munca, ca nu mai stiu

simona vad ca tu esti tare ocupata, nu prea ai mai intrat.

Mergi la inceput

iony ma bucur ca ai revenit, ca a fost bine la botez. ce frumoasa s-a facut Sara, ce-a crescut

Mergi la inceput

scrish da, asa este. noi mereu iesim in week-end la padure, la plimbari. este foarte frumos, n-as da muntele pe mare.....

miki sanatate micului dansator. cred ca abia astepta el sa stea acasa

Mergi la inceput